Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Możęsz zobaczyć czy test Ci wyjdzie bo już sporo po wou jesteś
TYlko ta tempka może nie być miarodajna bo nie jest o stałej porze... spróbuj test a jak nie to beta.. z tegoc ow idziałam miałaś plamienia dwa dni temu wiec mogło dopiero wtedy dojść do implementacji.. test wtedy raczej niewiele da...
Idz na betę ona wykaże cie na 100% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Madziulla myslisz ,ze to ma podloze hormonalne? ja mam na bordzie tak 4 krosty dosc duze, one ciagle sie odnawiaja ,sama nie wiem co robic
jak najbardziej
http://liliowyzakatek.blogspot.com/2012/08/co-oznacza-twoj-pryszcz-tradzikowa-mapa.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 11:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:w 19dc mogl juz to stwierdzic. W przyszlym miesiacu idz na monitroing zacznji od 10dc i tak pewnie bedziesz musiala co 2 dni. Oczywscie testy tez mozesz robic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyjmuje hormony na tarczyce i prolaktyne. i unikam slodyczy ale roznie z tym tradzikiem jest. nauczylam sie z nim zyc poprostu.
ale jak masz rozregulowane hormomy to jak Ty chcesz je uragulowac i zajsc w ciaze nie biorac lekow...nie rozumiem... -
Agnieszka fakt faktem przy monitoringu płaciłam za każdym razem za wizytę.. no i nie powiem szarpneło;)
A druga Pani ginekolog co powiedziała, że owulka była? Nie mówiła np, orientacyjnie kiedy nastapiała?
Ja też mam teraz dziwny cykl skrócił mi się do 24 dni i wychodzi, że zaraz po okresie mam dni płodne;)I w sumie sama nie wiem czy już byłą czy lada moment będzie... -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Agnieszka fakt faktem przy monitoringu płaciłam za każdym razem za wizytę.. no i nie powiem szarpneło;)
A druga Pani ginekolog co powiedziała, że owulka była? Nie mówiła np, orientacyjnie kiedy nastapiała?
Ja też mam teraz dziwny cykl skrócił mi się do 24 dni i wychodzi, że zaraz po okresie mam dni płodne;)I w sumie sama nie wiem czy już byłą czy lada moment będzie...