LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
10/11dpo
Żółty BoboTest ma czułość 25, ale wydaje mi się, że jest bardziej czuły niż testy z innych firm o tej samej czułości. Wczoraj robiłam Pink Test Super Czuły o czułości 10 i wypatrzyłam cień. Dzisiaj zrobię jeszcze raz Pink Test z ciekawości. Czekam tylko aż drogerię otworzą, bo mi się skończyły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 10:51
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Mish gratulacje,
My w tym cyklu kochalismy sie co 2-3 dni od konca okresu ( byla jedna przerwa 4 dniowa bo moj pracowal) a w sama ovu to jak nam sie chcialo ( ja mam wtedy mega ochote ) wczoraj jeszcze poprawilismy, jak by sie przesunelo.
Dzisiaj ide na badani tsh i t3 oraz t4 mam nadzieje ze dobrze wyjda i ze tsh po zwiekszonej dawce eutyroxu spada -
nick nieaktualnyJa mam jakiś test z apteki nn ale ze moje starnia się juz długo ciągną to czekam na jakieś objawy cokolwiek co mogłoby wskazywać ze jest po co robić ten test ;p
Dziś 23dc. Owu była w 12/13 dc. Teoretycznie jutro mogłoby juz coś wyjść ale zobaczymy. -
nick nieaktualny
-
Czekam, aż mąż się obudzi, bo już naszykowałam dla niego niespodziankę. Wcześniej wszystko sobie przygotowałam. Otworzyłam kopertę z banku nad parą. Wydrukowałam kartkę z danymi, które widać w okienku. Teraz w kopercie czeka na niego test.
Właśnie obudził się przed chwilą i powiedziałam mu, że czeka list z banku,a wczoraj o nim zapomniałam. Rzucił tylko okiem i poszedł do łóżka, zaspany, nieświadomy haha Budzik o 8
Miałam czekać do wieczora, ale by się wcześniej domyślał, że coś jest na rzeczy. Słaba ze mnie aktorka -
Anuś_ku wrote:Mish gratulacje,
My w tym cyklu kochalismy sie co 2-3 dni od konca okresu ( byla jedna przerwa 4 dniowa bo moj pracowal) a w sama ovu to jak nam sie chcialo ( ja mam wtedy mega ochote ) wczoraj jeszcze poprawilismy, jak by sie przesunelo.
Dzisiaj ide na badani tsh i t3 oraz t4 mam nadzieje ze dobrze wyjda i ze tsh po zwiekszonej dawce eutyroxu spada
Ja od 10 lat leczę się na Hashimoto, z tym, że biorę Letrox -
Lavendova wrote:Jeśli mogę zapytać to czemu zero szans na naturalną ciążę? Przecież maez takie małe dziecko dopiero 3 latka a podobno dziecko za dzieckiem łatwiej?
-
Mish gratulacje !!!! Dbaj o siebie i fasolke ten pomysl z listem swietny.
U mnie wczoraj pierwszy dzien staran. Dliga droga do testowania18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
MiSia :) wrote:Dziewczyny plemniki ( o ile jest dobra jakosc sluzu ) moga przetrwac nawet do 5 dni i doczekac ovu !! My zesmy teraz sie kochali 2-3 dni przed ovu ( moglam sie pomylic o jeden dzien kiedy byla) i zobaczymy co to bedzie
Nie dajcie siebzwariowac , kochajcie sie kiedy macie na to ochote niech to nie stanie sie przymusem
My się w poprzednim cyklu kochaliśmy codziennie, ale to właśnie dlatego, że śluzu płodnego nie mogłam się doczekać w ogóle. W tym cyklu stosowaliśmy przerwy 2-3 dni. Wczoraj się kochaliśmy, w dzień pozytywnego testu owulacyjnego. Myślę sobie, że dzisiaj chyba poprawimy, a potem zrobimy sobie przerwę, ale zobaczymy jak wyjdzie. Ten cykl walczymy z żelem, więc bardzo wierzę, że będzie ok. ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 09:10
Helenka_mała, MiSia :) lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
mish wrote:Ja od 10 lat leczę się na Hashimoto, z tym, że biorę Letrox
Ja też się leczę, ale od niedawna. Powinnam właśnie zrobić badania i nie mam nawet kiedy. No nic, w tym tygodniu muszę jakoś wygospodarować czas.
Dzisiaj zmierzyłam temperaturę i jeszcze się nie podniosła. Dlatego przypuszczam że owu będzie dzisiaj w nocy i dlatego chcę jeszcze dzisiaj poprawić. Chociaż mój termometr nadal nie chce pikać, więc nie wiem na ile mu wierzyć mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 09:17
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
mish wrote:Ja to jestem bardzo niecierpliwa i to już mój 3 dzień testowania
Opłaciło się być niecierpliwym☺️ bardzo, bardzo gratuluję! Mąż będzie miał super niespodziankę. Ja to chyba bym nie dała rady tylko zaraz do swojego z paskiem poleciała☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
mish wrote:U mnie dzisiaj z porannego żółty BoboTest dodatni!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
mish wrote:Teraz już jestem pewna, że ovu źle zaznaczyło owulacje i jestem 10/11dpo
Żółty BoboTest ma czułość 25, ale wydaje mi się, że jest bardziej czuły niż testy z innych firm o tej samej czułości. Wczoraj robiłam Pink Test Super Czuły o czułości 10 i wypatrzyłam cień. Dzisiaj zrobię jeszcze raz Pink Test z ciekawości. Czekam tylko aż drogerię otworzą, bo mi się skończyły.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny