Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiulka83 wrote:mam już bete ..46 dziś 11 dpo i strasznie się boje bo msc temu była 45.20 a i tak się nie utrzymala do piątku zwariuje
Gratulacje, myśl pozytywnie, będzie dobrze
Inaa również gratulacje bo Cię przeoczylam.
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Rosax. A jak ta wiara, ze jestes w ciazy sie u Ciebie objawiala? Po prostu uwierzylas czy jakos nad tym pracowalas? Np. powtarzalas sobie, ze jestes w ciazy albo cos szczegolnego robilas?
Wiem wiem jak jakas wariatka czy psychiczna sie zachowywuje ale tak mi lepiej. Wieze i wiezylam w Nasza dzidzie!Olciuska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:progeseron spada. 15 ng/ml poprostu super owulacja byla i tyle. ja jestem dobrej mysli na nowy rok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Od przyszlego roku kochana postarajcie sie pozbyc zlych mysli, a najlepiej to zacznji przygode z klinika jakby kazdy tak musial! od nowego roku starasz sie od nowa i tyle!
ja jestem wyjatkowo dobrej mysli! w grudniu odpuszczamy skupiamy sie na wizytach w klinice i badaniach. IUI napewno w grudniu nie bedzie bo pierwsza wizyta mi wypada w okresie owulacji. wsumie to tez moze miec swoje zalety. lekarz zobaczy czy wsystko rosnie i peka ladnie. ale sadzac po wyinikach to wszystko jest ok -
Madziulla wrote:ja jestem wyjatkowo dobrej mysli! w grudniu odpuszczamy skupiamy sie na wizytach w klinice i badaniach. IUI napewno w grudniu nie bedzie bo pierwsza wizyta mi wypada w okresie owulacji. wsumie to tez moze miec swoje zalety. lekarz zobaczy czy wsystko rosnie i peka ladnie. ale sadzac po wyinikach to wszystko jest ok
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja jestem wyjatkowo dobrej mysli! w grudniu odpuszczamy skupiamy sie na wizytach w klinice i badaniach. IUI napewno w grudniu nie bedzie bo pierwsza wizyta mi wypada w okresie owulacji. wsumie to tez moze miec swoje zalety. lekarz zobaczy czy wsystko rosnie i peka ladnie. ale sadzac po wyinikach to wszystko jest ok
-
nick nieaktualny