Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Hej kochane!
Ja dzis mam 7 dzien po owulce , nie wiem kiedy testowac, powiem Wam ,ze chyba jestem juz zmeczona tym wszystkim, i mam to kompletnie w nosie!
A na to wszystko od paru miesiacy na bordzie mam tak jakby tradzik, czerwone kropy wgl nie znikaja a jak znikna to sie odnawiaja, wydaje mi sie ze to jest hormonalne ,moze ten testosteron... Nie wiem nie chce tego ruszac bo mi dadza jakies hormony lub abtybiotyki a ja mam dos lekow , tym bardziej ze sie staramy o fasolinke.. ;( mi jak cholera
Oj laska co to za kryzys ? -
nick nieaktualny
-
Annie... uważam tak samo
Zwłaszcza, że ten cykl strasznie zaczęłam...Niby sama się nie dopatrywałam objawów... Ale dzień przed @ dostałam tyle gratulacji, że jak dostałam @ to wyłam przez całą noc...
Najlepiej by było nie myśleć ale jak człowiek czegoś bardzo pragnie... jest to bardzo trudne:/17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:Moze ktoras mi podpowie jak jest z tym monitoringiem ? Ile razy trzeba chodzic? i w jakich dc ? kompletnie sie na tym nie znam
Ja czuje kiedy mam owulke...
Poszlam w tym miesiacu w 16dc (pecherzyk byl gotowy do pekniecia)
kazal mi przyjsc 18dc i juz pecherzyk pekl.. tzn byl jeszcze ale sie zmniejszyl i uwolnil jakis tam plyn heh..
A czujesz bol owulacyjny? jesli nie to jest troszke inaczej zalezy jakie masz cykle -
nick nieaktualnyW tym cyklu ponoc nie mialam owulki (stwierdzil gin) ja bol czulam, poszlam do drugiej gin i ona mowi ze owu byla ;/ W sumie skok widoczny;/ Nie wiem, mam skolonnosci do pcos i strasznie sie boje ze sie nie uda musze coś chyba zaczac brac na owulacje tylko nie wiem co.
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:W tym cyklu ponoc nie mialam owulki (stwierdzil gin) ja bol czulam, poszlam do drugiej gin i ona mowi ze owu byla ;/ W sumie skok widoczny;/ Nie wiem, mam skolonnosci do pcos i strasznie sie boje ze sie nie uda musze coś chyba zaczac brac na owulacje tylko nie wiem co.
Aga a czemu twierdzisz ze masz sklonnosci do PCOS? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka ta ginekolog nie miała zbytnio kompetencji..
A co do monitoringu trzeba do niego iść średnio ja byłam 7 dc i wtedy mi wybadał ze pęcherzyk ma określone wymiary, kolejno poszłąm 2 dni później i kolejno 3 dni później.. wtedy mi powiedział kiedy ma być sex i ile razy nawet:) i jak byłąm już na ostatniej wizycie stwierdził ze do pęknięcia doszło w sobotę..
Niestety wtedy cykl był nie udany więc nie ma żdanej pewnośći:)Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny