Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Madziulla. Ale nie możecie się starać w trakcie robienia badań?
możemy bo ten miesiąc przerwy ja zasugerowałam a nie gin. potrzebuje resetu poprostu..
Staramy się ponad 3 lata i ten jeden miesiąc naprawdę niewiele zmieni. Chce dać się porządnie przebadać i poznać przyczynę niepowodzeń. -
Dziewczyny powedzcie mi czy któraś z Was miała podobnie.
Podczas mycia wieczorem zaczął ze mnie wylatywalo śluz. Śluz bardzo gesty na dlugos ok 7cm do tego jeszcze rozciagliwy przezroczysty lekko mętny i bardzo gruby jakbym miała określić długość i grubość to długość jak pisałam ok 7cm a grubosc na 5mm 3 takie długie kawałki ze mnie wyszły podczas mycia które zauważyłam poniżej zdjęcie zapożyczone z neta tako śluz AE dłuższy
http://www.google.pl/search?q=%C5%9Bluz+w+ci%C4%85%C5%BCy&client=ms-android-samsung&site=webhp&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2z-6-zMnQAhUGhSwKHcFED8QQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#tbm=isch&q=sluz+w+ciazy&imgdii=Cxcpr-oeck-76M%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A&imgrc=CGdJ_iQ82Re9sM%3A
Czy ma któraś zafasolkowana mamusia w ciąży taki sluz? -
Tusia_87 wrote:Dziewczyny powedzcie mi czy któraś z Was miała podobnie.
Podczas mycia wieczorem zaczął ze mnie wylatywalo śluz. Śluz bardzo gesty na dlugos ok 7cm do tego jeszcze rozciagliwy przezroczysty lekko mętny i bardzo gruby jakbym miała określić długość i grubość to długość jak pisałam ok 7cm a grubosc na 5mm 3 takie długie kawałki ze mnie wyszły podczas mycia które zauważyłam poniżej zdjęcie zapożyczone z neta tako śluz AE dłuższy
http://www.google.pl/search?q=%C5%9Bluz+w+ci%C4%85%C5%BCy&client=ms-android-samsung&site=webhp&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2z-6-zMnQAhUGhSwKHcFED8QQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#tbm=isch&q=sluz+w+ciazy&imgdii=Cxcpr-oeck-76M%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A%3BCGdJ_iQ82Re9sM%3A&imgrc=CGdJ_iQ82Re9sM%3A
Czy ma któraś zafasolkowana mamusia w ciąży taki sluz?
Ja coś takiego mam po owulacji zazwyczaj. -
Dziewczyny zgłupiałam... Dziś robiłam test (pre test) kreska była lekko widoczna , wrecz myslałam, ze tylko ja ją widze i miałam wątpliwości czy w ogóle tam była i czy jest nadzieja). Teraz wracam, chce wyrzucić opakowanie i widze, że kreska jest dobrze widoczna... sama nie wiem czy to efekt chemiczny czy po prostu na bank jest to ciążą. Wiecie trochę się boję, ze sobie wmawiam... nie chce się rozczarować. Niby te testy są pozytywne ale na każdym kreski są dobrze widoczne po czasie.
-
Karooolcia :) wrote:Dziewczyny zgłupiałam... Dziś robiłam test (pre test) kreska była lekko widoczna , wrecz myslałam, ze tylko ja ją widze i miałam wątpliwości czy w ogóle tam była i czy jest nadzieja). Teraz wracam, chce wyrzucić opakowanie i widze, że kreska jest dobrze widoczna... sama nie wiem czy to efekt chemiczny czy po prostu na bank jest to ciążą. Wiecie trochę się boję, ze sobie wmawiam... nie chce się rozczarować. Niby te testy są pozytywne ale na każdym kreski są dobrze widoczne po czasie.
Test należy odczytywać w czasie podanym na opakowaniu nie później jeżeli odrazu patrzyłas to na pewno była jasniejsza ja zawsze patrze po 5 minutach -
Tusia_87 wrote:Test należy odczytywać w czasie podanym na opakowaniu nie później jeżeli odrazu patrzyłas to na pewno była jasniejsza ja zawsze patrze po 5 minutach
wtedy była tylko tamta naprawdę malutko widoczna taka bladziutka strasznie... i to mnie zastanawia -
Mam nadzieję, że u mnie tak właśnie jest... no bo tak sobie myślę na 4 testy każdy z mega baldą kreską ale po czasie każda dobrze widoczna. Kupię jeszcze te 10mlu bo one chyba najbardziej czułe są.
-
o taki miałam pre test dziś rano: https://www.google.pl/search?q=test+ci%C4%85%C5%BCowy+pozytywny&espv=2&biw=1600&bih=794&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwisyaG66snQAhWH_iwKHSffA84QsAQIGQ#imgrc=DZ1bUNW-Ym3gHM%3A (zdjęcie z neta)
-
aria chyba pójdę juro rano albo we wtorek. Na razie mojemu D. nic nie mówię, powiem jak będzie pewniak On by mi te foty stawił ale nie chce go denerwować i stresować, bo jak sie nie uda to nam obojgu będzie przykro...
Wykres udostępnionyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 22:28
aria40 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie wiedziałam ze są dwa listopadowe wątki obserwowałam wcześniej ten drugi ale jeżeli mnie przyjmiecie dołączę również do was jestem tu od niedawna to nasz 2 cykl starań jutro powinna być @. Od wczoraj dzieją się dziwne rzeczy nie wiem czy to już moja wyobraźnia i oczekiwanie ale wczoraj czułam się jak bym była po mocno zakrapianej imprezie zawroty głowy słabość uderzenia gorąca. Zaczęło się od bólu brzucha i wycieku białej wydzieliny w nocy bił minął gdy się położyłam. A koło południa jednorazowy incydent plamienia na papierze po czym chciałam zbadać szyjkę i zobaczyć czy @ się nie rozkręca biało przezroczysty śluz z taka niteczka jakby krwista myślałam ze @ lada chwila się rozpędzi otóż do dziś cisza. Nigdy nie przychodziła wcześniej wiec stad moje wczorajsze zdziwienie . Dodatkowo dziś rano zgaga której tez nie odczuwałam nigdy. Czekam cierpliwie do jutra bo @ chyba bawi się ze mną w chowanego.ma_rtha
-
Ileż razy Tusia mówiła jak sie wstawia zdjęcia
http://pl.tinypic.com
Wybierz plik-> prześlij zdjęcia
I później wygenerują się kody a do wstawienia na forum trzeba skopiować kod o nazwie :
Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych
aria40 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Ileż razy Tusia mówiła jak sie wstawia zdjęcia
http://pl.tinypic.com
Wybierz plik-> prześlij zdjęcia
I później wygenerują się kody a do wstawienia na forum trzeba skopiować kod o nazwie :
Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych
wiem, ale ja jakaś niereformowalna jestem Jutro będe się z tym bawić bo mam wolne