Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Od 1 dc chodzilam i mowilam do siebie pierw byly to slowa "dacie rade wytworzycie sie zdolnymi pecherzykami zeby tatusia nasienie moglo do was ladnie zapukac" do endometrium mowilam ze pieknie rosnie i jaka dumna z niego jestem ze chce dac nam szanse na zdrowa ciaze. Ze pieknie ten pokoik wystroilo na jajeczko. A po ovulavcji mowilam "wszyscy dacie rade! Mamusia i tatus sa z was dumni" czesto powtarzalam sobie a racuej mowilam do brzucha ze "wiem ze tam jestescie, juz was kocham " i zachowywalam sie nawet ciazowo. Zrezygnowalam ale nie zupelnie z posilkow ktorych w ciazy nie wolno i reszy swinstwa. " nakrecalam sie sama ze to ciaza juz jest. Ale nie zalamywalam sie jak jej nie bylo. Jak okres przyszedl mowilam do majtek "wszystko rozumiem. Chvialyscie mi oszczedzic zmartwien , pewnie byla by jakas wada. Dlatego teraz jestescie poza mna" i cykl zaczynal sie na nowo.
Wiem wiem jak jakas wariatka czy psychiczna sie zachowywuje ale tak mi lepiej. Wieze i wiezylam w Nasza dzidzie!
Ja mowilam przez dwa miesiace do siebie, ze dziekuje za bezpieczna ciaze, ale jak widac na razie nie pomoglo. Za malo we mnie bylo wiary, ze sie uda i za duzo stresow zwiazanych z obserwowaniem temperatury.
Przygotuje sobie wlasny zestaw afirmacji i pozycze niektore od Ciebie
Boje sie tylko co bedzie jak znowu sie nie uda. Mam nadzieje, ze bede umiala dalej zachowac ta wiare i mowic do majtek tak jak Ty
Dziekuje jeszcze raz
Asiulka83. GratulacjeAsiulka83, rosax3 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kate 88 gratki ładny przyrost. Ja bete zrobie dopiero w przyszłym tygodniu
Niestety bardzo męczy mnie kaszel... nie wiem jak sobie z nim poradzic..kate88:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:laski co sądzicie o progesteronie 27,69 9dpo?
Prog piękny! Na 100% była owulka ładna. Ja miałam 21 - 8 dpo i niestety dziś 13 dpo beta negatywna ;( wiec sam progesteron jeszcze nie świadczy o ciąży ale trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 16:40
-
Olciuska wrote:SUPER prog. tylko sie cieszyc! wiem ,ze pewnie o tym pomyslalas ,ale wysoki prog, nie zawsze swiadczy o ciazy, choc mam nadzieje ze to kropek , i tego Ci zycze!
-
Madziulla wrote:Prog piękny! Na 100% była owulka ładna. Ja miałam 21 - 8 dpo i niestety dziś 13 dpo beta negatywna ;( wiec sam progesteron jeszcze nie świadczy o ciąży ale trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dzięki progesteron sprawdzałam 1 raz ale pod kątem owulacji a nie ciąży.bo na ciąże nie ma szans spojrz na mój wykres sex 3 dni przed owu był
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dzięki progesteron sprawdzałam 1 raz ale pod kątem owulacji a nie ciąży.bo na ciąże nie ma szans spojrz na mój wykres sex 3 dni przed owu był
Kochana nie takie wykresy widziałam a była ciąża... głowa do góry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 16:56
-
nick nieaktualny
-
Hej. Właśnie wróciłam od gina, chciałam wiedzieć czy mój organizm po ciąży i przy kp w ogóle doszedł do siebie i czy owu była.
Na podstawie usg dopochwowego gin stwierdziła że była z lewego jamnika, widać ciałko żółte i jakiś płyn za czymś. O endometrium też coś mówiła że "ładnie" czy coś. Póki co nam czekać. Wszystko zależy czy plemniki dotarły. Ale owu była na 200% wiec dla mnie to super wiadomość że pęcherzyki pękają
Czekam teraz do 29 i testować będęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 17:33
Pola
Hania