Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Kiedys lekarz mi piwiedzial "mozesz odczekac x lat ale to nie da Ci pewnosci ze bedzie dobrze, zrobisz za miesiac bedzie dobrze lub zle tak samo jak zrobisz za kilka lat moze byc dobrze ale moze byc i zle"
Nie chce latami czekac. Co ma byc bedzie. Na sile nic sie nigdy nie zatrzyma. A jesli sie czegos bardzo chce i wiezy ze bedzie dobrze to pomimo zlych rzeczy nie powinno sie przestawac o tym myslec!
Pamietajmy ze jezeli dazymy na szczyt to nie powinno nas dziwic ze idziemy pod gorke.
Zycie to kawal sk##syna. Nie raz nam pokaze jeszcze jak bardzo slabi sie stajemy by uswiadomic nas jak silni potrafimy byc! Porazki powinny nas budowac i wzmacniac nigdy nie powinnysmy sie poddawac. Nie my! Nie kobiety. Bo my to silne jestesmy, wiele przezywamy i wiele przezyjemy. Taka nasza natura.
dzięki....
mutacja C677T homozygota -
Hej dziewczyny. Czytam Was codziennie, pierwsze co robię po przebudzeniu
Czekam grzecznie do soboty. Nie mam testów to nie ciągnie Piersi bolą coraz bardziej, ciężko mi leżeć na brzuchu i bez stanika ani rusz. Może to coś znaczy.. a może nie..Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Mada92 wrote:Hej dziewczyny. Czytam Was codziennie, pierwsze co robię po przebudzeniu
Czekam grzecznie do soboty. Nie mam testów to nie ciągnie Piersi bolą coraz bardziej, ciężko mi leżeć na brzuchu i bez stanika ani rusz. Może to coś znaczy.. a może nie..
mutacja C677T homozygota -
lily 333 wrote:standardowe, czyli tylko ból piersi. Ja mam regularne cykle 32 dniowe i zawsze gdzieś na tydzień przed @ bolą bardzo. Dlatego pisałam, że chyba z tego cyklu nici bo piersi bolą jak zawsze przed @. A TY?
Zazwyczaj na @ to tylko rozdrażnienie. A teraz te bolące piersi dają jakąś tam nadzieje..
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za wszystkie bety! &&!
Annie kochanie, zrob sobie przerwe od termometru, dobrze Ci to zrobi, ja nie mierze i bedzie to co musi byc, rob tylko testy owulacyjne, moim zdaniem przez tempke nie da sie wogole nie myslec, a ona plata nam figle i nie zawsze wyyysoko oznacza ciaze...Annie1981, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
lily 333 wrote:Czyli wcześniej Ci przed @ nie bolały? Trzymam kciuki, żeby Ci się udało. Który to Twój cykl starań?
No właśnie nie.
Od około roku przestaliśmy się zabezpieczać. Podchodziliśmy do tego na luzie. Ale nic sie nie działo, więc kilka miesięcy temu zaczęłam wyliczać dni płodne. A od 2 miesięcy mierzę temp itd.
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
mam już bete ..46 dziś 11 dpo i strasznie się boje bo msc temu była 45.20 a i tak się nie utrzymala do piątku zwariuje
Madziulla, kate88:), bulkaasia, Karola555 lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540