Forum Starając się - ogólne LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 10 listopada 2017, 21:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi - tulę <3 Na święta na pewno dostaniesz piękny prezent :-*

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2191 732

    Wysłany: 10 listopada 2017, 21:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ze mam już dość.. .

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Kathrine Autorytet
    Postów: 299 159

    Wysłany: 10 listopada 2017, 21:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tylko Ty....

    syy28ribb69g96nw.png
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 882 315

    Wysłany: 10 listopada 2017, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się modle aby temperatura rano poszła w górę i wkońcu żeby było wiadomo czy owu była ehhh

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 882 315

    Wysłany: 10 listopada 2017, 21:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym czasem oglądamy z M naszą reprezentację jak chłopaki grają:)

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 587 498

    Wysłany: 10 listopada 2017, 22:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi tulę mocno :*

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • Magda - mbc Autorytet
    Postów: 6770 5140

    Wysłany: 10 listopada 2017, 22:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    Powiem Wam ze mam już dość.. .
    tulam :*

    💙 11.06.2019
    p19u3e3kr3893ce9.png
  • Kasiulka90 Autorytet
    Postów: 2209 2887

    Wysłany: 10 listopada 2017, 22:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane, chciałabym Wam poprawić humor. Może chociaż się uśmiechniecie :) Przypomniało mi się: "Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce byśmy także kochali je trochę. Domowe przedszkole, czy słońce czy deszcz przyjść może do ciebie jeśli tylko jeśli tylko chcesz" ;) Chodzi mi to cały wieczór po głowie :)

    Pati88, mi88 lubią tę wiadomość

    mhsvcbxmf17updrl.png
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 10 listopada 2017, 23:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od góry. Test ze środy, czwartku i dziś. Co myślicie?

    https://m.fotosik.pl/zdjecie/7a19d0c7260bd67b

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 10 listopada 2017, 23:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Tak, robiłam badania hormonalne. Miałam zawsze długie cykle, ostatnio 50 i 37 dni. Wcześniej też ponad 40. W grudniu odstawiłam tabletki i zaczęliśmy starania. Progesteron w 5 dc 0,3 a to niby w normie. Ale stosunek LH do FSH miałam 2,2, więc prawdopodobnie PCOS. Idę w grudniu na badania, od lipca czekam na termin. Do tego we wrześniu zdiagnozowano mi Hashimoto i niedoczynność tarczycy... Długa droga przede mną.
    Może Teoj organizm potrzebuje jeszcze trochę czasu po tabsach.Ja odstawiłam we wrześniu tamtego roku i dopiero trzy miesiące temu wszystko wróciło do normy. Jak zrobiłam badania okazało się, ze mam niedoczynnosc tsh 2,8 i bardzo wysoka prolaktyne 880 .Stosunek LH /FSH 1,8 wstępnie diagnozowala mi PCOS, ale zrobiłam badania i okazało się ze to tylko PCO czyli pelno małych pęcherzykow widocznych na usg bez całego zespołu innych objawów .Stosunkiem hormonów bym się tak jeszcze nie przejmowała bo przez tabletki anty może być zakłócony jak u mnie . sprawdź sobie za jakiś czas czy się nie poprawił :)Jak chcesz sprawdzić czy to rzeczywiście PCOS możesz zrobić badanie androstenionu i testosteron wtedy będą podwyższone.mama ma Hashimoto, dlatego badałam tsh u mnie wykryto niedoczynnosc tylko.Bralam tabletki i ładnie się wszysyko wyregulowalo a na długie cykle Ovarin .Teraz jestem w ciąży wiec wszystko można ustawić do odpowiedniego poziomu :) Kciuki

    Kasiulka90 lubi tę wiadomość

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • staraczka24 Autorytet
    Postów: 2435 939

    Wysłany: 11 listopada 2017, 07:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala mi tule

    Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 11 listopada 2017, 08:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj rano skusiło i zrobiłam test. Oczywiście biel vizira. Myślicie że jest jeszcze szansa jak dzień spodziewanej jest we wtorek?

  • Martusia9 Przyjaciółka
    Postów: 264 25

    Wysłany: 11 listopada 2017, 08:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dxiewczyny pomocy wczoraj jak wstalam 5:30 poszlam spac 1:30 a dzis 6:30 i sie krecilam w łózku czemu tak jak ja kocham spac:(

    9cs o 1 dzidziusia
    22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
    24lata
    Tsh 1.13
    1 cykl z CLO-luty
    Wkoncu nam sie uda
    Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie
  • Enii Autorytet
    Postów: 711 330

    Wysłany: 11 listopada 2017, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Mnie dzisiaj rano skusiło i zrobiłam test. Oczywiście biel vizira. Myślicie że jest jeszcze szansa jak dzień spodziewanej jest we wtorek?
    póki nie ma @ szansa zawsze jest. Trzymam kciuki

    💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 882 315

    Wysłany: 11 listopada 2017, 08:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Od góry. Test ze środy, czwartku i dziś. Co myślicie?

    https://m.fotosik.pl/zdjecie/7a19d0c7260bd67b

    to ja bym uznała tenna samym dole:)

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 882 315

    Wysłany: 11 listopada 2017, 08:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi skoczyła tempka :) Wczoraj było 36,21 a dzisiaj 36,41:) Jeszcze mi owu nie zaznaczyło na wykresie, ale jestem spokojna bo wygląda na to że iwu była:)

    Paulinaaa lubi tę wiadomość

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • MARIKA12 Ekspertka
    Postów: 247 102

    Wysłany: 11 listopada 2017, 08:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati skoczy ci. Mi skoczyla wczoraj i dzisiaj i program wyliczyl ze dzisiaj jest 4dzien po owu

    18.03.2020 Pozytywny test
    02.2020 Invimed Poznan
    01.2019 brak akcji serca
    24.12.2018 pozytywny test
    11+2 [*] Aniołek, puste jajo :(
    8cs o 2 maluszka UDANY !!!
    06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
    02.2017 zdrowa córka
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 882 315

    Wysłany: 11 listopada 2017, 09:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo serio? fajnie:)

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 11 listopada 2017, 10:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mam do oddania trzy testy owu z domowego labolatorium, szkoda żeby się zmarnowały a może komuś przyniosą szczęście testy od zafasolkowanej ;)

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Paulinaaa Autorytet
    Postów: 1818 740

    Wysłany: 11 listopada 2017, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Tez pewnie zalezy o ktorej je robisz, ile pijesz itp. Wiekszosc dziewczyn robi je wieczorem. Ja przed rozpoczeciem staran wyczytalam, ze najwiekszy skok hormonu jest w poludnie i ja tak robilam, okolo 12-13, po 2 godzinach niepicia. Test z rossmana, domowe laboratorium. I zawsze pieknie wychodzily.


    Może jednak też zależne jest to od ceny hmm, bo nie ukrywam, że ja kupuję te tańsze, wczoraj kupiłam z rossmana ale jakieś za 10 zł, a chyba te domowe było za ponad 20 :p :p więc może coś jest na rzeczy, bo u mnie dziś znowu prawie niewidoczna druga kreska ( a oni pisza w instrukcji że ma być z porannego ... )

    f2w3yx8d4t3m5xdt.png

    wrzesień 2018 - córcia <3 6cs

    Teraz udało się w 10 cs <3 Czekamy ! <3 Oby było wszystko dobrze do samego końca, 17.03 - Beta hcg 450 <3
‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego