LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na endometrium biorę wit. E - działa:)
Jutro się wszystko wyjaśni na USG:)Marleni lubi tę wiadomość
-
Ja mojemu daję:
androvit, cynk, selen, L-karnitynę, macę.
Oprócz badania nasienia nie miał innych. Teraz ma zrobić testosteron, tsh, lh, prl, fsh.Marleni lubi tę wiadomość
-
Kamilka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Hipsiątko jak Twoje samopoczucie?
Marleni mój miał tylko badanie nasienia, bierze salfazin, witaminę e, witaminę c i kwas foliowy.Marleni, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Hej. Hipisiątko wracaj do zdrowia to puszczą do domku! Marleni ja w Świdniku mam taką aptekę. Ostatnio duphaston tak dostałam.
Mialam jutro napisać co u mnie jak będę po wizycie. Jutro miałam zrobić betę ale bałam się że do wizyty nie zdążę jej odebrać to zrobiłam już dziś. I znowu spadła.... także cudu nie będzie, a przynajmniej nie w moim przypadku.
Poprzednia beta 1885 a dzisiejsza już 1704.
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Hej:)
Marleni zrobiłaś w końcu zastrzyk? Ja wczoraj:) Owulki spodziewam się dzisiaj - w tym cyklu jakoś się opóźnia - zawsze mam w 13dc:) -
ja też 5000 - po tej dawce zawsze mi pękał. Nie idę na USG sprawdzać - co ma być to będzie...dzisiaj będę się wsłuchiwać
Estradiolu nie miałam badanego nigdy... -
nick nieaktualny
-
hej.
Hipisiątko zdrówka życzę.
Wczorajsza wizyta wyjaśniła sprawę. Beta nadal spada. A na usg pęcherzyk który w poniedziałek jeszcze rokował już wczoraj odkleił się od ściany macicy i zmalał. Odstawiłam leki i mam czekać na poronienie.
Żegnam się z Wami bo mnie już w macierzyństwie nic nie czeka....
Wszystkim życzę szybkiego zobaczenia dwóch kreseczek i szczęśliwych rozwiązań!!!!
Pa.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Kamilka, przykro mi... Trzymaj się, a jak będziesz gotowa to wróć do nas...czekamy na Ciebie...
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Kamilciu przykro mi z powodu Twojej sytuacji. Doskonale Ciebie rozumiem, że się zniechęciłaś bo ja po każdym poronieniu miałam dokładnie to samo. Ja w tym cyklu podejmę kolejną próbę walki o szczęście, zrzucam powoli nadwagę i o dziwo robiąc morfologię byłam mile zaskoczona bo cukier mam 84 a zawsze miałam ok 90, i cholesterol mam w normie, a miałam ponad normę. Trzeba próbować bo bez próbowania się nie uda. Ostatnio kolejna znajoma miała puste jajo, też się podłamała. Chyba takie czasy że tyle kobiet to spotyka.
Hipisiątko a ile jest tych stopni? Jakieś leki będziesz brała po operacji?Kamilka lubi tę wiadomość
-
Hipisiątko, ponoć to prawda, że 1 cykl po laparo jest najważniejszy. Kilka dziewczyn na wątku pregnyl właśnie zaciążyło w 1 cyklu po :)także trzymam kciuki:)
Kochana powiedz mi, ile byłaś w szpitalu na badaniu cyklu? 2 dni? Czy idzie się na 1 dzień? Jak to wygląda? Byłaś w wojskowym? -
migot_ka wrote:Hipisiątko, ponoć to prawda, że 1 cykl po laparo jest najważniejszy. Kilka dziewczyn na wątku pregnyl właśnie zaciążyło w 1 cyklu po :)także trzymam kciuki:)
Kochana powiedz mi, ile byłaś w szpitalu na badaniu cyklu? 2 dni? Czy idzie się na 1 dzień? Jak to wygląda? Byłaś w wojskowym?
W wojskowym kładziesz się w 3 dc, a wychodzisz 5 dc tak między godziną 10 a 11.migot_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilka Kochana trzymaj się, na pewno musisz dojść do siebie, ale w razie potrzeby jesteśmy tu.
Hipisiątko dobrze, że jesteś już w domku, będzie Ci łatwiej.
A podczas operacji ruszyli Ci też zrosty i ogniska endo, pousuwali?
Ja mam podejrzenie endo, ale 1 st. Chociaż wiadomo, że cokolwiek potwierdzić mogą dopiero jak mnie otworzą.
Ja mam niestety spadek i wszystkie objawy nadchodzącej @ chciałabym już wiedzieć co jest ze mną nie tak.Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla na stronie nasz bocian jest forum ekspertów i na dziale niepłodność męska można utworzyć wątek i wrzucić wyniki to Ci ekspert powie xzy dobre czy złe:) ja tak zrobiłam z wynikami męża.
Migotka tak jak Viowieczka pisze na 3dc się kładziesz, masz obranie krwi rano później 18, 22, 01 potem w dzień spokój i w 5 dc rano pobranie, pijesz glukozę i za 2 godziny pobranie i wypis:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 08:24
migot_ka, Magdziulla lubią tę wiadomość