Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też pobolewa podbrzusze cycki spuchly wywaliło ni na cyckach żyły zgaga mnie męczy na wieczór muli mnie trochę i szyjkę mam miękka co zawsze miałam po owulacji twardą no i jeszcze temp u mnie jakby spojrzeć idealna choć to tez nie jest żaden objaw ciazy narazie
Nie ma co się zastanawiać czy się jest czy nie choć to nie jest łatwe ja też powoli wariuje bo coraz bliżej do środy hehe
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam pewniak objaw na ciaże ... normalnie to sobie wmawiałam, że senna i @ przychodziła, ale jak faktycznie jestem w ciąży to nie da sie tego zapanować i jeszcze taka gorączka w oczach. Bólamipodbrzusza sie nie przejmujcie bo boli niby tak jak na @ ale ciut inaczej i to ponoc pare pierwszych tygodni
-
nick nieaktualny
-
Karooolcia :) wrote:Ojj właśnie to czekanie jest najgorsze... Ale jakos damy rade ja to dziś juz wariuje i ciągle latam siku i wpatruje się czy @ nie ma
Karooolcia, ja tak samo!!! Caly czas jakoś mi mokro i biegam do łazienki... czuje się jak balon, mam twarde podbrzusze i mam wrażenie, że mi się cały czas 'kotłuje' w dole brzucha!
Dzięki dziewczyny! -
Tusia_87 wrote:Mnie też pobolewa podbrzusze cycki spuchly wywaliło ni na cyckach żyły zgaga mnie męczy na wieczór muli mnie trochę i szyjkę mam miękka co zawsze miałam po owulacji twardą no i jeszcze temp u mnie jakby spojrzeć idealna choć to tez nie jest żaden objaw ciazy narazie
Nie ma co się zastanawiać czy się jest czy nie choć to nie jest łatwe ja też powoli wariuje bo coraz bliżej do środy hehe
-
dzięki hihi
Dziewczyny ja wczoraj byłam u wujka dom sprzątac i myć okna w pewnym momencie biglem na kibelek myślałam że dostałam @ mam mokro bardzo to fakt a jak wróciłam do domu to majtki miałam mokre całe.
Damy rade tylko żeby ten czas szybciej leciał -
Tusia_87 wrote:dzięki hihi
Dziewczyny ja wczoraj byłam u wujka dom sprzątac i myć okna w pewnym momencie biglem na kibelek myślałam że dostałam @ mam mokro bardzo to fakt a jak wróciłam do domu to majtki miałam mokre całe.
Damy rade tylko żeby ten czas szybciej leciał
No właśnie... ja to staram się znaleźć sobie jakieś zajęcie byleby oderwać się choć na chwile od tych myśli. Ogólnie to teraz dla mnie najgorsze będą najbliższe 3 dni... Mój okres czasem lubi sobie przeskoczyć kilka dni. mam tak pomiędzy 28-30 dni. Więc czekamy razem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 12:46
-
Karooolcia :) wrote:No właśnie... ja to staram się znaleźć sobie jakieś zajęcie byleby oderwać się choć na chwile od tych myśli. Ogólnie to teraz dla mnie najgorsze będą najbliższe 3 dni... Mój okres czasem lubi sobie przeskoczyć kilka dni. mam tak pomiędzy 28-30 dni. Więc czekamy razem...
U mnie tak właśnie jutro będę się zastanawiać bo to juz coraz blizej do terminu @
Ale w pracy sobie coś wymysle -
Tusia ja Cię podziwiam, już bym testowała. Tym razem 10dpo( chyba) test wieczorny biel - rano widziałam tam jakiś cień cienia , ale stwierdziłam, że wyobraźnia kreuje ten cień. 12 dpo mega jasna kreska na pepino - oczywiscie naczytałam sie ze one kłamią. Jechałam po facelle i bach ! I do teraz zrobiłam już chyba z 7 testów hahah
No ale wiecie ... ja troll jestem . Moje trollinki piękne są podobne - dlatego one się nie dziwią heheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 13:26
Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Tusia ja Cię podziwiam, już bym testowała. Tym razem 10dpo( chyba) test wieczorny biel - rano widziałam tam jakiś cień cienia , ale stwierdziłam, że wyobraźnia kreuje ten cień. 12 dpo mega jasna kreska na pepino - oczywiscie naczytałam sie ze one kłamią. Jechałam po facelle i bach ! I do teraz zrobiłam już chyba z 7 testów hahah
No ale wiecie ... ja troll jestem . Moje trollinki piękne są podobne - dlatego one się nie dziwią hehe
Ja to mam tak samo... nie byłabym sobą gdybym tego testu nie zrobiła -
Przepraszam ze jeszcze nie nadrobilam i nie pouzupelnialam tabelki ale mialam dzis duzo nerwow.
Wstalam o 5:40 siusiu. Na majtkach braz.. Podcierajac sie braz.. Przestraszona spanikowana obudzilam meza. Mielismy jechac od razu na ip ale zal mi bylo syna budzic. Polozylam sie, zasnelam wtulona w malza i zaplakana. Obudzil nas syn o 8. Ubralismy sie, zawiezlismy go do dziadkow i na ip.
Nie dawno wrocilam dopiero po kilju godzonach czekania w poczekalni... Najgorsze godziny mojego zycia!
Na usg nic nie widac, zadnego powodu plamien. Przy badaniu tymi metalami tez czysty sluz. Maluszek dzis wiekszy niz 3 dni temu. Duzo wiekszy i najwazniejsze ze pukal taki punkcik. Serduszko bije! Dzicko ma sie dobrze, brak jakichkolwiek plamien. Nie wiadomo skad byly rano.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:
Listopadowe testowanie
1. Doti , _Abby_, Holinek, Olciuska @
2. Oktawka, Agnieszka93 @
3. marzymisie @ , Justata@, stokrotka92@ , Ikciu
4. 89viola, Tasza, Meli92 @ ,
5. Karola - mama Julci i ... ?@ , Justata@, Salamanka@, zFolwarku@ , Justata@, Lovi89
6. Mama Ali , She86 , Basik83 @
7. KarolaFasola@, Berenika88, kaka470@, Effy@, kamika23
8. magroz26 @
9. Birdy-n , gosssiagabrysiowa, Karola555, Laura@, meli92@
10. Bella1412, bulkaasia , emerald_m@, rosax3 Najmłodsza_staraczka@,
Fatim, Anna_Ka@
11.Pikselka@,santoocha@, Dag_Mara@, Agula92@, Paula55, karm3lka@
12. PaniNorris, Destiny80@,
13. Biała Azlia@, Aguuuś, Luccecita@, delilah11, Viola999, Mona_Lisa@
14. Roza86
15. , Veni@, Niesia86@, mi_lejdi@
16. Charlutek, Tynastka@
17. Migracja, Darkam11, babel_2016@, Lady_Savage@, kea06@
18.eMM@
19. tubispl, ankaR, lilka1984@
20. Klameczka, dobuska@
21. roslinka@, Agnesia, ZakreconaŻona,Fruska@
22. lottinka,
23. kate88:), sierpniowe_nadzieje@,
inaa, Sylwia_80@,BitterSweetSymphony@
24. Marteczka93@,nadey@
25. mika1987, aaniluap, Papierówka, Madziulla@, InBlue@, karooolcia:), Kat83@, Annie1981@,lily_333@, Asiulka83
26. Dariaa, Uparciuszek, sssss@,
Madhuri, yvonneSW, mada92@
27. Nina_86, aria40
28. evve@,rzepakowepole, werka35
29. Katiś@,Alias
30. Ann.naa, anusiak5, AiCha4811, Tusia_87, Lottie, dominika89
W listopadzie mamy 20
Legenda:
Ciaza :
Okres:@
Aniolek :Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 14:55
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp