Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka a co wyszło Ci na teście?
Rubi czasem tak bywa, z tempką ze spada na jeden dzień. może to być zagnieżdzenie, ale też niekoniecznie..Widziałam wykresy, gdzie 4 dpo był spadek tempki a póznien ładnie w górę, ale widziałam góry i doliny a @ nie nadeszła;) -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Agnieszka a co wyszło Ci na teście?
Rubi czasem tak bywa, z tempką ze spada na jeden dzień. może to być zagnieżdzenie, ale też niekoniecznie..Widziałam wykresy, gdzie 4 dpo był spadek tempki a póznien ładnie w górę, ale widziałam góry i doliny a @ nie nadeszła;)
ja mialam czesto piekne wykresy dlatego przestalam mierzyc temerature...bo tylko sie za kazdym razem nakrecalam....a to nie pomagalo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Agnieszka a co wyszło Ci na teście?
Rubi czasem tak bywa, z tempką ze spada na jeden dzień. może to być zagnieżdzenie, ale też niekoniecznie..Widziałam wykresy, gdzie 4 dpo był spadek tempki a póznien ładnie w górę, ale widziałam góry i doliny a @ nie nadeszła;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rany ale produkujecie
Witam nowe koleżanki. Pamiętajcie że nowy cykl to nowe szanse
Ja progesteron robiłam 7 dni po owu razem z estadriolem i prolaktyna.
BTW... Ja dziś już 3 dzień mam pozytywny test owu... Choć nie tak mega jak wczoraj. Dziwne bo zawsze max 2 dni wychodził pozytywRubi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ann.naa wrote:Cześć dziewczyny! Dziś niestety test negatywny więc proszę o wpisanie na 30 listopada, znowu zamknę miesiąc mam nadzieję tylko że z lepszym skutkiem
To juz 21 cykl, pierwszy z bromergonem. W poprzednim miesiacu wyszło że mam hiperprolaktynemie czynnosciowa. Macie z nią lub z tym lekiem jakieś doświadczenia? Zastanawiam się ile trwa leczenie, od lekarza usłyszałam "do skutku"
Powodzenia nam wszystkimSyn ur. 2011 r.
-
hej dziewczyny, raaaany ale sie tu dzieje, nie odpisuje nikomu bo nie nadążę odpisywac zatrzymałam sie chyba na 45 stronie
oddałam dzisiaj krew do badań mi.n proziom progesteronu bbyl ale mam dziś 28 dc (miewam 29-30 dnniowe cykle) więc nie wiem czy bedzie miarodajny ten wynik bedzie pewnie nizszy poziom ze wzgledu na zblizajaca sie @, a cos czuje ze jutro dostane juz. od roku staram sie z pomocą bromergonu, od 3 lat euthyrox. ostatnio tarczyce mialam bardzo ładną zobaczymy jak teraz no i jak prolaktyna bo miesiac temu znowu ponnad norma