LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała mi mi też żel nie pomógł zajść w ciąże ale na pewno poprawił jakoś seksiku wiecie człowiek to głupi jest... ja się jeszcze łudzę, ze to nie @ tylko plamienie implantacyjne ha ha ha
Almond, MałaMi90, Sung, pumka1990 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualnyKAL wrote:Nie chce Cię martwić ale te urzerzenia gorąca miałam od 3 dni nie iem co moja temp tak skoczyła dzisiaj ale chyba od tego że wczoraj wypiłam dwa drinki bo dziś chyba małpiszon przyszedł piszę chyba bo się jeszcze nie rozkręcił ale na szyjce już śluz podbarwiony więc skok jak dla mnie na drinkowanie mimo iżposzłam spać o 23 tempka mierzona prawidłowo. Też rano jak zobaczyłam taki skok to uśmiech od ucha do ucha no ale teraz obuchem w łeb... no cóż grudzie będzie mój
Ja też czekam na @, ale w sumie nic takiego nie mam. Jedyne co to piersi mnie bolą wcześniej niż zwykle, bo normalnie czuję je tak 3-4 dni przed a teraz są bolesne już od tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 15:50
-
anusiak5 wrote:znasz sie może na tych przeciwciałach tarczycowych?
Ja miałam antyTpo 311 i aTG 158. Do tego TSH 5,49 - po miesiącu Euthyrox 24 spadło do 3,51. Endokrynolog zdiagnozował niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Teraz mam Euthyrox 50 i selen.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
KAL wrote:Mała mi mi też żel nie pomógł zajść w ciąże ale na pewno poprawił jakoś seksiku wiecie człowiek to głupi jest... ja się jeszcze łudzę, ze to nie @ tylko plamienie implantacyjne ha ha ha
KAL ja właśnie też się łudziłam, że mam plamienie implantacyjne. Brzuch bolał 1 dzień, plamienie leciutkie. Ale już 3 dnia mocniejsze i lekko krwiste. Tym bardziej że u mnie pojawiło się w 20 dc, 7 dnia po owulacji... Nadal nie mam mocnego @, brzuch nie boli, ale skoro podpaskę muszę założyć to raczej @ Przerąbane mamy my, kobiety. Facet zrobi co ma zrobić, ale nie ma tego wewnętrznego niepokoju, czy przyjdzie do niego @, nie musi rozróżniać intensywności plamienia/krwawienia, nie ma żadnych pomiarówLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja już sama nie wiem czy robienie tych testów owu jest ok ..., przez to że nie wychodzą w ogóle pozytywne, to nie mam jakoś nadziei że się uda w tym cyklu. A w tych wcześniejszych to nie wiedziałam, bo nie robiłam - i nadzieja była, która motywowała do starań, a tak to lipa.
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
alex0806 wrote:Ja miałam antyTpo 311 i aTG 158. Do tego TSH 5,49 - po miesiącu Euthyrox 24 spadło do 3,51. Endokrynolog zdiagnozował niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Teraz mam Euthyrox 50 i selen.
-
nick nieaktualnyJa jeżeli @ przyjdzie chyba od przyszłego cyklu zacznę prowadzić wykres bo przynajmniej mniej więcej będę wiedzieć co się ze mną dzieje. Teraz nawet nie wiem kiedy miałam owulację to trochę przyponima chodzenie we mgle, ale z drugiej strony nie chcę się nakręcać w tej chwili po prostu robimy to bez przymusu, kiedy mamy ochotę.
Sama już nie wiem co robić bo w sumie to dopiero mój 3 cs. -
Biedronka ja jak @ sie rozlreci to tez zaczynam od tego miesiaca z wykresem! Zobacze czy to sie pokryje z owulacja o testami
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualnyMoże ktoś powiedzieć, że działam po omacku ale do tej pory nie chciałam się nakręcać na to wszystko ( testy owu, wykresy i inne obserwacje ) po prostu serduszkujemy tak żeby caly czas były we mnie żywe plemniki, ale po mału zaczyna mnie to trochę drażnić i chyba trzeba zmienić metodę
-
anusiak5 wrote:a jak anty tpo jest 401 przy normie do 34.drugie przeciwciala nie były robione póki co tsh 4.20 przy normie 0.39=3.55 ft3 2.51 przy 2.1=3.8 ft4 0.82 przy 0.82=1.63 i tak sie zastanawiam czy hashimoto jest 1 a niedoczynnosc jest wynikiem hashi czy na odwrót
zrob jeszcze ATG (zawsze sie robi razem z ATPO) i usg tarczycy. Wtedy bedziesz miala pełny obraz. A wyniki masz niestety slabiutkie Koniecznie trzeba wdrozyc leki. Na ogól to niedoczynnosc jest wynikiem hashi, ale nieleczona niedoczynnosc moze wywolac hashi.
-
Almond wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was byla stymulowana Clo? Lekarz mi zaproponowal plus pregnyl na pekniecie od tego cyklu jak teraz sie nie uda, mam brac 3-7 i na monitoring w 9 dniu i 13... kiedy moze wystapic w takim zestawiniu owulacja? Bo meza nie bedzie i wraca jakos na styk z owulka tylko nie wiem kiedy po takim stymulowanym cyklu moze wystapic owulka.. Jak sie traz nie zdecydujemy to dopiero styczen, bo w grudniu wyjezdzamy..
Hej ja byłam stymulowama lametta a na pęknięcie miałam ovitrelle. U mnie wyglądało to tak że 17.10 zaczął mi się @. Od 3-7 miałam brać lamette a 27.10 miałam podać sobie zastrzyk. I od tego dnia przez 3 dni mieliśmy się starać. Może Ci coś rozjasnilam sytuacje?Almond lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
anusiak5 wrote:a jak anty tpo jest 401 przy normie do 34.drugie przeciwciala nie były robione póki co tsh 4.20 przy normie 0.39=3.55 ft3 2.51 przy 2.1=3.8 ft4 0.82 przy 0.82=1.63 i tak sie zastanawiam czy hashimoto jest 1 a niedoczynnosc jest wynikiem hashi czy na odwrótLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie 18 dc nie wiem czy owulacja w ogóle była śluz w poprzednim cyklu był idealny płodny myślałam ze w tym miesiącu tez tak będzie a tu niby był ale jakby go nie było.. może po prostu owulacji nie bylo? Nie wiem.. Ogólnie jestem kiepskiej myśli na ten miesiąc
-
nick nieaktualnyMilano wrote:U mnie 18 dc nie wiem czy owulacja w ogóle była śluz w poprzednim cyklu był idealny płodny myślałam ze w tym miesiącu tez tak będzie a tu niby był ale jakby go nie było.. może po prostu owulacji nie bylo? Nie wiem.. Ogólnie jestem kiepskiej myśli na ten miesiąc
Głowa do góry. Nadzieja umiera razem z @. Ja jestem dobrej myśli dopóki się nie pojawiMilano lubi tę wiadomość