Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja testuje codziennie.....................owulacyjnymi ale blade krechy wychodzą. Aktualnie mam 7 DPO czekam na bolesne kłucie w podbrzuszu.
7 DPO póltora roku temu tak mi się zaimplantował synek, któy nie dał rady. Objawiło się to na tyle bolsnym ukłuciem, że musiałam usiąść, trwało może minutę.
Poza tym to już absolutnie kuriozalne, zemdliło mnie wczoraj, a apetyt mam straszny -
Witam się z tymi, które tu jeszcze zostały. Rosax, dzięki za przeniesienie testowania na 28.
Ja znów się źle czuję. Przekichany ten listopad. Ciągnie mnie w prawym jajniku prawie bez przerwy, wczoraj wieczorem miałam takie uderzenia gorąca, że aż zmierzyłam temperaturę - 37,8... Dziś rano w normie - 36,8. Kręci mi się w głowie i ogólnie słabo. Nie chcę być znowu chora... Chciałabym, żeby ten miesiąc się już skończył. -
Aria. Ja w pierwszym cyklu tez testowalam do konca z ciekawosciWcale nie uwazam,ze testy z allegro sa badziewiackie
Mysle, ze sa takie same jak te z apteki tylko pozbawione opakowania i marki, dlatego sa tansze.
Rzepakowepole. Zdrowka zycze.
A u mnie tempka dzis jeszcze nizsza i cmienie w brzuchu, wiec dzis chyba pojawi sie @.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Moje są bezużyteczne, bo wykrywają już LH w stężeniu 10 mIU, a owulacja zaczyna się przy ponad 20. Zamierzam kupić teraz testy z progiem 30, żeby mieć pewność, że to PIK a nie wahania hormonu.
Evve moje trzy gwazdy mają 13, 11 i 5 -
nick nieaktualnyAria - to będziesz miała pomoc przy dzidziusiu
, z moimi maluchami kołowrotek jest non stop - ale przynajmniej jest wesoło. Niestety temperatura mi już spada, chyba coś sknocili przy łyżeczkowaniu ponieważ nigdy nie miałam takich problemów z zaciążeniem. trudno, Bóg i tak był bardzo dla mnie łaskawy, ze dał mi taką trójkę urwisów. MOże jeszcze mam za wysoką prolaktynę ponieważ po nacisnięciu jeszcze wylatuje mleko - ale czas powinien to załatwić. Pozdrawiam i życzę zielonej kropki - ja pewnie dzisiaj/jutro przejdę na grudzień (ale nadal będę Wam dziewczyny kibicować)
-
Ja też pewnie przejdę na grudzień. Dziwnie się czuję, jestem słaba i mam mdłości, ale to przecież za wcześnie.
Evve a nie chcesz zbic prolaktyny bromkiem? Powiem Ci, że z duzymi też jest kołowrotek - innego rodzaju. Czuję się jakbym jeszcze raz chodziła do szkoły
Rzepakowepole , trzymam kciuki, Twoje objawy dobrze rokująWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 10:34
-
aria40 wrote:Ja też pewnie przejdę na grudzień. Dziwnie się czuję, jestem słaba i mam mdłości, ale to przecież za wcześnie.
Evve a nie chcesz zbic prolaktyny bromkiem? Powiem Ci, że z duzymi też jest kołowrotek - innego rodzaju. Czuję się jakbym jeszcze raz chodziła do szkoły
Rzepakowepole , trzymam kciuki, Twoje objawy dobrze rokują
Aria, po dwóch paskudnych chorobach w tym cyklu, nie wierzę, że cokolwiek mogło zaskoczyć. Jestem przekonana, że mój organizm się z czymś zmaga znowu. Moja temperatura rano (a tylko ta się liczy) nie jest jakaś powalająca, tylko wieczorami przez dwa dni miałam skoki pod 38 stopni. To dopiero 8 dpo. Podobnie jak u Ciebie za wcześnie na jakiekolwiek objawy. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, dziś w 11 dpo, 26 dc zrobiłam betę :
20,4Olciuska, santoocha, inaa, Asiulka83, aria40, evve, bulkaasia, Migracja lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Asiulka83 wrote:mam już bete ..46 dziś 11 dpo i strasznie się boje bo msc temu była 45.20 a i tak się nie utrzymala
do piątku zwariuje
We wtorek miałam wizytę u gina, powiedział, że wszystko ok i dostaliśmy zielone światło na starania. Tylko, że powiedział tyle, że ładne endometrium, nie wiem jak z owu. Ale co ma być to będzie... -
anusiak5 wrote:dzięki progesteron sprawdzałam 1 raz ale pod kątem owulacji a nie ciąży.bo na ciąże nie ma szans spojrz na mój wykres sex 3 dni przed owu był