Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak. Caly zestaw plus clexane mam od ginekolog. Immunolog chcial wdrozyc sam steryd, ale mocno mnie zniechecal dajac do zrozumienia, ze nie powinnam sie rozmnazac. Malo wtedy nie umarlam z rozpaczy.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Tak sam encorton.ale po konsultacji z moja gin wzielam caly zestaw. Immunolog mowil ze nie ma sensu acardu i claxane, ale mam kolezanke, ktora z hashi i ANA 1 i 2 tylko na acardzie urodzila 2 dzieci. Wczesniej bez acardu poronila 3 razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 17:47
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Karola555 wrote:Ja miałam w październiku seks na ok. 3 lub 4 dni przed owu i beta była pozytywna, niestety spadła po dwóch dniach. Ale szansa na ciążę jest!!!
-
aria40 wrote:Nie to zależy, jaki masz poziom LH. Mnie się waha pomiędzi 4-10. W prawdziwy pik zmierzyłam w czasie owu i wyszło 49. Nie wiem co prawda jak długo ten pik się utrzymuje, ale wolę wiedzieć kiedy LH "szczytuje", a nie, że się zbliża.
Czyli jezeli Ty masz taki wysoki poziom to jak wychodza Ci testy o czulosci 10? Sa wiele dni pozytywne?
Rosax. Super. Twoja wiara zadzialala Teraz nic sie nie martw i dalej wierz, ze bedzie dobrze
Olciuska. Przypomnij mi jakie Ty dostalas badania hormonow?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Rosax ♡♡♡♡♡ cudo strasznie się cieszę i gratuluję no i czekam na info o bijacym jak dzwon serduchu ♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 19:16
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
witam się , mogę się tu podłączyć?
termin @ wychodzi mi na 28/29.11 i obiecałam sobie że wcześniej nie zrobie testu, ale dzisiaj nie wytrzymałam .. 23 dc i co widzę? biel wizira w ostatniej ciąży ( którą poroniłąm) jużbył cień ciena a tu nic co prawda test robiony wieczorem i o czułosci 25 ale troszkę się podłamałam...jakoś tak podświadomie chciałam czuć że się udalo
baaardzo gratuluje tym, którym się udało -
Witam. Troszkę się pospieszyłaś, jeszcze może nic straconego, ale nie chcę nakręcać. Ja podobne rozczarowanie miałam wczoraj, więc wiem co czujesz. Który to Twój cykl starań?
To dziś @ mnie nawiedziła. Cykl znowu trwał 26 dni, chociaż liczyłam na 28
Jednak dzięki temu OF wyznaczył mi dwie owulacje w grudniu
Annie1981 wrote:Nigdy nie spotkalam sie z tym, zeby dobierac czulosc testow owu do poziomu LH w organizmie.
Czyli jezeli Ty masz taki wysoki poziom to jak wychodza Ci testy o czulosci 10? Sa wiele dni pozytywne?
Pisała kiedyś o tym rosax i dobuska. dobusce nigdy 25 nie wychodziły pozytywne (za wysoki próg), rosax z kolei cały czas miała pozytywne na testach o czułości 10. Ja nie sprawdzając kupiłam 25 i na razie jest słaba kreska, zobaczymy jak sie będzie wzmacniać...14.04.2018 Théo -
Annie1981 wrote:Witam. Troszkę się pospieszyłaś, jeszcze może nic straconego, ale nie chcę nakręcać. Ja podobne rozczarowanie miałam wczoraj, więc wiem co czujesz. Który to Twój cykl starań?
To dziś @ mnie nawiedziła. Cykl znowu trwał 26 dni, chociaż liczyłam na 28
Jednak dzięki temu OF wyznaczył mi dwie owulacje w grudniu
generalnie staramy sie od 2lat, ale pierwszy rok na zasadzie jak bedzie o fajnie jak nie to jest jeszcze czas. od lipca zeszłego roku zaczełam się badać-wszystko w nornie, wtedy tez miała pierwsza ciaze biochem. w sierpniu kolejna ciąża kótra zakonczyła się w 6tc
mam 4 leniego synka - w pierwszą ciąże zaszłam w pierwszym cyklu -
mi_lejdi wrote:Pisała kiedyś o tym rosax i dobuska. dobusce nigdy 25 nie wychodziły pozytywne (za wysoki próg), rosax z kolei cały czas miała pozytywne na testach o czułości 10. Ja nie sprawdzając kupiłam 25 i na razie jest słaba kreska, zobaczymy jak sie będzie wzmacniać...
Alias. To przykre, że tak się ciąże kończyły. Badałaś się w tym kierunku? Za bardzo się nie znam, ale dziewczyny pisały, że czasami jest jakaś mutacja w krwi odpowiedzialna za poronienia i wtedy np. Acard pomaga.
Nie wiem czy zobaczymy się w grudniu, bo owu zrobiło mi prognozę cyklu gdzie owulacje mam w styczniu maju i sierpniu hahahah.
Wiadomo to komputer więc ustalił na podstawie moich cyklu a że jeden ciążowy trwał prawie 300 dni (bo nie umiem gonzakonczyc) to tak wyznaczył.
Uśmiałam się i chyba zrobili mi to na poprawę humoruPola
Hania -
Jestem genialna. Usunęłam sobie bieżący wykres. Zajebiście!
Nie czaje, Ale udało mi się go przywrócić. Usunęłam za to ten z ciąży bo cykl trwał 956 dni i chyba przez to wszystkonsie wieszaloWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 08:08
Pola
Hania