Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To dlatego ja nie robię tego typu testów. Jeśli coś ma być to w końcu będzie
Nie zamierzam się nakręcać ani stresować testami owulacyjnymi bo to jest tylko stres i nic poza tym a w ogóle nie zawsze pokaże to co poprzedniego dnia np.lily 333 lubi tę wiadomość
-
Ale naprodukowalyscie! Ledwo nadrobilam
Ja też nie robię testow owu, one i tak nie pokazują ze owulacja była lub bedzie. Lepsze mierzenie temp ale u mnie też z tym krucho bo mały w nocy jeszcze się budzi i nie zawsze udaje mi się o jednej porze żeby było min 3 godz bez wstawania. Więc póki co odpuscilam trochę i poprobuje bez tego. -
Cześć Dziewczynki, dołączań się do życzeń owocnego serduchowania
Ja chyba mogę spisać cykl na straty, rozłożyłam się kompletnie Wiecie czy jest jakakolwiek szansa na zafasolkowanie w trakcie choroby czy nadziei już raczej nie ma?
Teoretycznie OF nie wyznaczył mi jeszcze owulacji, ale wg. mnie jest dziś
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
Pikselka wrote:Cześć Dziewczynki, dołączań się do życzeń owocnego serduchowania
Ja chyba mogę spisać cykl na straty, rozłożyłam się kompletnie Wiecie czy jest jakakolwiek szansa na zafasolkowanie w trakcie choroby czy nadziei już raczej nie ma?
Teoretycznie OF nie wyznaczył mi jeszcze owulacji, ale wg. mnie jest dziś
Witam w klubie grypowiczów
U mnie niestety też jakoś teraz była/będzie owulacja... A myślałam, że na rocznicę zaręczyn będzie prezent17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S, wolałabym żebyśmy się w zupełnie innym klubie witały Ale widać trzeba chwilę poczekać
Nosz co za cholera jakaś się przyplątała! A raczej do chorowitków nie należę, więc pech po prostu.AJA_S, mika1987 lubią tę wiadomość
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
I dupa blada. Jednak przyjechali, popili. Mąż zrobiony już śpi, także z seksów nici
Niby zawsze 15dc mam owu, czyli jutro, ale od dzis czuję ból piersi i był skok temp, tak jakby już było po.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 21:51
-
Hejka no i uczestnik z mojej miejscowości jest w finale super z takiej miesciny a właściwie z wioski go wyczaili kto wie może będzie finał ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeli92 wrote:Chcialam się zapytać jak reagowalas na dupka? Mnie pobolewaja jajniki i nie wiem czy coś się święci czy to przez duphaston pracują ?
W jakich dniach cyklu masz go brac? ja bralam od 16 do 25 dnia cyklu i wsumie reagowałam dobrze oprocz pierwszych dwoch miesiecy. pierwsze 2 cykle mialam bardzo duze skutki uboczne. objawy typowo ciazowe: mdlosci, uderzenia goraca, bole piersi jajnikow, sennosc. wiec ciezko mi powiedziec czy u Ciebie to od dupka czy faktycznie cos na rzeczy jest.
Dam Ci dobra rade jako ponad 3 letnia staraczka....nie wsluchuj sie az za bardzo w swoj organizm...nie doszukuj sie objawów na kazdym kroku bo oszalejesz a to nie pomaga w zajsciu w ciaze...
Zycze Ci jednak aby to byl dobry znak i trzymam kciuki!AJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja dzis nie gwalce, bo pierwszy dzien @. Szkoda, ze malpa akurat na weekend wypadla A Wy korzystajcie
Paula. Ja tez uwielbiam klimat swiateczny. Zaraz haloweenowe ozdoby sciagna i swieta w sklepach zaczna sie pelna para Chociaz Haloween tez lubie
Mika. No to jak na dlugie cykle to 9 faktycznie szybko. Z drugiej strony jak nieregularne to nigdy nic nie wiadomo. Ja bym dalej robila testy.
Karola. Tule. Trzymaj sie kochana.
Ja sobie testy owu chwale i nie uwazam, zeby to byl tylko stres
Pikselka. Nie raz tu na forum czytalam, ze dziewczyny zaszly mimo choroby w okolicach owu
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana weź się wyluzuj, zrob test za 4 dni najwcześniej. Po co tak się nakręcasz?
Wydaje mi się, że wszystkie objawy sobie wkręcasz jako ciążę, a tak samo odczuwasz wzrost progesteronu.
Nawet jeśli doszło do zapłodnienia, to nie masz takiej bety, żeby wyszedł test, a tym bardziej żeby mieć z tego tytułu objawy ciążowe.Effy lubi tę wiadomość