LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:a skąd skierowanie na jaczewskiego wziąść ?? u nas w mieście tylko jeden lekarz przyjmuje z jaczewskiego i bierze 200 zł za wizytę, więc trochę szkoda mi tyle kasy za skierowanie dać
A Ty nie z Lublina? Z drugiej strony i tak taniej niz za prywatne hsg. A z trzeciej strony nie wydaje mi się, że musi być od lekarza z Jaczewskiego skierowanie.
Ja miałam na histeroskopię od innego, nawet nie z Lublina i nie było problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja prawie z garwolin a zapytam się znajomej położnej a jak masz skierowanie to normalnie dzwonisz na oddział i się umawiać z na termin ?
Tak właśnie robię. Trzeba zadzwonić pomiędzy 9 a 11 do sekretariatu. Jesli będziesz chciała to wytłumaczę dokładniej. -
Marleni wrote:ha ha ha sama się uśmiałam z siebie niezły kołek ze mnie
Hipisiątko daj sobie spokój mam nadzieje że z tego spokoju coś wynikinie.
Wedmoczka daj szansę, może jeszcze pęcherzyki podrosną trzymam kciukasy
Hmm dziewczyny ja po monicie mam jakiś taki beżowo-kawowy śluz nigdy tak nie miałam o co kaman???Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:a to 10 dc ? to dziwne dziwne
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Wydaje mi sie ze to może pozostałości po okresie,nagrzebał i coś się jeszcze znalazło raczej głowicą nic nie zruszy
dobra uciekam na wieczorowy seans do małżonka :)dobranocPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Z tym śluzem to nie wiem ale jak to 8dc to pęcherzyk jeszcze na bank urośnie
ostatnio 12dc miałam owu więc jak pójdę w sobotę 13 dc już może być po wszystkim no nic zobaczymy:)Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Dobry Dziewczyny :-*
Już mi trochę lepiej umówiłam się do profesora na poniedziałek na 19.00 ale myślę czy zaczął się nowy cykl bo wczoraj dosłownie 3 krople krwi i dalej bardzo delikatne plamienie"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Chciałam dzisiaj zrobić test ale stwierdziłam ze to głupota bo @ robi mnie w c...a poczekam jeszcze trochę, zobaczymy co prof powie w poniedziałek."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Cofnęłam nowy cykl bo według mnie się nie zaczął i odznaczyłam plamienie dokładnie co ma być to bedzie dupka ostatni raz wzięłam w sobotę..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka może test rozwiałby wątpliwości? Ja zawsze wykupuje wszystkie pinki w tesco i sikam codziennie na nie;) albo jeszcze lepiej beta tak jak radzi lady pink.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:12
Marleni lubi tę wiadomość
-
Co do ciąży się nie ludze nawet tylko jestem ciekawa dlaczego mam tak dlego plamienie"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Bo u mnie plamienie to objaw @, zresztą szyjka miekka i chyba otwarta"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dzień dobry
dzięki za kciuki a właśnie nie wiem jakiej wielkości te pęcherzyki u mnie pękają...wczoraj wieczorkiem wypiłam po lampce wina z mężem no i czekamy na rozwój wydarzeń
a na orzechy podobno w lidlu od 9.11 do 15.11 jest promocja 20% taniej a ja chyba wolę makrele jest tańsza i zdrowa
miłego dnia :*Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Ale nic mi sie nie chce a jeszcze tyle czasu do końca roboty..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Marleni wrote:Ja mam nakaz opuszczenia firmy ... rozkłada mnie na dobre...
Marleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Ja mam nakaz opuszczenia firmy ... rozkłada mnie na dobre...
Do domku pod kolderke ciepla herbata i odpoczywaj. ZdrowkaMarleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Joł Kobitki,
Zrobiłam sobie dziś labę w pracy wiec poszalałam i wstałam po 9ej, odsikałam psiura, a teraz delektuje sie kawką i czytam Wasze wcześniejsze posty-wczoraj się zaczytałam i zasnelam z książką.
MARLENI, dobrze zrozumiałam ze wg 1 lekarza estradiol powyżej 200 jest wyznacznikiem, że ovu była? A ten Twój wynik z 15dc 111 to robiłaś po ovu? No i zdrówka życzę.
WEDMOCZKA, trzymam kciuki za twe pecherzyki☺
MEMKA, a może zrób test? Będziesz spokojniejsza, bo może trzeba dupka znów łykać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:28
lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Ja już nic nie kupuje bo się okażę, że nic nie będę jeść oprócz tych wynalazków hehe
Eeee to ty oszczędna - po jednej lapce wina na wieczór
Ja to od razu dryndole pół butli a jak się rozpędze to i całą wchłone
Trzeba sprawdzić własnie tą wielkość pęcherzyków bo może za małe pękają i jeszcze nie są rozwinięte w środku.
raczej chodzi o moje migreny...podobno sama pisałaś że wino czerwone szkodzi:)
ale endometrium też trzeba pomóc...więc muszę znaleźć jakiś złoty środek
a jak można się dowiedzieć czy pęcherzyki są ok?? mi się wydawało że skoro pękł i jest ciałko żółte - to jest w porządku
1 IUI 4.04....