LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Temp wzrosła dzisiaj, wszystko wygląda książkowe, tylko oby z tego ciąża była...
Sanka, mam nadzieję, że kolejny test to potwierdzi. Trzymam kciuki☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 09:44
Sanka lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
kasiulka1082 wrote:Dziewczyny, które używają żelu. Czy poprawiła Wam się jakość Waszego naturalnego śluzu po stosowaniu? Bo ja już zgłupiałam co widzę, dawno takiego pięknego śluzu płodnego u siebie nie widziałam☺️
-
potrzebuje waszego wsparcia i opinii!
niespełna 5 min temu zrobiłam test. kreska testowa pojawiła sie od razu. kontrolna była bardzo blada. w miare jak kontrolna zaczeła ciemnieć "wchłonęła" moją bladą testową. oco tu chodzi ;/
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Jak to "wchlonela"? To albo wadliwy test albo jeszcze za wcześnie..? Powtórz jutro i idź potwierdzic beta. Nic innego mi nie przychodzi do głowy :p -
dzis jest planowany termin miesiaczki. ;)im bardziej kontrolna zaczeła sie ściemniach(też była blada) tym bardziej testowa zaczeła blednać. jutro chyba przed pracą skocze na bete
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Kasiulka90 wrote:Możliwe!!! Ja się zastanawiałam, czy to wiesiołek, ale przestałam go brać kilka dni temu. W sumie nie wykluczone, że żel W każdym razie jest świetnym nawilżaczem i uprzyjemnia przytulanki
Ja używam tego w aplikatorach i miałam wrażenie że jest go mało, ale teraz widzę sporo śluzu, i zasług ę przypisuję żelowi. Też brałam wiesiołek w zeszłym cyklu po 2 tab, ale nie widziałam poprawy, dlatego w tym cyklu brałam go tylko przez pierwsze dni, a później odpuściłam. Natomiast żel... Nie wyobrażam już sobie cyklu bez niego. Chyba że już potrzebny nie będzie. ☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
AleksandraW wrote:dzis jest planowany termin miesiaczki. ;)im bardziej kontrolna zaczeła sie ściemniach(też była blada) tym bardziej testowa zaczeła blednać. jutro chyba przed pracą skocze na bete
A nie masz możliwości powtórzenia dzisiaj testu? Ja bym pewnie ten pierwszy uznała za wadliwy i poleciała po następny. I życzę już dwóch wyraźnych kresek, bez przygód☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Sanka wrote:Dziewczyny czy ja mam zwidy? Dziś 40dc, temp 37,27. Nie wiem kiedy mogła być owu bo w tym cyklu postanowiłam "wrzucić na luz", temp zaczęłam mierzyć jak zaczął mi się tak cykl wydłużać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae75487dafc.png
Na moje oko jest pozytywny
Wczoraj robiłam też ten i wyglądał tak samo BoboTest i Pink były już bardziej wyraźne -
Anuś_ku wrote:Biedroneczka ja mam tak samo nie tyle piersi co sutki mnie tak bola i pieka, nigdy tak mnie mialam a do @ tydzien13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Aleksandra, ja tak mialam 2 cykle temu, ciazy nie bylo. czytalam ze tak czasem dziala test, i w zasadzie nie nalezy sie na to patrzec, a odczytac wynik po czasie przewidzianym w instrukcji. Ale kto wie, powtorz jutro, powodzeniarocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Dzięki dziewczyny! Jeszcze się nie cieszę, bo ten cień ledwo co widać może to błąd testu. To taki test paskowy facelle, był w promocji to wzięłam dwa lepszego nie kupowałam bo szczerze niczego nie spodziewałam się po tym cyklu. Mam jeszcze jeden taki sam to jutro rano zrobie a przed pracą lecę na betę. Cień był szybko, ale gdybym się nie wpatrywala to nie zauważyłabym go, jest ledwo widoczny i nie na każdym zdjęciu go widać. No nic, jutro powtórzę i dam wam znać :*
-
Sanka ja na początku go nie widziałam ale jak przechyliłam lapka to zauważyłam cień... wiec nadzieja jest leć rano na betę może owulacja była jakieś 10 dni twmu dlatego ta krecha taka bledziutka
mnie w nocy dopadł dziwny ból w pachwinie taki mocny ze spać nie mogłam...
robię pranie i sprzątam bo wymyśliłam sobie przemeblowanie córki pokoju mała na "wygnaniu" u babci mąż śpi po spotkaniu z kumplami coś czuję że będzie miał ciężką niedzielę a ja tradycyjnie krzątam się po chałupie i wyszukujeSanka lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL ten progesteron to wg mojej ginekolog, u której teraz byłam to chyba trochę za niski, jeśli to jest ok 7 dni po owulacji. Myślę, że warto skonsultować się z lekarzem, mi mówiła że ma być powyżej 10 ( to znak że owu była ).
SANKA trzymam kciuki, ja co prawda nie widzę tej kreski, ale nigdy nie widziałam u siebie, więc pewnie po prostu nie mam doświadczenia ... skoro ty i dziewczyny widzicie to jest nadzieja
U mnie dopiero 10 dc, jeszcze tyle czasuuuuSanka lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
kasiulka1082 wrote:Jaki powinien być minimalny skok temp po owulacji?
chyba nie ma czegoś jak minimalny skok. z tego co ja wiem (ale nie jestem zbyt doświadczona) to w dniu owulacji jest spadek temp a później wzrost i nie ważny jaki ważne by rosłoAkceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Nie wytrzymałam i zrobiłam test (pink) 9 dpo. Biel viziru. Piersi pełne ale przestają boleć a nocne poty się rozkrecily. Na 99.9% nic z tego. Chcialabym już okres, bo wyjebiscie boli mnie szczęka. Nie wiem co się dzieje, a z podejrzeniem ciąży nie mogę ani przeswietlen ani przeciwzapalnych. Źle się czuję bardzo.
Podjęłam decyzję,że dosyć starań. Serce mnie boli, ale nie mam już siły. Dam sobie jeszcze cykl, maks dwa i koniec. Widocznie nie pisane mi kolejne dziecko