Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też horrory i moj tez no fajne komedie znając zycie moj coś ściągną z neta na dzisiaj mam tylko nadzieję że nie bedzie to jakis sensacyjny albo jakis dla duzych dzieci cos ale gwiezdne wojny nie lubie takich
-
Poul jest fajny, niania w akcji, pitbull nowe porządki, testosteron, capitan america głupi i głupszy bardziej. A z horrorów to hostel 1,2,3, oszukać przeznaczenie 1,2,3,4, nie wiem co jeszcze za dużo tego oglądałam chyba. droga bez powrotu 1,2,3,4,5,6,mad max
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 18:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja bede robic projekt ksiazki córka ma do zrobienia na konkurs w przedszkolu konkurs pod tytułem "moja ksiązka " teraz mataka kombinuje
stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
stokrotka92 wrote:NO ja już po owu. Jestem 6 dni po. Bolą mnie dzisiaj piersi i zaczal dzis wieczorem troche brzuch. Oby nie na okres bo to w końcu dzisiaj 38dc:/ zajmę się praca to nie mam kiedy myśleć
mutacja C677T homozygota -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:ja bede robic projekt ksiazki córka ma do zrobienia na konkurs w przedszkolu konkurs pod tytułem "moja ksiązka " teraz mataka kombinujemutacja C677T homozygota
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylily 333 wrote:wiem jak to z tymi pracami dzieci w przedszkolu. Książka niby ma być zrobiona przez kilkulatka...ach te nauczycielki. Zawsze się dziwiłam, bo przecież nie raz jest tak ze rodzice naprawdę nie maja az tyle czasu żeby poświęcić go takim rzeczom
-
Basik83 wrote:Mam podobnie Karola
Lily dokładnie nie wiem jak matki to zrobia jak chodza do pracy i mają 2-3 dzieci ja już mam plan bedzie książka o owocach i warzywach pt. Witaminki dla chłopczyka i dziewczynki na kazdej stronie bedzie inny owoc lub warzywko ( mąż bedzie rysować , ja opisze a córka bedzie kolorować jakoś to zrobimy mamy czas do 22 listopada