Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Od 1 dc chodzilam i mowilam do siebie
pierw byly to slowa "dacie rade wytworzycie sie zdolnymi pecherzykami zeby tatusia nasienie moglo do was ladnie zapukac" do endometrium mowilam ze pieknie rosnie i jaka dumna z niego jestem ze chce dac nam szanse na zdrowa ciaze. Ze pieknie ten pokoik wystroilo na jajeczko. A po ovulavcji mowilam "wszyscy dacie rade! Mamusia i tatus sa z was dumni" czesto powtarzalam sobie a racuej mowilam do brzucha ze "wiem ze tam jestescie, juz was kocham
" i zachowywalam sie nawet ciazowo. Zrezygnowalam ale nie zupelnie z posilkow ktorych w ciazy nie wolno i reszy swinstwa. " nakrecalam sie sama ze to ciaza juz jest. Ale nie zalamywalam sie jak jej nie bylo. Jak okres przyszedl mowilam do majtek "wszystko rozumiem. Chvialyscie mi oszczedzic zmartwien , pewnie byla by jakas wada. Dlatego teraz jestescie poza mna" i cykl zaczynal sie na nowo.
Wiem wiem jak jakas wariatka czy psychiczna sie zachowywuje ale tak mi lepiej. Wieze i wiezylam w Nasza dzidzie!Z boku to moze wygladac na wariactwo, ale ja wierze w prawo przyciagania i tam wlasnie takie zachowanie polecaja, takze dla mnie nie jestes wariatka
Ja mowilam przez dwa miesiace do siebie, ze dziekuje za bezpieczna ciaze, ale jak widac na razie nie pomoglo. Za malo we mnie bylo wiary, ze sie uda i za duzo stresow zwiazanych z obserwowaniem temperatury.
Przygotuje sobie wlasny zestaw afirmacji i pozycze niektore od Ciebie
Boje sie tylko co bedzie jak znowu sie nie uda. Mam nadzieje, ze bede umiala dalej zachowac ta wiare i mowic do majtek tak jak Ty
Dziekuje jeszcze raz
Asiulka83. GratulacjeAsiulka83, rosax3 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kate 88 gratki
ładny przyrost. Ja bete zrobie dopiero w przyszłym tygodniu
Niestety bardzo męczy mnie kaszel... nie wiem jak sobie z nim poradzic..kate88:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:laski co sądzicie o progesteronie 27,69 9dpo?
Prog piękny! Na 100% była owulka ładna. Ja miałam 21 - 8 dpo i niestety dziś 13 dpo beta negatywna ;( wiec sam progesteron jeszcze nie świadczy o ciąży ale trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 16:40
-
Olciuska wrote:SUPER prog. tylko sie cieszyc!
wiem ,ze pewnie o tym pomyslalas ,ale wysoki prog, nie zawsze swiadczy o ciazy, choc mam nadzieje ze to kropek
, i tego Ci zycze!
-
Madziulla wrote:Prog piękny! Na 100% była owulka ładna. Ja miałam 21 - 8 dpo i niestety dziś 13 dpo beta negatywna ;( wiec sam progesteron jeszcze nie świadczy o ciąży ale trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dzięki progesteron sprawdzałam 1 raz ale pod kątem owulacji a nie ciąży.bo na ciąże nie ma szans spojrz na mój wykres sex 3 dni przed owu był
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dzięki progesteron sprawdzałam 1 raz ale pod kątem owulacji a nie ciąży.bo na ciąże nie ma szans spojrz na mój wykres sex 3 dni przed owu był
Kochana nie takie wykresy widziałam a była ciąża... głowa do góry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 16:56
-
nick nieaktualny
-
Hej. Właśnie wróciłam od gina, chciałam wiedzieć czy mój organizm po ciąży i przy kp w ogóle doszedł do siebie i czy owu była.
Na podstawie usg dopochwowego gin stwierdziła że była z lewego jamnika, widać ciałko żółte i jakiś płyn za czymś. O endometrium też coś mówiła że "ładnie" czy coś. Póki co nam czekać. Wszystko zależy czy plemniki dotarły. Ale owu była na 200% wiec dla mnie to super wiadomość że pęcherzyki pękają
Czekam teraz do 29 i testować będęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 17:33
Pola
Hania