Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany ile dzidziusiow! Gratulacje dziewczyny Ciesze sie okrutnie. No i fajnie wiedziec, ze nie musze jeszcze panikowac, ze za stara jestem
aria40 a ja wlasnie wiem, ze dostane okres juz z tydzien przed, bo mnie akurat na @ bola cycki jak diabli. Czekam wlasnie, jeszcze jakies 2-4 dni i kolejny cykl zaczynam na grudzien60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Aria niestety nie wiem, bo nie śledziłam cyklu i nie wiem kiedy była owulka.... to mógł być 14 dpo albo jeszcze później.... tak biore luteine 100 2x1. a od wczoraj 3x1 bo mnie brzuch za mocno bolał i po nospie i magnezie nie do konca przechodziło
EDIT: słuchaj mnie piersi też nie bolały. dopiero od tygodnia może mnie bolą i to też nie jakoś okropnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 19:28
aria40 lubi tę wiadomość
-
Olciuska. Super, że testosteron tak pięknie spadł Pij miętę tak dalej
Madziulla. Trzymam kciuki za betę
nadey. Przykro mi, że przyszła, ale jak niespodziewanie, to przynajmniej szybciej będziesz mogła zacząć kolejny cykl. Oby był szczęśliwyOlciuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
aria40 wrote:kamika23 tak patrze na Twoje podpisy, progesteron 17,2 miałaś którego dnia DPO?
Bierzesz duphaston?
Tak sobie myślę, że mi się nie udało, bo nie bolą mnie piersi, i jest zupełnie sucho, jedynie apetyt mam ogromny. Poproszę gina o skierowanie na progesteron.aria40 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnymika1987 wrote:Evve a czy przy kazdej ciezy prowadzilas wykres? Jestem ciekawa czy wykresy sa zawsze podobne, czy np zupelnie rozne.. Typu pw jednej ladnie rowno idzie tempka, a w drugim np skoki i zawirowania?
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:evve, ale Ty jesteś na 28, to jeszcze doczekasz się pozytywu, czego nam obu życzę.
Mika , ja akurat w poprzednich ciążach nie mierzyłam temperatury, więc może evve coś więcej powie. Mi np teraz cykle skróciły się do średnio 26 dni. Monitoring cyklu to były kiepsko wydane pieniądze, bo dwa razy, w tym w decydującym dniu owulacji lekarz nie mógł znaleźć prawego jajnika, na którym byl pęcherzyk dominujący, więc uznał, że owulacja już była, hehe. Nie widziałam, że po czterdziestce jajniki znikają... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny