LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzednim cyklu robiłam testy owu, a w tym nie robię.
W ogóle w tym cyklu dużo lepiej się czuję, bo w październiku byłam dwa razy chora.
Będziemy pilnować regularnego serduszkowania co 2-3 dni ( w zasadzie już pilnujemy), a później poczekamy na efektyAlmond lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Magda, ja szykuję dzisiaj nalewkę cebulowo-czosnkową, pyszną ,ale masz 100% rację,że dobra kondycja to lepsze samopoczucie i większe szanse. Organizm wie kiedy najlepszy czas i trzeba zrobić co w mocy by właśnie takie niby zwykłe przeziębienia nie obniżały nam szans.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Ja w poprzednim cyklu robiłam testy owu, a w tym nie robię.
W ogóle w tym cyklu dużo lepiej się czuję, bo w październiku byłam dwa razy chora.
Będziemy pilnować regularnego serduszkowania co 2-3 dni ( w zasadzie już pilnujemy), a później poczekamy na efekty
Magda my tez w tym cyklu od dzis co 2 dni:-)! Testy owu zrobie bo jeszcze kilka mi zostalo, ale tez jakos juz na nich wole nie polegac! Leoiej tegulrnie to sie nie ominie;-) a pozniej tylko na monitoring zeby potwierdzic owulke:-)
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Też tu przeskoczę - testuję pod sam koniec października (30), ale może to wystarczy - na październikowym forum jakaś ciężka atmosfera A prawdopodobnie i tak tu dłużej zostanę, bo mam w głowie cały czas taką myśl, że uda się w grudniu (?!).
Konstelacja - ja brałam olej z wiesiołka, w sumie już czwarty cykl. Bardzo mi poprawił śluz - wcześniej miałam taki wodnisty, a teraz faktycznie wiem, o co chodzi z tym białkiem jajka Zadziałał od razu, trzeba brać 3x2 tabletki dziennie.
Niektóre dziewczyny polecają jeszcze siemię lniane.Konstelacja, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
U mnie początek plamień, chciałabym, żeby @ już przyszła i żebym mogła zacząć od nowa...Zamówiłam wiesiołek i żel conceive i po @ wdrażam plan co 2 dni.
Muszę Wam przyznać, że zastanawiałam się długo nad udziałem w tym forum, bo trochę mnie przeraża jak się tu nakręcamy...Z drugiej strony nie mam komu się wygadać...Konstelacja lubi tę wiadomość
-
Chyba spróbuję z tym wiesiołkiem, tak poczytałam to więcej jest opinii pozytywnych, zobaczymy czy jest dla mnie.
a i Jaszmurka może coś w tym jest ,ale fajnie,że jest takie miejsce, bo ja długo podczytywałam różne fora i akurat na ovu jest najwięcej wiedzy i takich konkretnych opinii. -
Jaszmurka wrote:U mnie początek plamień, chciałabym, żeby @ już przyszła i żebym mogła zacząć od nowa...Zamówiłam wiesiołek i żel conceive i po @ wdrażam plan co 2 dni.
Muszę Wam przyznać, że zastanawiałam się długo nad udziałem w tym forum, bo trochę mnie przeraża jak się tu nakręcamy...Z drugiej strony nie mam komu się wygadać...
U nas podobny plan działania. Trzymam kciuki
Taka nasza kobieca natura, ze wszystko analizujemy. Ale nakrecanie sie na sukces chyba nie jest złe
-
Konstelacja to będziemy razem tego wiesiołka testować. Ja też obiecuję sobie więcej pić, bo to też pomaga podobno na śluz.
Co do Ovu to zdecydowanie jest tu b.dużo przydatnych informacji a wiedza niektorych Dziewczyn aż szokuje.
DoveLove nakręcanie na sukces jak najbardziej wskazane Chodzi mi bardziej o sytuację kiedy wszystko podpasowuje się pod objawy ciąży a potem wielkie rozczarowanie.
Ja też 3mam kciuki za Was Mi się marzy, żeby w Wigilię mieć dodatkowy prezent dla bliskich, więc ten listopad byłby akurat
Konstelacja lubi tę wiadomość
-
Listopad nam sie rozkręca, ale fajnie
Ja tez używam wiesiołka i to nie pierwszy raz, ale o dziwo w tym miesiącu efektów nie widziałam... wręcz przeciwnie, zawsze troche tego śluzu było a w październiku baaaaardzo srednio... ale mysle ze to przypadek albo inne czynniki... ja dla odmiany nie łykam wiesiołka w tabletkach tylko codziennie wieczorem łyżeczkę oleju wypijam ale to nie musi wszystkim podchodzić a jako, ze wlasnie jade do sklepu to dokupie siemię lniane mam nadzieje ze moje przyszłe dziecko doceni moje starania i sie łaskawie pojawi niedługoHelenka_mała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRacja trzeba myśleć pozytywnie ale jak się chce za bardzo to też nie jest dobre bo czlowiek się nakręca i każdy zawrót głowy przypisuje pod ciąże, ale taka już kobieca natura jak czegoś chce. Ja staram się nie nakręcać ale czasami jest z tym ciężko. Ostanio spozniła @ mi się 10 dni i mimo testów negatywnych wszystko sobie podpisywałam pod ciąże.
-
nick nieaktualnyjestem dziko podniecona, bo test owu prawie, prawie pozytyw najciemniejsza kreska z tych co były. Może jutro będzie ciemniejsza? Podbrzusze mnie boli, śluz piękny.
Nadzieja umiera z okresem.Konstelacja, Paulinaaa, 1000, Fi0lecik lubią tę wiadomość