Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj tempka spadla mi do 36, wiec @ czai sie za rogiem To jest rownoznaczne z negatywnym testem, wiec po raz kolejny nawet nie bede testowac. To dla mnie najtrudniejszy moment w cyklu i jest mi dzisiaj bardzo przykro
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Dzisiaj tempka spadla mi do 36, wiec @ czai sie za rogiem To jest rownoznaczne z negatywnym testem, wiec po raz kolejny nawet nie bede testowac. To dla mnie najtrudniejszy moment w cyklu i jest mi dzisiaj bardzo przykro
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Dzisiaj tempka spadla mi do 36, wiec @ czai sie za rogiem To jest rownoznaczne z negatywnym testem, wiec po raz kolejny nawet nie bede testowac. To dla mnie najtrudniejszy moment w cyklu i jest mi dzisiaj bardzo przykro
Annie, przykro mi. Ta temperatura i całe mierzenie to jednak sporo stresu przynosi. Nie powiem, że póki nie ma @ to jest nadzieja. Ale cały czas trzymam kciuki - jak nie za teraz to za następny cykl.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Lili. Ja mialam testowac 25 ale nie bede bo dzis temp spadla
Rzepakowepole. No wlasnie. Ja juz wczoraj wieczorem sie stresowalam czy temp rano spadnie
W przyszlym cyklu nie mierze, mam to gdzies. Tylko nie wiadomo co lepsze, bo za miesiac o tej samej porze bede sie jeszcze ludzic nie wiedzac jaka jest temp.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
lily 333 wrote:cześć dziewczyny. Gratulacje dla wszystkich nowych mam w ciąży! Jak tam kobietki, które testują wtedy co ja tj. 25? Któraś się może skusiła wcześniej? Ja czuję, że w tym cyklu się nie udało...
Rosax jak się czujesz?
A ja czuje sie zle. Bardzo zle dzis sie czuje. Jakos mi niedobrze, cycki mam zlamane (od trzech dni bola i napuchly wiec jak nic zlamanie) i dzis w nicy zaczal bolec mnie brzuch i boli do teraz. Mysle ze przez zaparcia, mam duze problemy z kupka a boje sie przec, haha ale taki strach przy parciu chyba kazda ma
Odprowadzilam syna i leze w lozku. Nic dzis nie robie. A i w kolko latam do wc siku. Zmora jakas! Malo juz pije a sikam jak glupia
Jutro wizyte mam. Wiec mysle zobaczyc cos wiecej. Moze nie serduszko bo pewnie jeszcze nie bedzie ale juz chociaz pecherzyk z woreczkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 09:29
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnylily 333 wrote:cześć dziewczyny. Gratulacje dla wszystkich nowych mam w ciąży! Jak tam kobietki, które testują wtedy co ja tj. 25? Któraś się może skusiła wcześniej? Ja czuję, że w tym cyklu się nie udało...
Rosax jak się czujesz?
hejka ja dzis bete robie. kolo 12 wyniki
nawet tak nie mysl!! -
Annie jestem zdania ze kazdy zna swoje cialo lepiej i bez sensu pisac Ci teraz ze moze odbije Ty wiesz lepiej czy przyjdzie a ja moge zyczyc Ci powodzenia w przyszlym cyklu, ktory obiecaj mi ze skonczy sie po 9 mscach!
Ps. Czasem cuda sie zdarzaja wiec i tak trzymam kciuki by ten zrobil Ci niespodzianke i odbilAnnie1981 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax a Ciebie kochana podziwiam za wielką wole walki. Siły masz kobieto więcej chyba jak my wszystkie tutaj. PODZIWIAM!!! Ja po stratach dopiero po 6,5 roku się odważyłam się znów powalczyć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 09:51
mutacja C677T homozygota -
Kiedys lekarz mi piwiedzial "mozesz odczekac x lat ale to nie da Ci pewnosci ze bedzie dobrze, zrobisz za miesiac bedzie dobrze lub zle tak samo jak zrobisz za kilka lat moze byc dobrze ale moze byc i zle"
Nie chce latami czekac. Co ma byc bedzie. Na sile nic sie nigdy nie zatrzyma. A jesli sie czegos bardzo chce i wiezy ze bedzie dobrze to pomimo zlych rzeczy nie powinno sie przestawac o tym myslec!
Pamietajmy ze jezeli dazymy na szczyt to nie powinno nas dziwic ze idziemy pod gorke.
Zycie to kawal sk##syna. Nie raz nam pokaze jeszcze jak bardzo slabi sie stajemy by uswiadomic nas jak silni potrafimy byc! Porazki powinny nas budowac i wzmacniac nigdy nie powinnysmy sie poddawac. Nie my! Nie kobiety. Bo my to silne jestesmy, wiele przezywamy i wiele przezyjemy. Taka nasza natura.lily 333, evve, Olciuska, Annie1981, Paula55, Lady Savage lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp