Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś z badania szyjki wyniknął różowy śluz. Szyjka nie jest jakoś szczególnie otwarta, nie mam typowych objawów @, jak ból głowy czy ogólne mulenie w podbrzuszu, ale @ idzie niestety. Temperatura też spadła tylko odrobinę, na pewno nie na poziom niższych.
Nie testowałam dzisiaj, ale teraz widzę, że to i tak nie miałoby sensu. Test z soboty był negatywny. -
inaa wrote:Hejo kochane, trzymam za Was kciuki i proszę o zaciskanie za mnie... czekam na wyniki 2 bety ... ahhh tak bardzo się martwię...
trzymam kciuki :*
a u mnie dziś podczas siku zauważyłam na papierze brunatny śluz... niestety cos takiego mam zawsze przed przyjściem @ zobaczymy jutro wyniki bety ale coś myślę, że sie po prostu za bardzo nakręciłam... -
inaa wrote:Hejo kochane, trzymam za Was kciuki i proszę o zaciskanie za mnie... czekam na wyniki 2 bety ... ahhh tak bardzo się martwię...
Karooolcia życzę Ci żeby @ jednak nie przyszła !!!
Życzę wszystkim które zobaczyły II kreseczki nudnej ciąży
A tym którym się nie udało tulę i zaciskam kciuki w grudniu -
Papierówka wrote:Witajcie testerki, chyba już mogę wstępnie odetchnąć
9 dpo HCG 1,41 Progesteron 13,6
11 dpo HCG 20,4
13 dpo HCG 84 Progesteron 35,33
15 dpo HCG 217,4
łapcie wiruski!
Kochana ja i tam jestem prawie pewna że w środę wyjdzie negatyw nawet jak jesten w ciąży bo mi późno zawsze testy wychodzily -
Papierówka wrote:Witajcie testerki, chyba już mogę wstępnie odetchnąć
9 dpo HCG 1,41 Progesteron 13,6
11 dpo HCG 20,4
13 dpo HCG 84 Progesteron 35,33
15 dpo HCG 217,4
łapcie wiruski!
Gratulacje i trzymam kciuki za Was -
Dziewczyny pomozcie, sama nie wiem co mam myslec... Zaczne od tego, ze mam nieregularne cykle. W tym cyklu test owulacyjny byl mega pozytywny 7.11. Do tej pory nie mam okresu ale dopiero dzis zrobilam test ciazowy, druga kreska wyszla wyrazna ale nie taka sama jak testowa. Test byl normalny, nie super czuly, mialam tylko jeden wiec nie mialam jak powtorzyc. Planuje wybrac sie do lekarza dzis, ale mieszkam za granica i tu doprosic sie o cokolwiek graniczy z cudem, dlatego postanowilam najpierw zapytac co sadzicie... Mam tez zamiar powtorzyc dzis test, co prawda nie bedzie to poranny mocz ale zobaczymy.
aria40, inaa lubią tę wiadomość
18.12.16 - Aniołek (*) 6tc -
skw wrote:Dziewczyny pomozcie, sama nie wiem co mam myslec... Zaczne od tego, ze mam nieregularne cykle. W tym cyklu test owulacyjny byl mega pozytywny 7.11. Do tej pory nie mam okresu ale dopiero dzis zrobilam test ciazowy, druga kreska wyszla wyrazna ale nie taka sama jak testowa. Test byl normalny, nie super czuly, mialam tylko jeden wiec nie mialam jak powtorzyc. Planuje wybrac sie do lekarza dzis, ale mieszkam za granica i tu doprosic sie o cokolwiek graniczy z cudem, dlatego postanowilam najpierw zapytac co sadzicie... Mam tez zamiar powtorzyc dzis test, co prawda nie bedzie to poranny mocz ale zobaczymy.
Wyszedł pozytywny to można gratulowac wrzuć zdjęcie testu -
skw wrote:Dziewczyny pomozcie, sama nie wiem co mam myslec... Zaczne od tego, ze mam nieregularne cykle. W tym cyklu test owulacyjny byl mega pozytywny 7.11. Do tej pory nie mam okresu ale dopiero dzis zrobilam test ciazowy, druga kreska wyszla wyrazna ale nie taka sama jak testowa. Test byl normalny, nie super czuly, mialam tylko jeden wiec nie mialam jak powtorzyc. Planuje wybrac sie do lekarza dzis, ale mieszkam za granica i tu doprosic sie o cokolwiek graniczy z cudem, dlatego postanowilam najpierw zapytac co sadzicie... Mam tez zamiar powtorzyc dzis test, co prawda nie bedzie to poranny mocz ale zobaczymy.
Sądzimy, że jesteś w ciąży, a przynajmniej, że to zdaje się sugerować test.
Test ciążowy to nie owulacyjny. Kreski nie muszą być jednakowe.Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka. Przy Twoich nieregularnych cyklach to dobrze by bylo robic testy owu codziennie, bez opuszczania. Jezeli chcesz tak robic, to kup testy.
A Ty sie nie wybieralas do gina, zeby zobaczyc co z Twoja owu?
Aria. Na OF sa wykresy, gdzie pozytyw dopiero wyszedl w 17dpo, wiec pewnikow nie ma
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔