Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Effy. Testy LH pokazuja, ze organizm sie szykuje do owu, do ktorej nie musi dojsc. Czytalam, ze jezeli pozytyw jest kilka dni po pierwszym to moze byc tak, ze owulacja sie opoznila.
A co mowi tempka? Mierzysz?
Mika. Tempke tez zinterpretuj. Ja teraz na tel to nie moge spojrzec.
A my dzis jedziemy na cmentarz, gdzie sa pochowani polscy lotnicy. Chcialabym poczuc klimat Wszystkich Swietych, chociaz to pewnie nierealne w UK
Ale miałam ovu potwierdzoną na monitoringu niby ?!
Ech słuchajcie szkoda gadać z tym planowaniem prokreacyjnym
Ja też dziś odwiedziłam groby.
-
Witam was dziewczynki w tą wietrzną niedzielę
Ja dzisiaj od rana męczę się ze zgagą i chodzę jakaś nieobecna i zła.
Kurcze za tydzień wypada mi testowanie i coraz bardziej się stresuje
Dziewczyny a wiecie może czy gazy mogą być objawem ciąży ? -
Mama Ali wrote:Witam was dziewczynki w tą wietrzną niedzielę
Ja dzisiaj od rana męczę się ze zgagą i chodzę jakaś nieobecna i zła.
Kurcze za tydzień wypada mi testowanie i coraz bardziej się stresuje
Dziewczyny a wiecie może czy gazy mogą być objawem ciąży ?
Szczerze, wszystko moze byc objawem ciąży
Ból głowy, gazy, wzdęcia, ból kręgosłupa, biegunka, zaparcia, kłucie brzucha, zgaga, mdłości, zawroty głowy, podwyższona temperatura, ból zęba, senność, ból dupy za przeproszeniem )
Niestety wróżenie ciąży po objawach jest bez sensu, bo nie ma moim zdaniem ani jednego objawu, który moglby jednoznacznie wskazywać ciąże. No może wymiotowanie tydzień z rzędu
lily 333, mika1987 lubią tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:dokładnie wczoraj sie poryczałam bo pytała dlaczego taka jestem a ja mu bo idzie listopad a teraz mam 2 powody więcej do takiego zachowania aon a co ja mam powiedzieć to ja straciłem matkę nosz kurwa a co ma wspólnego strata matki która ciezko chorowała do straty maluszka ? całkiem inny ból oczywiście ja tez cieprię bo straciłam kochana teściową to tez boli ale swiadomośc ze sasiadki siora ur że się cieszą maluszkiem mnie dobija a ja a ja co moge zrobić ? nic tylko sobie popłakać
całą noc julka spała za nami wymioty biegunka masakra mam nadzieje że już bedzie lepiej ja od rana czuje dziwne zapachy i jakos tez tak dziwnie sie czuje mam nadzieje ze mała nic nie przytargała z przedszkola jakiejś wirusówki czy czegośmutacja C677T homozygota -
Pikselka gorączki mnie już nie męczą, ale jednak kaszel i katar dalej uprzykrzają dzień.
Mama Ali wszytko może być objawem. Jednak to wręcz nie możliwe by tydzień przed testowaniem mieć jakiekolwiek objawy ciążowe... Czekaj cierpliwie, a czas Ci to wynagrodzi
Ja dziś piekłam ciasto na Wszystkich świętych17.11.17-poronienie całkowite -
bulkaasia wrote:A ja jakas rewolucja w brzuchu, Młody w nocy wymioty non stop Czyżby jakiś wirus?
AJA ja tez piekłam ciasto tzn tylko biszkopcik ale może jeszcze krem zrobie jak mi sie bedzie chciało a jutro zakupy cmentarz sałatka ogarnąc chatke trzeba i klatke świnki -
Mika to może ten w 9 dc test to nie był pozytyw... Ja wczoraj czytałam na jednym z blogów że jeśli zastanawiasz się przy teście owulacyjnym czy to pozytyw to nie jest pozytywny
Ja dziś jak robiłam to od razu była krecha i to tak mocna że szok....
Aneta może nie jest za późno oby rekompensata męża przyniosła efekty
U mnie jedynym objawem przed @ który był absolutnie inny niż zawsze w cyklu w którym zeszłam w ciążę z synem był ból piersi. Nigdy wcześniej mnie nie bolały. Ani po owu ani przy @...