Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA. Rozumiem Cie, ja tez wylam w drugim cyklu. Dlatego teraz staram sie juz tak nie nakrecac, zeby znowu przez to nie przechodzic. Ty mialas sytuacje jeszcze utrudniona, bo inni Ci wmawiali, wspolczuje.
Nie myslec to sie nie da, mozna pracowac nad nie nakrecaniem sie. Tak przynajmniej wynika z mojego doswiadczenia
Santocha. Czemu mialoby sie nie udac?
Agnieszka93. To, ze nie udalo sie zajsc, nie oznacza, ze owulki nie bylo Ja tam bym temu pierwszemu lekarzowi nie ufala i obstawala przy tym, ze owu byla Monitoring jak najbardziej warto zrobic. Bedziesz spokojna
Rubi, Karola555. Witajcie. Mam nadzieje, ze listopad bedzie dla nas wszystkich szczesliwy
Olciuska. Testuj najszybciej w 14 dpo. Ja w tym miesiacu tez tak chcialam, ale @ wlasnie wtedy przyszla takze w ogole nie zatesowalam. I dobrze, przynajmniej nie musialam patrzec na negatywAJA_S lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:stokrotka92 a u Ciebie to jest normalne, że masz 40 paro dniowe cykle?
mój najdłuższy cykl w życiu miał 30 dni, stąd się dziwie jakby coś .. ale może to normalne.
No nie jest normalne ale jestem po odstawieniu anty drugi miesiąc pierwszy był cykl bez owu 33 dni a teraz owu dopiero miałam 32.dc więc różnie po odstawieniu bywa -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:przyjmuje hormony na tarczyce i prolaktyne. i unikam slodyczy ale roznie z tym tradzikiem jest. nauczylam sie z nim zyc poprostu.
ale jak masz rozregulowane hormomy to jak Ty chcesz je uragulowac i zajsc w ciaze nie biorac lekow...nie rozumiem...
Wszystkie hormony mam w normie, prucz testosteronu, lekarz powiedzial, ze skoro nie wplywa on na owulke to nic nie mam z tym robic, konsultowalam z 3lekarzami, i mowili ze testosteron sam w sobie nie przeszkodzi w zajsciu w ciaze. wiec to zostawilam.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Wszystkie hormony mam w normie, prucz testosteronu, lekarz powiedzial, ze skoro nie wplywa on na owulke to nic nie mam z tym robic, konsultowalam z 3lekarzami, i mowili ze testosteron sam w sobie nie przeszkodzi w zajsciu w ciaze. wiec to zostawilam.
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Wszystkie hormony mam w normie, prucz testosteronu, lekarz powiedzial, ze skoro nie wplywa on na owulke to nic nie mam z tym robic, konsultowalam z 3lekarzami, i mowili ze testosteron sam w sobie nie przeszkodzi w zajsciu w ciaze. wiec to zostawilam.
Aaa no chyba ze tak bo jak pytasz o trądzik to zrozumiałam ze maż rozregulowane. Bo u mnie to ewidentnie efekt prolaktyny i tarczycy. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Aaa no chyba ze tak bo jak pytasz o trądzik to zrozumiałam ze maż rozregulowane. Bo u mnie to ewidentnie efekt prolaktyny i tarczycy.
Nie jasno napisalam sorki.
U mnie chyba ten testo... chyba ze poprostu od tak, zawsze mialam problem z cera;( dziadostewko! Madziulla Grudzien tuz tuz czujesz sie spokojniejsza?Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po 1 monitoringu i pecherzyk LJ.13 mm kolejne usg w czwartek i obserwujemy a jak się teraz nie uda to od przyszłego cyklu pregnyl albo ovitrell
Paula55, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate88:) wrote:Ja po 1 monitoringu i pecherzyk LJ.13 mm kolejne usg w czwartek i obserwujemy a jak się teraz nie uda to od przyszłego cyklu pregnyl albo ovitrell
Ja troche tego nie rozumiem, tzn lekarzy, skoro owulacja przebiega pomyslnie to czemu proponuja CLO, Pregnyl, ovitrell... Mozecie mi to wytlumaczyc?kate88:) lubi tę wiadomość
-
Jeee jeszcze tydzien nie wiem jak to wytrzymam... Tyle jeszcze niepewnosci i czekania.. Ale staram sie az tak nie nakrecac. Co bedzie to bedzie ale lepiej jakby fasolka albo fasolek tam mieszkal juz
-
nick nieaktualny