LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Ja dzisiaj po 24 dniach walki ze sobą i odmawiania sobie przyjemności poszłam na zakupy i nie wytrzymałam kupiłam sobie słoik Nutelli.
Rozpusta Jedyny problem w tym że Nutella ma w skladzie olej palmowy który ma stwoerdzone dzialanie rakotwórcze a Nutella ma go prawie 50 %. Jestem na etapie szukania zdrowszego zamiennika dla dzieci, ciężko znaleźć wszędzie to cholerstwo pchaja. -
Kupilam 2 testy. Z apteo i bobo niebieski. Nie boli mnie wogole na okres. Ale tak niemilosiernie bola plecy ze mozna sie wsciec. Piersi swedza (nigdy mnie nie swedzilaly) i urosly ale to zawsze mam. Jutro termin @. Z tymi moimi piersiami bylam tak zdesperowana ze robilam oklady z zimnych dloni. na szczescie pomoglo Bede testowac rano. Zacsne z bobo testem bo to 10 a z apteo plytkowy to 20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 21:59
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Lavendova wrote:Rozpusta Jedyny problem w tym że Nutella ma w skladzie olej palmowy który ma stwoerdzone dzialanie rakotwórcze a Nutella ma go prawie 50 %. Jestem na etapie szukania zdrowszego zamiennika dla dzieci, ciężko znaleźć wszędzie to cholerstwo pchaja.
ja robię sama wychodzi bardzo smaczna i zdrowa, słodzę daktylami dodaje olej kokosowy, kako, orzechy mleko kokosowe któr też robię samaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 22:01
1000, Helenka_mała, HopeandFaith lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
AleksandraW wrote:Kupilam 2 testy. Z apteo i bobo niebieski. Nie boli mnie wogole na okres. Ale tak niemilosiernie bola plecy ze mozna sie wsciec. Piersi swedza (nigdy mnie nie swedzilaly) i urosly ale to zawsze mam. Jutro termin @. Z tymi moimi piersiami bylam tak zdesperowana ze robilam oklady z zimnych dloni. na szczescie pomoglo Bede testowac rano. Zacsne z bobo testem bo to 10 a z apteo plytkowy to 20.
no to trzymam kciuki za pozytwne zaliczenieAleksandraW lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Lavendova wrote:Rozpusta Jedyny problem w tym że Nutella ma w skladzie olej palmowy który ma stwoerdzone dzialanie rakotwórcze a Nutella ma go prawie 50 %. Jestem na etapie szukania zdrowszego zamiennika dla dzieci, ciężko znaleźć wszędzie to cholerstwo pchaja.
Ja polecam krem czekoladowy z awokado - samo zdrowie i jest naprawde pycha blenduje awokado, kilka łyżek kakao, słodzę miodem, dodaje troche mleka i voila mozna pokombinować z orzechami minus taki ze trzeba zjeść tego samego dnia bo na drugi juz niesmaczne...Kasiulka90, Lavendova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1000 wrote:Ja polecam krem czekoladowy z awokado - samo zdrowie i jest naprawde pycha blenduje awokado, kilka łyżek kakao, słodzę miodem, dodaje troche mleka i voila mozna pokombinować z orzechami minus taki ze trzeba zjeść tego samego dnia bo na drugi juz niesmaczne...
Też spróbuję koniecznie! -
Kasiulka90 wrote:Wow! Muszę kiedyś spróbować. Pierwszy raz widzę taki fajny przepis Niestety jestem pożeraczem wszelkich słodkości. Plus jedynie taki, że nie mam problemów z wagą
Ja niestety tez jestem pożeraczem słodkości z fazami na zdrowe jedzenie i ten przepis to wlasnie pochodzi z jeden z tych fazKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propos zamiaru mierzenia temperatury to kupiłam nawet odpowiedni termometr i na tym sie skonczylo Chciałabym wiedzieć jak to u mnie wygląda ale jakos nie mogę sie zmusic zeby to codziennie o tej samej godzinie mierzyc. Wolę chyba monitoring dla sprawdzenia i hsg czy w ogóle drożne.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które używają żelu. Czy poprawiła Wam się jakość Waszego naturalnego śluzu po stosowaniu? Bo ja już zgłupiałam co widzę, dawno takiego pięknego śluzu płodnego u siebie nie widziałam☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Dziewczyny czy ja mam zwidy? Dziś 40dc, temp 37,27. Nie wiem kiedy mogła być owu bo w tym cyklu postanowiłam "wrzucić na luz", temp zaczęłam mierzyć jak zaczął mi się tak cykl wydłużać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae75487dafc.pngFi0lecik, Almond, patuniek86, mi88 lubią tę wiadomość
-
Na moje oko jest 2 krecha
Sanka lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualny
-
Sanka, ja tez widze! Czy nie pojawila sie pozniej niz wskazuje instrukcja? Uwazaj bo sie tak kiedys nabralam i za wczesnie zaczelma cieszyc. Idz na bete lub jutro rano kolejny test, moze sprobuj ten zolty bobo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 08:02
Sanka lubi tę wiadomość
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
nick nieaktualny