Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lily 333 wrote:Karola... nie martw sie. To wina jesieni, czlowiek czesto lapie dola. Glowka do gory. Bedzie dobrze.
-
Agnieszka93. Ja też jestem niecierpliwa, ale nie ma sensu robić wcześniej. Poczytaj sobie tu fora jak wychodzą dwie kreski a za chwilę jedna. Ja bym sobie z tym nie poradziła, więc chyba dopiero będę testować jak @ będzie się spóźniać.
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, listopad tuż tuż, wpadłam życzyć powodzenia. Podobno to jest najbardziej owocny miesiąc, więc na pewno będzie tu mnóstwo ciążuni Wspieram Was mocno
Effy, Agnieszka93, Paula55, AJA_S, stokrotka92, bulkaasia, roslinka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Mika to może ten w 9 dc test to nie był pozytyw... Ja wczoraj czytałam na jednym z blogów że jeśli zastanawiasz się przy teście owulacyjnym czy to pozytyw to nie jest pozytywny
Ja dziś jak robiłam to od razu była krecha i to tak mocna że szok....
No juz nie wiem:) alemoja kolezanka jest teraz w ciazy i mowi ze test ovu wyszedl jej tak ze druga kreska byla bledsza nigdy taka sama.. -
nick nieaktualny
-
Melmaris, dziękuję
Mika. Czasami tak jest, że u niektórych dziewczyn poziom LH jest tak niski, że dwie równe kreski nigdy nie wychodzą a do owulacji dochodzi. Czytałam, że wtedy bierze się pod uwagę najciemniejszą kreskę.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Napiszcie mi co o tym myslicie...
W czwartek ide do dentysty i boje sie ze to bedzie leczenie kanalowe, niestety bedzie trzeba zrobic przeswietlenie. Nie wiem czy nam sie udalo ale lepiej powoedzoec dentystce ze jest taka mozliwosc ze jestem w ciazy zeby jednak narazie nie robic tego kanalowego ? Czy naprawde rtg zeba byloby niebezpieczne w razie gdybym byla w ciazy ? Duzo juz czytalam i kazdy pisze tam inaczej
To bedzie 26 dc a cykle mam 27-28 dniowe.
Czy moze zrobic test w czwartek? Myslicie zeby juz cos pokazal? -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Ja na wszelki wypadek bym powiedziała. Co Ci szkodzi. Lepiej dmuchać na zimne
Sprobuje z testem a jak nie wyjdzie nic to i tak uprzedze bo podobno najgorzej tak na poczatku robic rtg. -
Tyle sie naczytalam. Niektorzy pisza ze to nie ma wplywu jak zeba inni ze znaja przypadki kiedy po rtg rodzily sie chore dzieci... Eh..
-
stokrotka92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/4ff41b5816d8.jpg.html takie cosik od męża dostałam
Dzięki dziewczyny mam nadzieję że główny prezent będzie w postaci II kreseczek
czy to prezent ur ? jesli tak to dużo zdrówka no i upragnionych 2 kreseczekstokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam robione zdjęcie w ciąży, nie wiedzialam że jestem. Teoretycznie nic sie nie stało. Ale pewności nie mam, bo pozniej poroniłam. Moj mąż mi mówł, że takie promieniowanie jak teraz jest używane do prześwietlenia zęba, spotykamy na codzień w mieście. Ale jednak musiałam podpisać oświadczenie, że w ciąży nie jestem. Ja bym to przesunęła.
Jednak jeśli musisz mieć kanałowe, to lepiej to wyleczyć nawet w ciąży. Ja sie nabawiłam ogólnego zakażenia i przez to zarodek w 9dc umarł. (Miałam również zapalenie śluzówki żołądka).
-
nick nieaktualny