LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To i możę ja ten żel kupię ?, gdzieś czytałam,że któraś z dziewczyn miała,ale do aplikatora,że nie udawał się tak dozować jak chciała ,i że zamierza kupić taki sam ,ale bez aplikatora.Szkoda,że nie doczytałam o co chodziło z tym dozowaniem i mam sklerozę gdzie czytałam jej opinię.
-
nick nieaktualnyWidzę dziewczyny, że w tym miesiącu działamy z dodatkowymi pomocami ja kupiłam symfolic, czytałam też że działa dobrze na plemniki to może mężowi też przemyce, bo z tabletkami to u niego ciężko testy ovu w tym cyklu odrzucam, bo i tak wiem kiedy są płodne i mniej więcej owulacja
Chciałam też nie mierzyć temp i taki też mam plan, ale z ciekawości też pewnie czasami zmierze, żeby porównać z poprzednimi cyklami
Niech moc będzie z Nami! -
To ja się przyłączam już do Was, dziś przyszła @, więc pierwszy dzień kolejnego cyklu. Bardzo staram się skupiać na tym co przede mną a nie za mną. Ja też łykam wiesiołek, ale tylko po 2 tab, jakoś bałam się brać tego tak dużo. Ale szczerze to mi nic nie pomógł. Teraz oprócz wiesiołka wspomożemy się też tym żelem, jutro powinien dotrzeć. Jest na forum kilka dziewczyn, które wierzą, że ten żel im autentycznie pomógł.
No cóż, zobaczymy co będzie. Wierzyć trzeba... Za dwa dni znowu zaczynam brać clo...13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konstelacja wrote:To i możę ja ten żel kupię ?, gdzieś czytałam,że któraś z dziewczyn miała,ale do aplikatora,że nie udawał się tak dozować jak chciała ,i że zamierza kupić taki sam ,ale bez aplikatora.Szkoda,że nie doczytałam o co chodziło z tym dozowaniem i mam sklerozę gdzie czytałam jej opinię.
Cześć Konstelacja, wysłałam Ci wiadomość prywatną,przeczytaj i odpisz jak będziesz chciała
-
Ja też miałam ochotę kupić ten żel i wiesiołka , ale to mój 1cs wiec postanowiłam się na razie wstrzymać.. Jedyne z czego korzystam to z siemienia lnianego(nasiona+ olej) , bo ostatnio zauważyłam , że brak mi jakoś energii i stan włosów też nie najlepszy.. Zresztą nie chce się nakręcać i świrować , bo strasznie źle na mnie to działa
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Ja wam powiem szczerze jak czytam Was i mówicie o tych wszytkich rzeczach, że wiesiołek, żel itp. To widzę jaka jestem zielona w tych sprawach
Biedronka, to forum jest kopalnią wiedzy. A komu nie wierzyć jak nie zakreskowanym koleżankom
Ale szczerze, to ja tez dopiero tu zrozumialam ze mozemy sobie pomóc same, chociaz badania i opinia lekarza powinna byc na pierwszym miejscu.
-
Klaudia jeśli nie masz problemu ze śluzem to nie ma sensu wg mnie. U mnie z tym kiepsko i ogólnie z nawilżeniem, więc już wcześniej myślałam o jakimś lubrykancie dla komfortu , ale bałam się, że zamiast pomóc to skończy się infekcją.
W pt mam wizyte u gin to podpytam czy mogę tego wiesiołka na pewno. -
nick nieaktualnyJa też polecam wiesiołka u mie pomógł bardzo na śluz zwiekszył jego ilość i jakość ,na poprawe śluzu polecam też syrop guajazyl ja brałam jedną łyżke stołową od 5 dc .
Nad żelem zastanawiam się czy kupić czy nie w staraniach o pierwszą ciaze mi nie pomógł ale może teraz mi pomoże
Zakupułam natomiast miositygon zobaczymt czy pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 20:33
-
zaczęło to się chyba ode mnie z żelem ale to nie ważne mój M jak już wcześniej pisałam jest zachwycony bo z ilością sluzu było u mnie kiepsko i ten seks był taki se o... bo M bolało wedzidęłko po bo nie był dobrego "poślizgu" a teraz działamy z żelem i M to szaleje z rozkoszy ja nie chciałam innych lubrykantów bo wyczytałam, ze zabijają plemniki i tworząbarierę (oczywiscie nie są metoda antykoncepcji) a o tym żelu tu się dowiedziałam i ja i M sobie chwalimy więc można działać
Ja sobie chwle "przyjaźnie" forumowe jestem tu bardziej anonimowa niż na FB do tego jak się jest bardziej anonimowym to można więcej o sobie powiedzieć i o soich spostrzeżeniach bo nikt nie wie że pisze Anna Kowalska i nie będzie wiązał moich problemów z dziwną miną na ulicy jak byśmy się spotakli
Sung niemogę podejrzeć Twojego wykresu. Któy masz dzień cyklu? i któy to starań? Ja dziś 12dc śluz rozciagliwy lekko mleczny szyjka otwarta... działamy z M w tym cyklu co 2 dni narazie się udaje1000, Konstelacja lubią tę wiadomość
Akceptacja!