Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Ja dzisiaj ciągle latam do toalety bo mi gdzieś mokro.no i trochę ten brzuch dokucza . Mąż kupił auto. Dziś będziemy świętować
stokrotka92 lubi tę wiadomość
mutacja C677T homozygota -
Paula55, Meli92, to się rozumiemy z tymi lekarzami
Paula55, super pozytyw, działaj, działaj
Najmłodsza_staraczka. Gratuluję owulacji i teraz trzymam kciuki
Agnieszka93. Witaj. To już niedługo testujesz
Mika. Może Ty masz krótki pik LH. Jak masz te testy z allegro to rób dwa razy dziennie w okolicach owu. Mi też raz by się zdarzyło przegapić pozytyw owu gdyby coś mnie nie tknęło i zrobiłam trochę wcześniej.
Może owu dopiero przyjdzie, bo teraz tempka spadła co się zdarza przed.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej.
U mnie dziś mega ciężki dzień w pracy.
Popołudniu miał wpaść męża brat z żoną na flaszkę, tak na spontana, ale cos im wypadło.
Uff! 14dc spędzę z mężem sam na sam i na pewno to wykorzystam!
Nie lubię, gdy ktoś mi się wpierdala w owulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 17:14
Effy, Karola - mama Julci i ... ?, AJA_S lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej.
U mnie dziś mega ciężki dzień w pracy.
Popołudniu miał wpaść męża brat z żoną na flaszkę, tak na spontana, ale cos im wypadło.
Uff! 14dc spędzę z mężem sam na sam i na pewno to wykorzystam!
Nie lubię, gdy ktoś mi się wpierdala w owulacjęmutacja C677T homozygota -
Proszę ale okazji do świętowania laseczki wypije dziś za wasze autka co by śmigaly
Haha dziś będzie zbiorowe gwałcenie mężów hihi
Aneta do nas też znajomi mieli przyjść ale się pochorowali więc też działamy z kolei za tydz wpadają przyjaciele z dzieckiem na noc to trzeba być grzecznymstokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Paula55, Meli92, to się rozumiemy z tymi lekarzami
Paula55, super pozytyw, działaj, działaj
Najmłodsza_staraczka. Gratuluję owulacji i teraz trzymam kciuki
Agnieszka93. Witaj. To już niedługo testujesz
Mika. Może Ty masz krótki pik LH. Jak masz te testy z allegro to rób dwa razy dziennie w okolicach owu. Mi też raz by się zdarzyło przegapić pozytyw owu gdyby coś mnie nie tknęło i zrobiłam trochę wcześniej.
Może owu dopiero przyjdzie, bo teraz tempka spadła co się zdarza przed. -
nick nieaktualnyKurka auto trzeba opić a mnie cały czas boli w tym miejscu po lewej stronie . Nie cały brzuch a konkretnie w tym jednym miejscu. Zastanawiam się czy w ogóle się napić dzisiaj czy sobie odpuścić.nie biorę nospy ale no coś mi podpowiada żeby nie pić...
-
lily 333 wrote:Karola...mama Julci Jak tam mąż? Żyje jeszcze? My i te nasze humory przed okresem....och trzeba mieć do nas cierpliwośc. Mąż nie raz mówi, że zołza jestem
Kurcze wysłałam go do sklepu po pepsi a co dziwne ochotę na pepsi mialam w ciąży ja na co dzień nie pijam takiego czegoś no ale nic trzeba sobie wlać do szklaneczki zrobić popkorn i oglądać mam talent ciekawe czy kolez z mojej miejscowości przejdzie dalej
Dla dziewczyn które kupiły autka milego świętowania a dla tych co mają te dni owocnego zgwałcenia mezowEffy, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Proszę mnie wpisać na listę na 11 listopada dziś piękny skok temperatury u mnie w końcu!
Co do testów owulacyjnych... to przestałam im wierzyć. W 9 dc pokazały mi się dwie mocne, identyczne krechy, poleciałam na monitoring i okazało się, że pęcherzyk ma dopiero 13mm, po tygodniu miałam ponownie pozytyw i wtedy pęcherzyk 21mm (bardzo wolno rósł mi w tym cyklu)
One mogą pomóc, ale też mogą namieszać bardzo.