Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lili. Spodziewana @ w piatek.
Rosax. Dzieki. Juz nie wierze, ze temp sie odbije. Bardziej wierze w kolejny cykl.
Twoj post o sile kobiet bardzo mnie wzruszyl i wycisnal lzy. Chyba mam dzis taki nastroj a te slowa akurat mi byly potrzebne.
Tez masz racje z pozytywnym mysleniem. Ja stosuje afirmacje od 2 miesiecy, ale mysle ze to nie przynioslo efektu, poniewaz za duzo bylo tez stresu i napinania sie z powodu staran. Dlatego odpuszczam tempke, ktora mnie stresuje i mam nadzieje tez, ze przygotowania do slubu i swiat pozwola mi troche wyluzowac.
Chcialabym jeszcze cos zrobic. To chyba Ty pisalas o lekarzu, ktory zalecil Ci zachowywac sie jakbys juz byla w ciazy. Posluchalas jego zalecen?
Ja wierze w Prawo Przyciagania (inaczej karma), ktore mowi, ze jak koncentrujemy sie na braku czegos to ten brak otrzymamy. Jezeli wierzymy, ze cos juz posiadamy to wlasnie to otrzymamy.
Dlatego nie powinnam koncentrowac sie na staraniach, bo to jest koncentracja na braku ciazy. Chcialabym sie skoncentrowac na wierze, ze juz jestem w ciazy.
Nie wiem jeszcze jak przelozyc to na praktyke, ale w nowym cyklu wlasnie taka zmiane chcialabym wprowadzic.lily 333 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Madziulla wrote:Gratulacje!!! Napewno wszystko będzie dobrze!!! Ja dalej czekam
Asiulka super!
Madzia, czekamy z Toba!!! ♡♡Asiulka83 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Annie1981 wrote:Lili. Spodziewana @ w piatek.
Rosax. Dzieki. Juz nie wierze, ze temp sie odbije. Bardziej wierze w kolejny cykl.
Twoj post o sile kobiet bardzo mnie wzruszyl i wycisnal lzy. Chyba mam dzis taki nastroj a te slowa akurat mi byly potrzebne.
Tez masz racje z pozytywnym mysleniem. Ja stosuje afirmacje od 2 miesiecy, ale mysle ze to nie przynioslo efektu, poniewaz za duzo bylo tez stresu i napinania sie z powodu staran. Dlatego odpuszczam tempke, ktora mnie stresuje i mam nadzieje tez, ze przygotowania do slubu i swiat pozwola mi troche wyluzowac.
Chcialabym jeszcze cos zrobic. To chyba Ty pisalas o lekarzu, ktory zalecil Ci zachowywac sie jakbys juz byla w ciazy. Posluchalas jego zalecen?
Ja wierze w Prawo Przyciagania (inaczej karma), ktore mowi, ze jak koncentrujemy sie na braku czegos to ten brak otrzymamy. Jezeli wierzymy, ze cos juz posiadamy to wlasnie to otrzymamy.
Dlatego nie powinnam koncentrowac sie na staraniach, bo to jest koncentracja na braku ciazy. Chcialabym sie skoncentrowac na wierze, ze juz jestem w ciazy.
Nie wiem jeszcze jak przelozyc to na praktyke, ale w nowym cyklu wlasnie taka zmiane chcialabym wprowadzic.lily 333 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylily 333 wrote:nie kochana, nie robie Ci nadziei, tylko właśnie wiem, że jesteśmy bardzo niecierpliwe i często robimy za wcześnie.
czasem zdarzy mi sie siknac na testy domowe ale trakuje to z tzw "luzem w dupie" bo w lipcu mialam falszywie dodatni test i juz im nidy nie zaufam... na bete 9 dpo nie chodze bo szkoda mi kasy -
nick nieaktualny