Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrezent imieninowy kochane. bardzo wam dziękuję za życzenia imieniny są w czwartek więc gorąco liczę że już coś zobaczę na teście
Karola wiesz bielizna też super ale mój mąż wie że nic mnie tak nie cieszy jak błyskotki. Normalnie chodzę po domu dumna jak paw jak coś się swieci to momentalnie chora jestem. A wystawa u jubilera to najgorsze zło jakie może być -
Powiem jej, ząb mnie nie boli ani nie mam zadnego stanu zapalnego wiec to moze poczekac. Powiem jej zeby mi narazie zrobila tak " z wie rzchu" a jak sie wyjasni to najwyzej pojde jeszcze raz..
Lepiej nie ryzyko wac nawet jezeli fasolki mialo by nie byc. . -
Agnieszka93 wrote:A ja mam pytanie co do bolu pachwiny i ciagnie sie po nodze;/ Nie sadze by to był objaw ciazy hehe tylko tak mnie zastanawia co to moze byc;/
-
Agnieszka93 wrote:A ja mam pytanie co do bolu pachwiny i ciagnie sie po nodze;/ Nie sadze by to był objaw ciazy hehe tylko tak mnie zastanawia co to moze byc;/
Tez tak mialam teraz i miałam spuchniete węzły chłonne i w pachwinach i pod pachami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka ja mam bzika na punkcie świeczek uwielbiam je jak jeszcze nie mielismy julki to tyle ich miałam ze już miejsca nie było hehe teraz są inne wydatki ale uwielbiam siedziec zima przy zapalonych świecach tego typu płyskotek nie lubie no chyba że bransoletki lub łańcuszki a pierścionek mam jeden zaręczynowy i obraczkę parę jest schowanych
stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
kurcze dziewczyny iskierka sie tli mamy podobne objawy a wszytkie testujemy na poczatku listopada
no aleja sie nie nakręcamKarolaFasola, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo każdy ma jakąś fazę. ja mam na blyskotki a ty na świeczki. jak urodziłam córkę to od męża jeszcze w szpitalu dostałam łańcuszek złoty z przywieszka bo jak to stwierdził ,, nie wiedział czy może do szpitala przynieść kwiaty" chodzę cały czaś w biżuterii uwielbiam jak się błyszczy
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia. Witaj w listopadzie.
KarolaFasola. Ja tez bym powiedziala. Cos mi sie obilo o uszy, ze jak kobieta jest w ciazy to sie robi troche inny rtg, ale glowy sobie nie dam uciac.
Z tym rtg to pewnie zalezy od organizmu kobiety. Znajoma miala w ciazy wypadek, robili jej rentgen a urodzila zdrowego chlopca.
Stokrotka. Wszystkiego najlepszego Ja tez uwielbiam bizuterie
Karola. Ja tez lubie swieczki. Wlasnie zrobilismy sobie klimacik i ogladamy wczorajszego Voica a potem Master Chef
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Ja myślałam, że może mnie jakaś grypa bierze, że tak mnie mięśnie jakby ciągną w udach. Raczej nie miałam czegoś takiego nigdy przed okresem. Do tego okres jeszcze daleko. W ciąży też tak nie miałam. Nie wiem serio
-
Effy wrote:Ja myślałam, że może mnie jakaś grypa bierze, że tak mnie mięśnie jakby ciągną w udach. Raczej nie miałam czegoś takiego nigdy przed okresem. Do tego okres jeszcze daleko. W ciąży też tak nie miałam. Nie wiem serio