Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Proszę o wykreślenie z 02.11, dziś dostałam okres i nie łapię się na listopad w takim razie. Powodzenia dziewczyny!
Przykro mi Zakocona.. tak się ostatnio zastanawiałam co u Ciebie bo dawno Cię nie było na wątku październikowym.pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:No tak tak hehe zle to ujelam ;p Ale @ sie zbliza i trzeba sie szykowac na kolejny cykl.
tak tak...slyszalam to od wielu dziewczyn tutaj...zanim ujrzały 2 kreski też tak mowily ze czuly sie jak na @ i ze nic z tego nie bedzie..a za kila dni beta pozytywna. czucie sie jak na @ nie przekreśla cyklu. cykl przekreśla tylko i wyłącznie negatywna beta a potem @ -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:tak tak...slyszalam to od wielu dziewczyn tutaj...zanim ujrzały 2 kreski też tak mowily ze czuly sie jak na @ i ze nic z tego nie bedzie..a za kila dni beta pozytywna. czucie sie jak na @ nie przekreśla cyklu. cykl przekreśla tylko i wyłącznie negatywna beta a potem @
-
Witajcie dziewczyny...chciałabym dołączyć do Was, mam nadzieję że listopad będzie dla mnie szczęśliwy..staramy się z mężem o drugie dziecko...to nasz 5cs...pierwsza ciąża (udało sie za pierwszym razem!) zakończona w 9t ale przestała się rozwijać w 7t...synka udało się "stworzyć" za 4 podejściem...a teraz..5 cykl..mam plamienia przed @ i tak myślę że jeśli teraz się nie uda to zrobię progesteron i prolaktyne..może pamiętacie e których dniach cyklu najlepiej je zrobić?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:Witajcie dziewczyny...chciałabym dołączyć do Was, mam nadzieję że listopad będzie dla mnie szczęśliwy..staramy się z mężem o drugie dziecko...to nasz 5cs...pierwsza ciąża (udało sie za pierwszym razem!) zakończona w 9t ale przestała się rozwijać w 7t...synka udało się "stworzyć" za 4 podejściem...a teraz..5 cykl..mam plamienia przed @ i tak myślę że jeśli teraz się nie uda to zrobię progesteron i prolaktyne..może pamiętacie e których dniach cyklu najlepiej je zrobić?[/QUOTE
7 dpo ovu:) -
nick nieaktualnyRubi wrote:Witajcie dziewczyny...chciałabym dołączyć do Was, mam nadzieję że listopad będzie dla mnie szczęśliwy..staramy się z mężem o drugie dziecko...to nasz 5cs...pierwsza ciąża (udało sie za pierwszym razem!) zakończona w 9t ale przestała się rozwijać w 7t...synka udało się "stworzyć" za 4 podejściem...a teraz..5 cykl..mam plamienia przed @ i tak myślę że jeśli teraz się nie uda to zrobię progesteron i prolaktyne..może pamiętacie e których dniach cyklu najlepiej je zrobić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:7 dni po ovulacji trzeba zrobić progesteron to na pewno.
Agnieszka93 co to za wychodzenie przed szereg z testowaniem ?! -
nick nieaktualnymika1987 wrote:Kochane a wiecie moze co z tempkami po owulacji?czy moga bys spadki wzrosty?czy raczej powinna isc w gore?
Moga być spadki i wzrosty do 14 dpo. jesli po 14 dpo utrzymuje sie wysoko czy tez idzie w gore jest spora szansa na ciaze -
nick nieaktualnymika1987 wrote:Kochane a wiecie moze co z tempkami po owulacji?czy moga bys spadki wzrosty?czy raczej powinna isc w gore?
-
nick nieaktualny