Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karooolcia i jak tam?
Ja zrobiłam 2 kolejne testy (25mlu) i wyszły pozytywne. W tym jeden z clearblue, który pokazuje ile tyg od zapłodnienia minęło mi wyszło 'pregnant 1-2 weeks'... na drugim ciemniejsza juz dziś druGa kreska. kurcze, mąż juz zasnął, a ja chyba nie dam rady. Udało się w pierwszym cyklu starań!!! Dziś biegnę do lekarza!santoocha, bulkaasia, aria40, Asiulka83, ktosiowa, Effy, karm3lka, Jaguś_7810, Migracja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja za namową męża zrobiłam dziś rano test. 28 dc test negatywny. Powiedział ok miałaś rację nie będę Cię już na nic namawiał.przepraszam moja wina. Chyba faktycznie nie miałaś owulacji w tym miesiącu " niedowiarkowi trzeba palcem pokazać żeby uwierzył
-
Madhuri wrote:Karooolcia i jak tam?
Ja zrobiłam 2 kolejne testy (25mlu) i wyszły pozytywne. W tym jeden z clearblue, który pokazuje ile tyg od zapłodnienia minęło mi wyszło 'pregnant 1-2 weeks'... na drugim ciemniejsza juz dziś druGa kreska. kurcze, mąż juz zasnął, a ja chyba nie dam rady. Udało się w pierwszym cyklu starań!!! Dziś biegnę do lekarza! -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny zrobiłam dziś test rano 20 mlu i kreska jest ale tak niewidoczna, że jak foto robiłam, żeby wrzucić to nic nie widać
Lece na betęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 08:51
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiulka83 wrote:Karolcia ja tez mam bardzo slabe krechy beta cie utwierdzi ze jest ciazunia
Najgorsze jest to czekanie ....
no właśnie... chciałam foto wrzucić ale jak robię to serio nic nie widać... ale każdy test (a robiłam ich 5 wiem troll ze mnie ) miał tak blade krechy, że niewidoczne a potem ciemniały, że sa słabe ale widoczne. -
nick nieaktualnyNic się nie martw. Ciąża jest. Może wczesna jeszcze i małe stężenie i nie ma tka widocznych.
Ehh... ja teraz mogłabym spokojnie siedzieć w domu i wychowywać dzieci bo stypendium wyższe niż najniższa krajowa. Mąż mówi że siedzę w domu i jeszcze mi za to płacą. Ale co z tego jak w drugą ciążę nam się nie udaje zajść. Oby to się szybko zmieniło -
Stokrotka wiem ze szybko do nas dolaczysz i się uda !!! No musi się Udac !!! U nas to ost gwizdek ja 34 M 40 ....i tak się strasznie boje bo po 2 cb i 1 cp zawsze jest strach
stokrotka92 lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyAsiulka83 wrote:Stokrotka wiem ze szybko do nas dolaczysz i się uda !!! No musi się Udac !!! U nas to ost gwizdek ja 34 M 40 ....i tak się strasznie boje bo po 2 cb i 1 cp zawsze jest strach
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno żeby prawie cały cykl robić testy owulacyjne i nie mieć pozytywu ... ehh ... raz jednego dnia mnie trochę jajnik bolał przez pol godziny i to wszystko. no przecież tak się w życiu nie uda. Stoje własnie przed wyborem czy kupować testy owu na przyszły cykl czy nie i nie wiem co robić. Jak myślicie?
-
Witajcie testerki, chyba już mogę wstępnie odetchnąć
9 dpo HCG 1,41 Progesteron 13,6
11 dpo HCG 20,4
13 dpo HCG 84 Progesteron 35,33
15 dpo HCG 217,4
łapcie wiruski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:00
Tusia_87, stokrotka92, Asiulka83, ktosiowa, Annie1981, Effy lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017