Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:Trzymam kciuki za powtórkę!!! W zeszłym miesiącu nie utrzymała się, przykro mi, u mnie też w listopadzie na początku była taka sytuacja.
We wtorek miałam wizytę u gina, powiedział, że wszystko ok i dostaliśmy zielone światło na starania. Tylko, że powiedział tyle, że ładne endometrium, nie wiem jak z owu. Ale co ma być to będzie...
Mam nadzieje ze nie będzie powtorki i strasznie się boje jutrzejszej bety ja bylam po ovu u gina 18 dc stwierdzila ze jest wszystko ok wygląda ze jest po i kazala czekac ....
Karola555 Trzymam Kciuki za ten Cykl :*Karola555 lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Asiulka83 wrote:Mam nadzieje ze nie będzie powtorki i strasznie się boje jutrzejszej bety ja bylam po ovu u gina 18 dc stwierdzila ze jest wszystko ok wygląda ze jest po i kazala czekac ....
Karola555 Trzymam Kciuki za ten Cykl :*Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylily 333 wrote:dzieczyny @ zaskoczyła mnie bo przyszła 2 dni wcześniej. Czułam, ze nic z tego nie będzie. Troszkę łez popłynęło....
Walcz dalej! zbieraj sily, uda sie! w swoim czasie.
Ida Swieta wiec bedzie pieknielily 333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylily 333 wrote:kochane proszę o radę co polecacie? Co dobrego na śluz itd..?Pisałyście o wiesiołku jak to się zażywa?
-
lily 333 wrote:dziewczyny @ zaskoczyła mnie bo przyszła 2 dni wcześniej. Czułam, ze nic z tego nie będzie. Troszkę łez popłynęło....
lily333 przytulam, wypłacz smutek, zobaczysz nowy cykl, nowa energia. Ja czuję, że też spadnę na grudzień, moje cycki mi to mówią... -
Hej Kochane
Ostatnio nie byłam aktywna ale trzymałam za Was kciuki. Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za resztę. Postanowiłam napisać aby dodać otuchy wszystkim tym które się martwią. Zaszlam w ciążę w 2 cyklu starań, choć byłam pewna że się nie udało 13dpo test pokazał 2 słaba kreseczke. Beta z 17dpo to 26,3 gdzie większość miała już w setkach. Beta po 48h przyrost tylko 57%. Dwie kolejne bety po 48h przyrosty 120% i 150%. Wczoraj wizyta u lekarza, pecherzyk 1,7mm. Ciąża młodsza o około 7-10 dni niż wynika z OM przez moje troche mieregularne cykle i późną owulacje. Lekarz stwierdził że jest ok, potem dziecko może nadrobić to nic złego. Teraz mam przyjść za 3 tyg, będzie serduszko i lekarz oceni wiek ciąży z usg. ja sobie wkrecalam poronienie albo ciążę pozamaciczna. Oczywiście nikt nie da gwarancji że coś może być nie tak no ale trzeba być dobrej myśli, nie dajmy się zwariować. Także na spokojnie każda z nas jest inna i czasami porównywanie się nie ma sensu a na forum jest to powszechne trzymam za wszystkie kciuki i musi być dobrze!aria40, Asiulka83, Annie1981, InBlue, Karola555, kaka470 lubią tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
Choruję na hashimoto, jestem na euthyroxie150, dodatkowo niestety mam ANA1 i ANA2 dodatnie. To mogła być przyczyna ostatniego poronienia. Próbuję dostać się do dobrego specjalisty ale wziąż szukam. Staram się już, bo nie mam już czasu. Mocno wierzę, że w końcu się uda.
W fazie folikularnej piję len mielony i łykam 3 kapsułki dziennie wiesiołka na śluz. Jak już owulacja jest blisko to dochodzi syrop SUDAFED muco, bo rorzedza wydzielinę. Oprócz tego była soda z cytryną na zalkalizowanie organizmu. No i niestety nic to jak widać nie dało u mnie.