LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja tez testuje w lisopadzie dokladnie 17.11. Ide na krew. Na chwile obecna piersi nie daja spokoju, sa tak bolace ze zakladanie stanika to jakis horror. Trzymam za nas wszystkie kciuki1 iui- 01.2014
2 iui- 02.2014
3 iui- 04.2014
10.2015r.- Naprotechnologia -
Milano wrote:Ja właśnie zaczynam mieć tak wrażliwe sutki ze masakra.. a to dopiero 18dc! Dodam ze bardziej prawy niż lewy, o co chodzi? Myślicie ze to jest zły objaw? Hormony coś?
U mnie dzis 17dc a od 7dc cały czas podbrzusze mnie boli plus jajniku. I cos czuje ze to przez prog. Najchętniej bym zatestowala ale to za wczesnie💗5 💗
-
A ja jestem spokojna bo tempreatura idzie w górę uff:) nic nie czyje prócz ciężkich piersi. I nie wczuwam sie w objawy bo w tamtym cyklu przeszlam wszystkie objawy ( 6dni sie spóźniała @). Póki co wykres nadal nie zaznaczył owu więc nie wiem który to dzień po. Czy patrzeć na testy owu i ból jajnika czy co. Czekam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 09:33
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny zaglądam znowu do Was
Któraś z Was testuje po ovitrelle+dupek?
To mój 1szy cykl z takim zestawem i czuję, że będzie klapa jutro Piersi całkowite flaki, nie bolą nic a nic (a zawsze parę dni po owu bolą mnie po bokach), czasem pobolewa podbrzusze jak na @ i lekko kłuje, tyle. Nawet się zaczęłam zastanawiać czy aby pęcherzyk pęknął po zastrzyku (niestety później już nie miałam monitoringu). Obserwacji i wykresu nie prowadzę, ale schizowalabym tylko bardziej przez to chyba
Kto jeszcze jutro testuje? -
to ja jednak jutro idę na badania... ciekae ile kasy pójdzie. Zrobię LH, FSH, Estriadol, Prolaktynę, Testosteron, i wit. D i zastanawiam się czy proga też robić na początku cyklu?
Byłam w weekend u znajomych piersze dziecko 1 cs a drugie rok po pierwszym chciali no ale się nie udawało po pół roku poszła do lekarza kazał zdadać wit d okazało się ze miała wielkie 0 dała jej dawkę 7000j i w pierwszym cyjlu pykło... więc postanowiłam zmierzyć. mimo iż suplementuje ale może za mało bo biorę 2800 a może powinnam ze 4000 cóż pewnie ponad 200 jutro wydam na wszystko.... no cóż w końcu podwyżkę dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 10:56
Helenka_mała lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Jasminum a z jakich okolic jesteś? Pytam bo szukam naprawdę dobrego gin który specjalizuje się w niepłodnościKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Selina wrote:Hej dziewczyny zaglądam znowu do Was
Któraś z Was testuje po ovitrelle+dupek?
To mój 1szy cykl z takim zestawem i czuję, że będzie klapa jutro Piersi całkowite flaki, nie bolą nic a nic (a zawsze parę dni po owu bolą mnie po bokach), czasem pobolewa podbrzusze jak na @ i lekko kłuje, tyle. Nawet się zaczęłam zastanawiać czy aby pęcherzyk pęknął po zastrzyku (niestety później już nie miałam monitoringu). Obserwacji i wykresu nie prowadzę, ale schizowalabym tylko bardziej przez to chyba
Kto jeszcze jutro testuje?
Hej ja miesiąc temu miałam takie połączenie. U mnie niestety się też nie udało. Mnie tez nie bolały piersi w ogóle.wydaje mi się że dlatego że dupek reguluje progesteron. To dlatego nie bolą. Tak gdzieś wyczytałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2017, 12:08
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Dziewczyny to jak jest w końcu dobrze, jak bolą piersi i jajniki po owu czy jak nic nie boli? Ja dwa cykle miałam bóle już od owulacji jak na @ w tym cyklu biorę ovarin i nie boli mnie nic piersi tez nie sa duże jak zwykle i nie wiem już głupieje co lepsze, jak wszystko boli czy jak nie boli
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Dominisia z okolic Świebodzina Ale niestety z lekarzem nie doradzę, bo mnie to dopiero będzie czekało od stycznia...👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
nick nieaktualny
-
Hej hej:)
Myślicie, ze 10 dpo to za wczesnie na testowanie? Kusi mnie, żeby spróbować jutro;)
Powiem wam szczerze, ze tak się doszukuje objawow, a pamietam, ze w pierwszej ciazy, mimo podobnego oczekiwania jak teraz nie miałam żadnych objawow świadczących o tym, ze się udało. Pierwszy raz poczułam coś dopiero w dniu terminu okresu, ale wcześniej nie było ani bólu jajników, ani ciągnięcia żadnego, zero wrażliwych piersi...wiec jeśli teraz nic nie czuję to może to dobry znak;)
Miłego popołudnia!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
KAL wrote:to ja jednak jutro idę na badania... ciekae ile kasy pójdzie. Zrobię LH, FSH, Estriadol, Prolaktynę, Testosteron, i wit. D i zastanawiam się czy proga też robić na początku cyklu?
Byłam w weekend u znajomych piersze dziecko 1 cs a drugie rok po pierwszym chciali no ale się nie udawało po pół roku poszła do lekarza kazał zdadać wit d okazało się ze miała wielkie 0 dała jej dawkę 7000j i w pierwszym cyjlu pykło... więc postanowiłam zmierzyć. mimo iż suplementuje ale może za mało bo biorę 2800 a może powinnam ze 4000 cóż pewnie ponad 200 jutro wydam na wszystko.... no cóż w końcu podwyżkę dostałam
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Jasminum ja też w sumie okolice Świebodzina
Majaa ja jutro chce zrobić test i będzie to 11dpoMajaaa lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Jasminum wrote:Dominisia z okolic Świebodzina Ale niestety z lekarzem nie doradzę, bo mnie to dopiero będzie czekało od stycznia...
A ja jestem za SwiebodzinaDominisia883 lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka