Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas tez po cukierki dzieci pukaly, jakos specjalnie Mi to nie przeszkadza.W cukierki sie zaopatrzylam w dodatku polskie My tego swieta nie obchodzimy. Ale wiem, ze za jakis czas Olus bedzie chcial brac w tym udzial. W chwili obecnej mieszkamy w UK, wiec na pewno nie bede mu zabraniala.
Mi w tym cyklu owulacja chyba nie wystapila. Nie czulam jej, testy owulacyjne zaczelam robic od 14 dnia cyklu do 22 i nic. Chyba, ze wystapi wyjatkowo pozno w co watpie. Wiec sie jakos specjalnie nie nastawiam na Listopad. Ale za Was wszystkie bardzo mocno bede trzymala kciuki -
nick nieaktualnyja swojemu dziecku tez nie bede zabraniała chodzic i zbierac cukierki...tylko tu na moim osiedlu jak te dzieci sie zachowuja to wola o pomste do nieba...nawet na osiedlowej grupie na fb sa komentarze co te dzieci wyczyniaja...kwestia dobrego wychowania dziecka...nic wiecej...to tak malo ale dla innych widac tak wiele...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 21:50
-
Proszę o dopisanie do listy ,ja zatestujē 12.11:)Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
A u nas to co rok drzwi się nie zamykają:)Ale już po i można spokojnie obejrzeć Drugą szansęKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Olciuska wrote:A ma moze ktroas z Was problem z tradzikiem?
Mnie zsypuje przed @ masakra
Tez mam wysoki testosteron i to bardzo ale owulacje są. .. idę w listopadzie do endokrynologa niech coś pomaga i daje leki zby wspomóc nasze starania bo 9 cykl juz leci jak dla mnie to za długo.
Agnieszka93 wrote:Moze ktoras mi podpowie jak jest z tym monitoringiem ? Ile razy trzeba chodzic? i w jakich dc ? kompletnie sie na tym nie znam
Agus my będziemy teraz chodzić dwa dni po owulacji tj : stwierdzam ja po obserwacji śluzu szyjki bólu jajnika ostatnio byłam w 21dc i dr stwierdziła że owulacja była bo było ciałko żółte i mi t wystarcza bo na chwile obecna interesuje mnie czy była owulacja a nie jak pęcherzyk rośnie dla mnie 3x pójście na monitoring to trochę strata kasy ale to zależy od tego kto ile kasy na to przeznacza -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Dag_Mara. Od 14 dc to już mogło być po Jak długie cykle masz?
-
właśnie przyszła @ więc możesz mi 3 listopad zmienić na 30 listopad, może jednak sie jeszcze załapie w tym listopadzie na fiolet
-
Annie... po 3latach jestem pewna, że nie da się nie myśleć o ewentualnej ciąży Ale staram się nie dopatrywać się objawów... choć to trudne zwłaszcza że organizm płata figle. 2cykle temu miałam piersi prawie o rozmiar większe i żyłki wokół brodawek... W poprzednim teraz mocno błyszczące oczy, przez co właśnie dostawałam gratulacje
Boże z chęcią sprobowałabym zatestować 10.11 ale to raz że za wcześnie a dwa... zwyczajnie się boję... A nuż byłby przezent na rocznicę zaręczyn17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tusia myslisz ze powinnam isc ok 18dc tak jak teraz mialam ?
Edit. Znaczy 20 dc o ile wystapi przypuszczalna owulacja.
No ja bym tak poszła jeżeli interesuje Ciebie tylko czy owulacja była to w sumie po co chodzić częściej patrzyc jak rośnie nakręcac się niepotrzebnie i jakby nie patrzec kasa dodatkowo wyłożona co można odkładać na cos innego np na maleństwo
Tak ja akurat do tego podchodze
Jeżeli nie przyjmujesz leków przy których trzeba monitorować koniecznie to takie USG jedno starczy po owulacji
Obserwuj śluz, szyjkę próbuj badac ( u mnie w trakcie owulacji jest wysoko tak ze nie mogę jej namierzyć i jest mieciutko w środku ), mierz temperature i dwa dni po skoku idź na USG -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny