X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anieszka jeszcze nie przekreślaj tegop cyklu.. nigdy nie wiadomo a tego co widze tempka dalej wysoka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Anieszka jeszcze nie przekreślaj tegop cyklu.. nigdy nie wiadomo a tego co widze tempka dalej wysoka;)
    Wysoka i nie, 37 nie siega, a poza tym czuje bol @ wiec juz wszystko wiadomo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Proszę o wykreślenie z 02.11, dziś dostałam okres i nie łapię się na listopad w takim razie. Powodzenia dziewczyny!

Przykro mi Zakocona.. tak się ostatnio zastanawiałam co u Ciebie bo dawno Cię nie było na wątku październikowym.pozdrawiam :)

• Meli92 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    U mnie dzisiaj słaby humor,coś nawkrecalam sobie, że już tyle dni po i nie mam żadnych objawów to na pewno okres dostanę.
    Wczoraj chyba radar fotkę mi zrobił. Ciekawe ile przyjdzie do zapłaty.

f2w39jcgync8jov1.png
  • Agula92 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Wysoka i nie, 37 nie siega, a poza tym czuje bol @ wiec juz wszystko wiadomo :(

W pierwszej ciąży moja temperatura nie przekraczała 36,70. Także to, że nie masz 37 stopni nie oznacza, że w ciąży nie jesteś :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agula92 wrote:
    W pierwszej ciąży moja temperatura nie przekraczała 36,70. Także to, że nie masz 37 stopni nie oznacza, że w ciąży nie jesteś :) :)
    No tak tak :) hehe zle to ujelam ;p Ale @ sie zbliza i trzeba sie szykowac na kolejny cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zajełam sie dzisiaj robotą i nie mam czasu na rozmyslanie. sprzatam piorę prasuje obiad robie, dzieckiem się zajmuje i trochę robie rzeczy na zaliczenie na studia :) wszystko na raz wiec przynajmniej nie mam kiedy rozmyslać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    No tak tak :) hehe zle to ujelam ;p Ale @ sie zbliza i trzeba sie szykowac na kolejny cykl.

tak tak...slyszalam to od wielu dziewczyn tutaj...zanim ujrzały 2 kreski też tak mowily ze czuly sie jak na @ i ze nic z tego nie bedzie..a za kila dni beta pozytywna. :D czucie sie jak na @ nie przekreśla cyklu. cykl przekreśla tylko i wyłącznie negatywna beta a potem @

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    tak tak...slyszalam to od wielu dziewczyn tutaj...zanim ujrzały 2 kreski też tak mowily ze czuly sie jak na @ i ze nic z tego nie bedzie..a za kila dni beta pozytywna. :D czucie sie jak na @ nie przekreśla cyklu. cykl przekreśla tylko i wyłącznie negatywna beta a potem @
    @ za 2/3 dni ma byc wiec sie okaze :D Ja sie jakos nie nakrecam dzis zrobilam test i odrazu pomyslalam niech ta @ szybko przychodzi bo trzeba sie brac za nowy cykl :)

• Rubi Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny...chciałabym dołączyć do Was, mam nadzieję że listopad będzie dla mnie szczęśliwy..staramy się z mężem o drugie dziecko...to nasz 5cs...pierwsza ciąża (udało sie za pierwszym razem!) zakończona w 9t ale przestała się rozwijać w 7t...synka udało się "stworzyć" :) za 4 podejściem...a teraz..5 cykl..mam plamienia przed @ i tak myślę że jeśli teraz się nie uda to zrobię progesteron i prolaktyne..może pamiętacie e których dniach cyklu najlepiej je zrobić?

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki apropo monitoringu ja zaczynam dzisiaj (11dc) zobaczymy co mi powie :)

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    Witajcie dziewczyny...chciałabym dołączyć do Was, mam nadzieję że listopad będzie dla mnie szczęśliwy..staramy się z mężem o drugie dziecko...to nasz 5cs...pierwsza ciąża (udało sie za pierwszym razem!) zakończona w 9t ale przestała się rozwijać w 7t...synka udało się "stworzyć" :) za 4 podejściem...a teraz..5 cykl..mam plamienia przed @ i tak myślę że jeśli teraz się nie uda to zrobię progesteron i prolaktyne..może pamiętacie e których dniach cyklu najlepiej je zrobić?[/QUOTE

7 dpo ovu:)

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    Witajcie dziewczyny...chciałabym dołączyć do Was, mam nadzieję że listopad będzie dla mnie szczęśliwy..staramy się z mężem o drugie dziecko...to nasz 5cs...pierwsza ciąża (udało sie za pierwszym razem!) zakończona w 9t ale przestała się rozwijać w 7t...synka udało się "stworzyć" :) za 4 podejściem...a teraz..5 cykl..mam plamienia przed @ i tak myślę że jeśli teraz się nie uda to zrobię progesteron i prolaktyne..może pamiętacie e których dniach cyklu najlepiej je zrobić?
    Witaj Rubi :) Ja niestetyCi nie pomoge bo nie orientuje się

• Effy Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 dni po ovulacji trzeba zrobić progesteron to na pewno.
    Agnieszka93 co to za wychodzenie przed szereg z testowaniem ?! :)

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate88:) wrote:
    Cześć dziewczynki apropo monitoringu ja zaczynam dzisiaj (11dc) zobaczymy co mi powie :)
    Trzymam kciuki, niech rosną pęcherzyki :)

kate88:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    7 dni po ovulacji trzeba zrobić progesteron to na pewno.
    Agnieszka93 co to za wychodzenie przed szereg z testowaniem ?! :)
    Nie dalam rady psychicznie :P Wykorzystalam to ze mojego nie bylo dzis w domku by nie widzial bo on sie tez stresuje bardzo :(

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a wiecie moze co z tempkami po owulacji?czy moga bys spadki wzrosty?czy raczej powinna isc w gore?

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    Kochane a wiecie moze co z tempkami po owulacji?czy moga bys spadki wzrosty?czy raczej powinna isc w gore?

Moga być spadki i wzrosty do 14 dpo. jesli po 14 dpo utrzymuje sie wysoko czy tez idzie w gore jest spora szansa na ciaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    Ogladalam duzo wykresow ciazowych i raz byly spadki i wzrosty a raz szly do gory takze moim zdaniem wszystko jest mozliwe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na obu piersiach są pojawily sie zylki w sumie na brodawkach w strone sutka idą haha ja zaraz zwariuje chyba :D

‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ