Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra ja nie pracuje a z jednej pensji ciężko jest wydać takie pieniądze na badania może gdybym nie miała julki to bym walczyła onte badania by wiedzieć co i jak ale mam julke i ona jest teraz najważniejsza dla niej zrezygnowałam z pracy bo nam się nie opłacało to co bym zrobiła wydalabym na przedszkole i nianie a to bez sensu hy dziecko nie widziało ani ojca ani matki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 11:14
-
Masz takie podejście jak ja. Dzieciństwo jest jedno-tego czasu się już nie cofnie. Czas dziecka z mamą jest najważniejszy! A takie badania powinny być za darmo, chodzi przecież o nasze dzieci. No ale rzeczywistość jest inna. Julia piękne imie jakoś znajomemutacja C677T homozygota
-
Też masz julcie? Mąż wybieral ja wybieralam dla synka miał być Kubuś moze kiedyś jeszcze bedzie a jak była by druga corcia bedzie Natalia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 11:20
-
nick nieaktualnyLaseczki moze wy mi powiecie co jest grane .. wydaje mi się ze mój organizm robi sobie ze mnie jaja... czy mozliwe jest zeby mnie bolala jedna piers ? dzisiaj jest 6 dni po owulacji i naprawde przysiegam ze boli mnie prawa piers a lewa mnie swędzi wkręcam sobie chyba cos ....
-
stokrotka92 wrote:Laseczki moze wy mi powiecie co jest grane .. wydaje mi się ze mój organizm robi sobie ze mnie jaja... czy mozliwe jest zeby mnie bolala jedna piers ? dzisiaj jest 6 dni po owulacji i naprawde przysiegam ze boli mnie prawa piers a lewa mnie swędzi wkręcam sobie chyba cos ....
mutacja C677T homozygota -
Stokrotka ja już nawet nie zwracam uwagi na objawy dziś boli mnie brzuch a do okresu potencjalnie 8 dninwiecmja już nic nie wiem i nawet nie chce wiedzieć czekam sobie do 5 i juz
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:Też masz julcie? Mąż wybieral ja wybieralam dla synka miał być Kubuś moze kiedyś jeszcze bedzie a jak była by druga corcia bedzie Natalia
mutacja C677T homozygota -
Tak zaczęliśmy od lipca tak na poważnie mimo że zielone światło bylo od sierpnia zobaczymynjak to będzie tym razem pierwszy cykl z ovarinem jak nie wyjdzie to w listopadzie kupuje jeszcze ovarin i testy owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 11:40
-
lily 333 wrote:a co to ovarin?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Suplement z witaminami kwasem foliowymmi czymś tam jeszcze pomaga w odbudowie gospodarki hormonalnej dużo pozytywnych opinii ma i dużo kobiet zaszło w ciążę w 1 cyklu brania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:hej hej Kochane:)ja to juz z tym moim cyklem oszaleje:)wczoraj mnie ciagnelo podbrzusze,kluly jajniki,a dzis wrazliwe piersi a to 10dc..czyzbym oddzwyskiwala objawy zblizajacej sie owulki?