Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:juz mozesz:)
Ja teraz i dwa cykle temu miałam tak:
Kilka dni blade kreski, potem prawie pozytyw, znowu błądzioch a dziś ewidentnie pozytyw A mam 14 dc...
-
Są dwie opcje wg mnie... Albo jesteś przed owulacja i jeszcze wyjdzie pozytyw albo już po owulacji i masz krótki wyrzut hormonu i nie zdążyłas go "złapać" testem by był to 100% pozytyw
A jak inne objawy? Tj śluz, pozycja szyjki itp??
U mnie wszystko się zgadza więc wiem że owu za rogiem
-
Paula55 wrote:Są dwie opcje wg mnie... Albo jesteś przed owulacja i jeszcze wyjdzie pozytyw albo już po owulacji i masz krótki wyrzut hormonu i nie zdążyłas go "złapać" testem by był to 100% pozytyw
A jak inne objawy? Tj śluz, pozycja szyjki itp??
U mnie wszystko się zgadza więc wiem że owu za rogiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 14:34
-
nick nieaktualny
-
Hej czytałam, ze u niektórych pik Lh w wartościach nie jest na tyle wysoki żeby druga krecha była bardzo mocna, ale pik jak najbardziej moze wystąpić, nawet jesli jest bladsza testowa kreska (wtedy ovu jest jak jest najciemniejsza ze wszystkich testowanych).
Ja miałam takie wyniki testów teraz , u mnie raczej łatwo odczytać. U mnie zawsze można wyznaczyć po tej ciemnej kresce konturowej. Jak jest ciemna, prosta i wyraźnie zarysowana to jest ovu. Zgodziło się to również w tym miesiącu z wyznaczeniem ovu na monitoringu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 14:44
Agnieszka93, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny