Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieci w tym wieku wszystkiego są ciekawe ja też mam córcie dwuletnią i jest strasznie wszystkiego ciekawa A jaka mądrala z niej nieraz nie mogę wyrobić ze śmiechu jak coś powie to aż mi głupio Alicja ma 2 latka a mówi i zachowuje się jakby miała co najmniej 3-4
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Dzień dobry laseczki. Ja dopiero mam chwilę bo dziś z moim dwulatkiem robiliśmy gołąbki na obiad. Potem chciał nauczyć się obsługi nożyczek więc musiałam mu max czasu poświęcić
U mnie test owu dziś prawie jak pozytyw więc pewnie jutro będzie na 100% mocna krecha.
Kurde ja już któryś raz słyszę o tym mleczku ale też nie wiem jak działa i co to....
Podobno pomaga zajsc w ciaze warto sprobowac. Paula mecz meza! i dzialaj juz dzisPaula55 lubi tę wiadomość
-
Mama Ali wrote:Dzieci w tym wieku wszystkiego są ciekawe ja też mam córcie dwuletnią i jest strasznie wszystkiego ciekawa A jaka mądrala z niej nieraz nie mogę wyrobić ze śmiechu jak coś powie to aż mi głupio Alicja ma 2 latka a mówi i zachowuje się jakby miała co najmniej 3-4
Olciuska męcze go co noc od tygodnia hihi
-
Paula55 wrote:To przybijamy piątkę Tiago to samo. Buzia mu się nie zamyka haha. Dobrze ze tu po polsku go nie rozumieją haha. A córcia jaka na imię? Z jakiego mies jest?
Olciuska męcze go co noc od tygodnia hihi
Mam Helenkę 7 letnią i Alicję 2 letnią i ona jest z lipca -
Mama Ali wrote:Mój też i powiem ci że ja mam tak samo ale co ma być to będzie
tobie się uda zobaczysz trzymam za to kciuki
Dziekuje. Widze, ze zaraz po mnie bedziesz testowac. Jakies bole jajnikow masz? bo ja czuje u siebie kilka razy na dzien klucie.Mama Ali lubi tę wiadomość
-
hejka ale żeście naskrobały masakra
Ja ovarin biore od ponad 2 tyg w poniedziełek bedzie 3 i musze powiedzieć ze czuje się inaczej miałam mega dużo sluzu czułam mokro i to bardzo teraz to już tylko czekam na rezultaty -
nick nieaktualny
-
Cześć Meli
Oj Coraz nas więcej to i pozytywnych testów więcej
Ja też na ovarinie jadę i napewno libido mu wzrosło z czego mój mąż się jak dziecko cieszy haha
Pojechał po jakieś alko na wieczór więc może polecicie jakiś film??Mama Ali, santoocha lubią tę wiadomość
-
ja tez mam winko w lodówce a mezus flaszeczkę ja na wódkę patrzeć nie moge fuj a ochota na seksik juz mineła i dobrze bo maz miał mnie już dosyć
-
Paula55 wrote:Cześć Meli
Oj Coraz nas więcej to i pozytywnych testów więcej
Ja też na ovarinie jadę i napewno libido mu wzrosło z czego mój mąż się jak dziecko cieszy haha
Pojechał po jakieś alko na wieczór więc może polecicie jakiś film??
Jakie filmy lubicie?