Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:
Listopadowe testowanie
1. Doti , _Abby_, Holinek, Olciuska @
2. Oktawka, Agnieszka93 @
3. marzymisie @ , Justata@, stokrotka92@ , Ikciu
4. 89viola, Tasza, Meli92 @ ,
5. Karola - mama Julci i ... ?@ , Justata@, Salamanka@, zFolwarku@ , Justata@, Lovi89
6. Mama Ali , She86 , Basik83 @
7. KarolaFasola@, Berenika88, kaka470@, Effy@, kamika23
8. magroz26 @
9. Birdy-n , gosssiagabrysiowa, Karola555, Laura@, meli92@
10. Bella1412, bulkaasia , emerald_m@, rosax3 Najmłodsza_staraczka@,
Fatim, Anna_Ka@
11.Pikselka@,santoocha@, Dag_Mara@, Agula92@, Paula55, karm3lka@
12. PaniNorris, Destiny80@,
13. Biała Azlia@, Aguuuś, Luccecita@, delilah11, Viola999, Mona_Lisa@
14. Roza86
15. , Veni@, Niesia86@, mi_lejdi@
16. Charlutek, Tynastka@
17. Migracja, Darkam11, babel_2016@, Lady_Savage@, kea06@
18.eMM@
19. tubispl, ankaR, lilka1984@
20. Klameczka, dobuska@
21. roslinka@, Agnesia, ZakreconaŻona,Fruska@
22. lottinka,
23. kate88:), sierpniowe_nadzieje@,
inaa, Sylwia_80@,BitterSweetSymphony@
24. Marteczka93@,nadey@
25. mika1987, aaniluap, Papierówka, Madziulla@, InBlue@, karooolcia:), Kat83@, Annie1981@,lily_333@, Asiulka83
26. Dariaa, Uparciuszek, sssss@, Madhuri, yvonneSW, mada92@
27. Nina_86, aria40
28. evve@,rzepakowepole, werka35
29. Katiś@,Alias
30. Ann.naa, anusiak5, AiCha4811, Tusia_87, Lottie, dominika89
W listopadzie mamy 20
Legenda:
Ciaza :
Okres:@
Aniolek :
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Karooolcia :) wrote:no właśnie... chciałam foto wrzucić ale jak robię to serio nic nie widać... ale każdy test (a robiłam ich 5 wiem troll ze mnie ) miał tak blade krechy, że niewidoczne a potem ciemniały, że sa słabe ale widoczne.
bo każdego dnia powinny wychodzić coraz bardziej wyraźne a to już kolejny dzień, że takie słabe wychodzą?
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Czy u was też taki hardkor? Mąż o 16 z pracy wyszedł i jeszcze go nie ma. Tak ślisko
Nie wiem skąd jesteś ale w Warszawie tak to jest w godzinach szczytu
Odnośnie śluzu masz biały rozciagliwy to nie jest śluz płodny płodny jest mokry albo ciągnący jak kurze jajko bezbarwny.
Ja jestem po owulacji, dziś 30dc i wczoraj miałam baaardzo dużo metnego śluzu rozciagliwego i to było dość dziwne bo mialam w poprzednim cyklu trochę takiej galaretki ale ni tyle co wczoraj -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Nie wiem skąd jesteś ale w Warszawie tak to jest w godzinach szczytu
Odnośnie śluzu masz biały rozciagliwy to nie jest śluz płodny płodny jest mokry albo ciągnący jak kurze jajko bezbarwny.
Ja jestem po owulacji, dziś 30dc i wczoraj miałam baaardzo dużo metnego śluzu rozciagliwego i to było dość dziwne bo mialam w poprzednim cyklu trochę takiej galaretki ale ni tyle co wczoraj
Ja trochę że Śląska i trochę z łódzkiego . Takie pogranicze. Jak mąż zawsze jedzie do domu 50 min tak dziś jechał 2 h 10 min. Droga 40 km z miasta.
Mnie trochę boli brzuch i trochę tego białego rozciagliwego śluzu miałam przez moment. Kusi mnie zatestowac owulacyjnym -
stokrotka92 wrote:Ja trochę że Śląska i trochę z łódzkiego . Takie pogranicze. Jak mąż zawsze jedzie do domu 50 min tak dziś jechał 2 h 10 min. Droga 40 km z miasta.
Mnie trochę boli brzuch i trochę tego białego rozciagliwego śluzu miałam przez moment. Kusi mnie zatestowac owulacyjnym
Czekaj cierpliwie do terminu @
-
nick nieaktualnyOwulacyjne wychodzą mi negatywne. Teraz ten śluz jest przezroczysty jest go mało i delikatnie się ciągnie. Przysięgam że zaraz zwariuje. Obiecuję że przestaje obserwować swój organizm. Robię test 6 grudnia jak nie wyjdzie czekam na @ . Nie ogarniam swojego organizmu
-
stokrotka92 wrote:Owulacyjne wychodzą mi negatywne. Teraz ten śluz jest przezroczysty jest go mało i delikatnie się ciągnie. Przysięgam że zaraz zwariuje. Obiecuję że przestaje obserwować swój organizm. Robię test 6 grudnia jak nie wyjdzie czekam na @ . Nie ogarniam swojego organizmu
-
Tusia_87 wrote:Ja wczoraj miałam przezroczysty jak białko jajka kurzego ale mętny a jestem 13dni po owulacji
Czy ktoś wie czy biały, rozciągliwy śluz jest płodny? Drążę, bo tylko taki miałam w zeszłym cyklu przed owu i jestem ciekawa czy to był płodny.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Podobno przed @ też może pojawić się płodny śluz, bo jest spadek progesteronu i wzrost tego drugiego Nie życzę Ci @ oczywiście tylko próbuję zrozumieć jak to działa
Czy ktoś wie czy biały, rozciągliwy śluz jest płodny? Drążę, bo tylko taki miałam w zeszłym cyklu przed owu i jestem ciekawa czy to był płodny.
Tego akurat nie wiem
Mysle ze u mnie ta teoria akurat nie pasuje bo gdyby progesteron spadł to i temperatura by mi wczoraj/dzisiaj spadła bo mam znowu dużo mlecznego a temp nadal bardzo wysoko. -
Effy wrote:ale one nie były dziś rano ciemniejsze?
bo każdego dnia powinny wychodzić coraz bardziej wyraźne a to już kolejny dzień, że takie słabe wychodzą?
no właśnie niestety tak... dziś to już pokazałam je mojemu D. bo nie wytrzymałam i on też te cienie widzi... ale oboje nie wiemy co myśleć... jutro odbiorę betę to będę wiedziała na czym stoję -
Hej dziewczyny, jestem nowa na tym forum...
Ciekawa jestem, czy może któraś mi odpowie.
Robiłam testy owu po 17:00, wcześniej zgodnie z instrukcjami nie pijąc żadnych płynów i miałam tak:
X 15.11 - jedna kreska (kontrolna)
X 16.11 - testowa słabsza od kontrolnej
X 17.11 - testowa prawie jak kontrolna
18.11 - testowa słabsza od kontrolnej
X 19.11 - jedna kreska (kontrolna)
Czy dobrze zakładam, że owulacja mogła być 18.11, albo 19.11?
"Przytulanie" było w dni gdzie postawiłam X. Testować będę pewnie 1 lub 2 grudnia, choć nie daję sobie dużych szans... poza brzuchem nic innego nie czuję, a brzuch czuję co miesiąc... -
sheerah24 wrote:Hej dziewczyny, jestem nowa na tym forum...
Ciekawa jestem, czy może któraś mi odpowie.
Robiłam testy owu po 17:00, wcześniej zgodnie z instrukcjami nie pijąc żadnych płynów i miałam tak:
X 15.11 - jedna kreska (kontrolna)
X 16.11 - testowa słabsza od kontrolnej
X 17.11 - testowa prawie jak kontrolna
18.11 - testowa słabsza od kontrolnej
X 19.11 - jedna kreska (kontrolna)
Czy dobrze zakładam, że owulacja mogła być 18.11, albo 19.11?
"Przytulanie" było w dni gdzie postawiłam X. Testować będę pewnie 1 lub 2 grudnia, choć nie daję sobie dużych szans... poza brzuchem nic innego nie czuję, a brzuch czuję co miesiąc...
Tak mogło być
Test mógłby wyjsc tak samo zabarwiony 18.11 ale np ok 12.
18-20 zakladalabym ze btła owulacja