Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, jestem w drodze do pracy i marzę o kawie...
Dziś tempka skoczyła ale najprawdopodobniej owulki nie było przez lek przeciwzapalny naproxen. Brałam go na kilka dni przed a głupia nie przeczytałam czy ma negatywnie wpływ na starania Mogę tylko sobie pluć w brodę i pretensje tylko do siebie...
W poniedziałek skoczę zrobić progesteron by pewnie potwierdzić, że ovu nie było
Paula koleżanka zmniejszyła dawkę Wit C z 1000? Bo ja właśnie taką biorę. -
Hej dziewczyny, czytam Was po cichu, a dziś proszę o dopisanie do testowania na 23 listopada. W tym cyklu wracam do mierzenia temperatury - chcę zweryfikować, czy będzie owulacja. Na razie 1. dzień @ i o dziwo obeszło się bez nocnych bóli, tylko głowa napitalała mnie od 2 dni jak zwykle. Wzięłam ibuprofem, bo dodatkowo jestem przeziębiona i @ przyszła jak na zawołanie.
-
mika1987 wrote:witajcie u mnie 3 dzien mierzenia tempki i z kazdym dniem wyzej..to chyba dobrze?wczoraj testy ovu pokazal juz druga kreche,ale jeszcze nie tak samo wyrazna..dzis powtorze i zobacze jak wyjdzie..
hmm no niekoniecznie, ktory masz dc? tempka powinna wzrosnac po a nie przed owu (chyba ze jeden dzien , czasem tak jest ze 2-3 dni przed owu jest skok temp w gore ale tylko jeden dzien)
generlanie kazda z nas to inny przypadek i reaguje indywidualnie wiec nie musi trzymac sie reguły -
bulkaasia wrote:
Paula koleżanka zmniejszyła dawkę Wit C z 1000? Bo ja właśnie taką biorę.
Bo miała problemy z owulacja właśnie.
Ehh nie obwinia się o ten lek. Niestety nie zawsze spr ulotki i czytamy o wpływie leku na pewne rzeczy....
Ja np lykalam ibuprofen który przy staraniach absolutnie nie jest wskazany wiedziałam o tym przy staraniach o syna a Teraz zapomniałam więc teraz gdy muszę biorę paracetamol... Głowa do góry :*bulkaasia lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:hmm no niekoniecznie, ktory masz dc? tempka powinna wzrosnac po a nie przed owu (chyba ze jeden dzien , czasem tak jest ze 2-3 dni przed owu jest skok temp w gore ale tylko jeden dzien)
generlanie kazda z nas to inny przypadek i reaguje indywidualnie wiec nie musi trzymac sie reguły -
Nie dajcie się dziewczyny zwariować... inne kobiety nie zwracają uwagi na to co za leki biorą a zachodzą w ciążę... ja postanowiłam brać witaminę C bo chcę wyzdrowieć a i tak nigdy nie testuje
dobuska lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Mama Ali wrote:Witam was kobiety z dzisiejszym paskudnym dla mnie dniem. Mnie zaczęły boleć obydwa jajniki i wygląda na to że na ovu pokazuje mi iż mam dzień nie płodny od wczoraj chyba nie wiem co myśleć w tej sytuacji wszystko jest do bani.17.11.17-poronienie całkowite
-
A u mnie niestety na wizycie u stomatologa okazalo sie, ze mam stan zapalny pod 6 i musze miec tam korone zalozona (3 wizyty rozlozone w czasie). Procz nieszczesnej 6, mam tez 5 innych zebow do leczenia (drobne ubytki)....
A bylam kilka miesiecy temu u innego stomatologa na przegladzie i powiedzial, ze wsztko ladnie pieknie... Ehhh i jak tu wierzyc lekarzom..Czlowiek chce byc zapobiegliwy, a wychodzi jak zawsze..
Takze ten cykl chyba niestety zostanie spisany na straty, bo musze najpierw wyleczyc wszystko... ;(
coz.. jak nie urok, to (...)
Za Was natomiast trzymam mooooocno kciuki!! :* Oby listopad byl szczesliwy ::*
sierpniowe_nadzieje -
No wlasnie ja stara a durna dzis z deka spanikowalam sugerujac sie wyliczeniami ovu
Wiem ze to tylko tak o pokazuje mniej wiecej co i jak.
Maz mnie opieprzyl tlumaczac ze nie mozna wierzyc aplikackom internetowym bynajmniej nie do konca.
Jak ma byc bejbis to bedzie.
Moje pytanie czy np tempka moze ciut sie obnizyc nawet jak moze sie udalo?
Np moga byc wahania?
Ja w poprzednich ciazacj nie mialam takiej jazdy jal teraz ze starsza zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu
Z druga troszke zajelo.
Ale tez nie mierzylam nic nie obserwowalam -
nick nieaktualnyHEJ KOCHANE,
Tu jestescie
A ja jeszcze na watku Pazdziernikowym siedze hihi
U mnie 3dzien po owulce, planuje testowac 3 listopada, wynik wezme jeszcze na poprawke... Termin @ mam na 6 listopada wiec w sumie powinnam sie powstrzymac, ale jako ,ze to byl pierwszy cykl monitorowany mam wielka nadzieje! wieksza niz zawsze... :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 12:10
dobuska lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:HEJ KOCHANE,
Tu jestescie
A ja jeszcze na watku Pazdziernikowym siedze hihi
U mnie 3dzien po owulce, planuje testowac 1 listopada, wynik wezme jeszcze na poprawke... Termin @ mam na 6 listopada wiec w sumie powinnam sie powstrzymac, ale jako ,ze to byl pierwszy cykl monitorowany mam wielka nadzieje! wieksza niz zawsze... :*