Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja testuje codziennie.....................owulacyjnymi ale blade krechy wychodzą. Aktualnie mam 7 DPO czekam na bolesne kłucie w podbrzuszu.
7 DPO póltora roku temu tak mi się zaimplantował synek, któy nie dał rady . Objawiło się to na tyle bolsnym ukłuciem, że musiałam usiąść, trwało może minutę.
Poza tym to już absolutnie kuriozalne, zemdliło mnie wczoraj, a apetyt mam straszny -
Witam się z tymi, które tu jeszcze zostały. Rosax, dzięki za przeniesienie testowania na 28.
Ja znów się źle czuję. Przekichany ten listopad. Ciągnie mnie w prawym jajniku prawie bez przerwy, wczoraj wieczorem miałam takie uderzenia gorąca, że aż zmierzyłam temperaturę - 37,8... Dziś rano w normie - 36,8. Kręci mi się w głowie i ogólnie słabo. Nie chcę być znowu chora... Chciałabym, żeby ten miesiąc się już skończył. -
Aria. Ja w pierwszym cyklu tez testowalam do konca z ciekawosci Wcale nie uwazam,ze testy z allegro sa badziewiackie Mysle, ze sa takie same jak te z apteki tylko pozbawione opakowania i marki, dlatego sa tansze.
Rzepakowepole. Zdrowka zycze.
A u mnie tempka dzis jeszcze nizsza i cmienie w brzuchu, wiec dzis chyba pojawi sie @.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Moje są bezużyteczne, bo wykrywają już LH w stężeniu 10 mIU, a owulacja zaczyna się przy ponad 20. Zamierzam kupić teraz testy z progiem 30, żeby mieć pewność, że to PIK a nie wahania hormonu.
Evve moje trzy gwazdy mają 13, 11 i 5 -
nick nieaktualnyAria - to będziesz miała pomoc przy dzidziusiu , z moimi maluchami kołowrotek jest non stop - ale przynajmniej jest wesoło. Niestety temperatura mi już spada, chyba coś sknocili przy łyżeczkowaniu ponieważ nigdy nie miałam takich problemów z zaciążeniem. trudno, Bóg i tak był bardzo dla mnie łaskawy, ze dał mi taką trójkę urwisów. MOże jeszcze mam za wysoką prolaktynę ponieważ po nacisnięciu jeszcze wylatuje mleko - ale czas powinien to załatwić. Pozdrawiam i życzę zielonej kropki - ja pewnie dzisiaj/jutro przejdę na grudzień (ale nadal będę Wam dziewczyny kibicować)
-
Ja też pewnie przejdę na grudzień. Dziwnie się czuję, jestem słaba i mam mdłości, ale to przecież za wcześnie.
Evve a nie chcesz zbic prolaktyny bromkiem? Powiem Ci, że z duzymi też jest kołowrotek - innego rodzaju. Czuję się jakbym jeszcze raz chodziła do szkoły
Rzepakowepole , trzymam kciuki, Twoje objawy dobrze rokująWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 10:34
-
aria40 wrote:Ja też pewnie przejdę na grudzień. Dziwnie się czuję, jestem słaba i mam mdłości, ale to przecież za wcześnie.
Evve a nie chcesz zbic prolaktyny bromkiem? Powiem Ci, że z duzymi też jest kołowrotek - innego rodzaju. Czuję się jakbym jeszcze raz chodziła do szkoły
Rzepakowepole , trzymam kciuki, Twoje objawy dobrze rokują
Aria, po dwóch paskudnych chorobach w tym cyklu, nie wierzę, że cokolwiek mogło zaskoczyć. Jestem przekonana, że mój organizm się z czymś zmaga znowu. Moja temperatura rano (a tylko ta się liczy) nie jest jakaś powalająca, tylko wieczorami przez dwa dni miałam skoki pod 38 stopni. To dopiero 8 dpo. Podobnie jak u Ciebie za wcześnie na jakiekolwiek objawy. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, dziś w 11 dpo, 26 dc zrobiłam betę :
20,4Olciuska, santoocha, inaa, Asiulka83, aria40, evve, bulkaasia, Migracja lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Asiulka83 wrote:mam już bete ..46 dziś 11 dpo i strasznie się boje bo msc temu była 45.20 a i tak się nie utrzymala do piątku zwariuje
We wtorek miałam wizytę u gina, powiedział, że wszystko ok i dostaliśmy zielone światło na starania. Tylko, że powiedział tyle, że ładne endometrium, nie wiem jak z owu. Ale co ma być to będzie... -
anusiak5 wrote:dzięki progesteron sprawdzałam 1 raz ale pod kątem owulacji a nie ciąży.bo na ciąże nie ma szans spojrz na mój wykres sex 3 dni przed owu był