Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł. Czas się ujawnić, że ja też czekam na testowanie w listopadzie - 21.11.
Będzie to urodzinowy cykl, a podobno w takim łatwiej się zachodzi...(chociaż po hsg i po cb też się podobno szybciej zachodzi a tu dupa). No ale nic idę w poniedziałek podglądać jajka jak rosną i czy coś z tego w tym cyklu będzie.
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:A bo to się nie ma póki co czym chwalić
Pochwalę się jak mnie maly Obcy zasiedli
U Was który cs?
Hihi fajnie ze teraz razem będziemy czekać na kreseczki.
Fajne tu mamy towarzycho to aż przyjemnie będzie
U nas to w zasadzie 3/4 CS. Po wyjęciu implantu doczekaliśmy trochę a potem nie uważalismy ale i specjalnie nie celowalismy w płodne dni. Tak porządnie to 3 cykle działamy
-
Effy. Dzięki. Bardzo chętnie bym poszła na monitoring, ale mieszkam w UK i tu jest bardzo ciężki dostęp do ginekologów. W zasadzie pozostaje tylko prywatnie, ale koszt jest bardzo duży, o wiele większy niż w PL, także chyba będę musiała się bez tego obejść. Zobaczymy jakie badania zleci mi GP.
Kto wie, może pęcherzyk mi nie pęka, bo ze wstrzeleniem się to myślę, że problemu nie ma, w okolicach owulacji serduszkujemy codziennie.
Mama Ali. Dzięki za słonko, bo u nas buro i ponuro
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:albo udusze jego albo siebie normalnie mi nie przeszkadza jak sobie kupi flaszeczke i saczy drineczki ale przed okresem mogłabym zabić
Lily dokładnie nie wiem jak matki to zrobia jak chodza do pracy i mają 2-3 dzieci ja już mam plan bedzie książka o owocach i warzywach pt. Witaminki dla chłopczyka i dziewczynki na kazdej stronie bedzie inny owoc lub warzywko ( mąż bedzie rysować , ja opisze a córka bedzie kolorować jakoś to zrobimy mamy czas do 22 listopadaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 13:37
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
mutacja C677T homozygota -
Annie1981 wrote:Effy. Dzięki. Bardzo chętnie bym poszła na monitoring, ale mieszkam w UK i tu jest bardzo ciężki dostęp do ginekologów. W zasadzie pozostaje tylko prywatnie, ale koszt jest bardzo duży, o wiele większy niż w PL, także chyba będę musiała się bez tego obejść. Zobaczymy jakie badania zleci mi GP.
Kto wie, może pęcherzyk mi nie pęka, bo ze wstrzeleniem się to myślę, że problemu nie ma, w okolicach owulacji serduszkujemy codziennie.
Mama Ali. Dzięki za słonko, bo u nas buro i ponuro
Doskonale wiem o czym piszesz... Ja korzystam w Pl z ginekologa jak tylko tam jestemAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
InBlue wrote:Cześć dziewczyny, melduję że wczoraj dostałam @ proszę o wpisanie mnie na listę na 25.11. Znowu będę prawie na szarym końcu
Może i końcówka miesiąca ale jaka piękna data dziewczynki z 25 bardzo proszę w prezencie imieninowym wysikać dla mnie każda po 2 kreseczki! ok?lily 333, InBlue lubią tę wiadomość
-
Hey kochane.
I ja oficjalnie dołączam do grona testujących w listopadzie.
To mój pierwszy owulacyjny cykl odkąd zaczęliśmy starania (czyli od maja). Jestem przeszczęśliwa ! Wieczorem biorę ovitrelle i potem już tylko czekanie na testowanie.
Wpiszcie mnie proszę na 10.11ZakreconaŻona, kate88:) lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
trzymam kciuki żeby się udałomutacja C677T homozygota
-
mika1987 wrote:Hej, zwariuje.. Robie test ovu a tam slabsza kreska niz w 9dc czyli cykl na straty? wlasnie kolo 9dc mialam klucie w jajnikach itp ale to niemozliwe chyba.. Moze ktos spojrzec na moj wykres?