X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Hej kochane!

Ja dzis mam 7 dzien po owulce , nie wiem kiedy testowac, powiem Wam ,ze chyba jestem juz zmeczona tym wszystkim, i mam to kompletnie w nosie!
    A na to wszystko od paru miesiacy na bordzie mam tak jakby tradzik, czerwone kropy wgl nie znikaja a jak znikna to sie odnawiaja, wydaje mi sie ze to jest hormonalne ,moze ten testosteron... Nie wiem nie chce tego ruszac bo mi dadza jakies hormony lub abtybiotyki a ja mam dos lekow , tym bardziej ze sie staramy o fasolinke.. ;( mi jak cholera

Oj laska co to za kryzys ?

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha przecież wiesz dobrze ze ten program to tylko dane statystyczne i kiedy masz owu to inna sprawa :) poza tym większa szansa jest jak sex był dzień wcześniej niż dzień za późno. ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie mialam monitoringu. Ale w nowym cyklu chyba sie skusze :) Nie ma sie co ludzic :P

Olciuska lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie... uważam tak samo :)
    Zwłaszcza, że ten cykl strasznie zaczęłam...Niby sama się nie dopatrywałam objawów... Ale dzień przed @ dostałam tyle gratulacji, że jak dostałam @ to wyłam przez całą noc...
    Najlepiej by było nie myśleć ale jak człowiek czegoś bardzo pragnie... jest to bardzo trudne:/

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się dziewczyny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ktoras mi podpowie jak jest z tym monitoringiem ? Ile razy trzeba chodzic? i w jakich dc ? kompletnie sie na tym nie znam

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Moze ktoras mi podpowie jak jest z tym monitoringiem ? Ile razy trzeba chodzic? i w jakich dc ? kompletnie sie na tym nie znam

Ja czuje kiedy mam owulke...
    Poszlam w tym miesiacu w 16dc (pecherzyk byl gotowy do pekniecia)
    kazal mi przyjsc 18dc i juz pecherzyk pekl.. tzn byl jeszcze ale sie zmniejszyl i uwolnil jakis tam plyn heh..
    A czujesz bol owulacyjny? jesli nie to jest troszke inaczej zalezy jakie masz cykle

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu ponoc nie mialam owulki (stwierdzil gin) ja bol czulam, poszlam do drugiej gin i ona mowi ze owu byla ;/ W sumie skok widoczny;/ Nie wiem, mam skolonnosci do pcos i strasznie sie boje ze sie nie uda :( musze coś chyba zaczac brac na owulacje tylko nie wiem co.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    W tym cyklu ponoc nie mialam owulki (stwierdzil gin) ja bol czulam, poszlam do drugiej gin i ona mowi ze owu byla ;/ W sumie skok widoczny;/ Nie wiem, mam skolonnosci do pcos i strasznie sie boje ze sie nie uda :( musze coś chyba zaczac brac na owulacje tylko nie wiem co.

Aga a czemu twierdzisz ze masz sklonnosci do PCOS?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Aga a czemu twierdzisz ze masz sklonnosci do PCOS?
    Ja nie twierdze moja gin :/ duzo malych pecherzykow

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego chce sprawdzic czy wogole one rosną bo jak nie to chya sie zalamie :( Wykres mam śliczny i ze niby owu nie bylo ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Dlatego chce sprawdzic czy wogole one rosną bo jak nie to chya sie zalamie :( Wykres mam śliczny i ze niby owu nie bylo ?
    Kochana ronilas testy owulacyje prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam, zawsze byly negatywne ale tego dnia jeden jedyny raz w ciagu tego cyklu wyszedl pozytyw

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On moze przuwdywac owulacje, ale nigdy nie potwierdzi. Potwierdza tylko monitoring, w ktorym dniu cyklu bylas u gina?

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka ta ginekolog nie miała zbytnio kompetencji..

A co do monitoringu trzeba do niego iść średnio ja byłam 7 dc i wtedy mi wybadał ze pęcherzyk ma określone wymiary, kolejno poszłąm 2 dni później i kolejno 3 dni później.. wtedy mi powiedział kiedy ma być sex i ile razy nawet:):) i jak byłąm już na ostatniej wizycie stwierdził ze do pęknięcia doszło w sobotę..

Niestety wtedy cykl był nie udany więc nie ma żdanej pewnośći:)

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka pozatym bardzo ładny wykres masz po czym wnioskujesz, że się nie udało?

• zakocona Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o wykreślenie z 02.11, dziś dostałam okres i nie łapię się na listopad w takim razie. Powodzenia dziewczyny!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Proszę o wykreślenie z 02.11, dziś dostałam okres i nie łapię się na listopad w takim razie. Powodzenia dziewczyny!

;(. Zaczynasz 4cs oby szczesliwy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skomplikowane te nasze organizmy dziewczyny

• zakocona Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska, wątpię, nie zamierzamy się raczej zbytnio starać, nie robię testów ani nic, a na sex też średnio jest ochota, więc no nie ma co się jakkolwiek nakręcać.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ