Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też uważam że jak ktoś jest zdrowy to może sobie pozwolić na spontan moim znajomym udało się dwoje zmajstrowac za 1 podejściem wtedy kiedy sobie to "umyslili"
Nam po pół roku też udało się syna sprowadzić na świat opuszczając testy i temp ale to chyba był przypadek
dobuska, Olciuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja też uważam że jak ktoś jest zdrowy to może sobie pozwolić na spontan moim znajomym udało się dwoje zmajstrowac za 1 podejściem wtedy kiedy sobie to "umyslili"
Nam po pół roku też udało się syna sprowadzić na świat opuszczając testy i temp ale to chyba był przypadekPaula55 lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Aja dziekuje! Mam nadzieje ze nam wszystkim sie uda!!! kiedys na pewno ,ale najlepiej w listopadzie!
Mama Ali..
Tez sie nad tym zastanawialam, choc kochana Ty powinnas to wiedziec ;P masz juz corcie wiec jak bylo tamtym razem??
Tamtym razem w drugim cyklu się udało i wogóle nie myślałam o niczym wszystko szło na luzie także i tym razem mam zamiar tak zrobić -
dobuska wrote:Mama Ali masz rację z tym doszukiwaniem objawów, często kobiety za bardzo się blokują. Ale każda musi do tego dojrzeć, bo nie tak łatwo przestać myśleć.
Ja rozumiem że nie jest łatwo przestać myśleć ale nie sztuką jest się zadręczać i wykonywać jakieś testy i tego typu eksperymenty Sztuka polega na cierpliwości i nie doszukiwaniu się jakichkolwiek problemów u siebie bo wszystkie jesteśmy zdrowe ! czas najwyższy trochę wziąć się w garść i wyluzować napięcie co we wszystkich nas siedzi a wtedy zobaczycie że się uda. Nic na siłę nie da się zrobić przecież więc odpręzcie się i wszystko będzie ok -
nick nieaktualny
-
Pikselka wrote:Ja robiłam w ubiegłym cyklu
-
Tak, ale robiłam je od 12 dc dopiero. Dopóki nie zaczęłam mierzyć tempki byłam przekonana, że mam owulację 14-16 dzień (cykle mam zwykle 28-32 dni) co pokrywało się z dolegliwościami o jakich piszesz i śluzem płodnym, więc chciałam potwierdzić to testami. Temperatura wskazała na owulację w 18 dc, a test wyszedł pozytywny 16go, więc zdaje się, że muszę mu przyznać rację
Ale cóż z tego skoro się nie udało
p.s.
tu na ovu gdzie była historia staraczki z 30 dniowymi cyklami, której mąż wyjeżdżał w delegacje, więc spisała cykl na straty, a okazało się, że serduszkowanie właśnie w 9dc przyniosło im synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:36
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Dzien dobry.
Proszę mnie dopisać co testowania początek listopada 1-2 to bedzie dopiero moj 20-21 dc ale owulacje miałam 11 dc. Ostatnio test ciążowy wyszedł mi w miarę wyraźny jakos 11 dpo , wieczorem z krwi 100 mIU/ml wiec liczę że teraz tez wyjdzie szybko ))) oby wyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 20:04
-
nick nieaktualny
-
Ja te testy robię ale bez spiny. Wogole przy drugim dziecku nie mam takiego partia, nie załamuje się (jak to było przy pierwszej ciąży).
Ja ogólnie uwielbiam testować haha. Mogła bym to robić cały cykl nawet znając wynikmika1987 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja te testy robię ale bez spiny. Wogole przy drugim dziecku nie mam takiego partia, nie załamuje się (jak to było przy pierwszej ciąży).
Ja ogólnie uwielbiam testować haha. Mogła bym to robić cały cykl nawet znając wynik -
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny co tam u was ciekawego słychać ja zaraz wieszak pranie czekam na szwagierkemi idziemy na cmentarz mama ma już pomnik trzeba go umyć i zastanowić się nad kwiatami kurcze jakie to wszystko jest dziwne jak tesciowa żyła nie spotykaliśmy się z męża siostra yeraz za to spotykamy się dość często ale tego pewnie mama by chciała by jej dzieci żyły w zgodzie .
Mnie od wczoraj boli brzuch tak jak na okres a dziś dopiero 25 dc jestem rozdrażniona zmęczona śpiąca coś mi się zdaje za testowania listopadowego nie będzie