LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zdrówka Mona, ale ciążowe wiruski to jak najbardziej, przed nimi się bronić nie będziemy
Mona_M lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Super, super Biorę je pełnymi garściami bo za półtora tygodnia ja zachodzę
A ja już w ten weekendMarleni lubi tę wiadomość
-
Cześć
ale naprodukowałyście
ja idę dziś do Palacza na usg będziemy podglądać czy mam pęcherzyki i jak duże ostatnim cyklu owu miałam 12dc dziś mam 8dc a potem dopiero w sobotę mam wizytę...
Miłego dniahewa81, Marleni lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:o super!! No to dużo dużo dużo miłości życze
I tak też będzie, a co
Samo się nie zrobi, bo przecież wiatropylna nie jestem i raczej niepokalanego poczęcia nie doświadczę -
Wedmoczka wrote:Cześć
ale naprodukowałyście
ja idę dziś do Palacza na usg będziemy podglądać czy mam pęcherzyki i jak duże ostatnim cyklu owu miałam 12dc dziś mam 8dc a potem dopiero w sobotę mam wizytę...
Miłego dnia
Witaj,
Ja się wybieram na monitoring w czwartek 11dc i potem w sobotę 13dc, a w niedzielę wg ostatnich cykli powinnam mieć ovu. Pewnie dla sprawdzenia czy była to pójdę jeszcze w poniedziałek.
Miłego dniaWedmoczka lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:Witaj,
Ja się wybieram na monitoring w czwartek 11dc i potem w sobotę 13dc, a w niedzielę wg ostatnich cykli powinnam mieć ovu. Pewnie dla sprawdzenia czy była to pójdę jeszcze w poniedziałek.
Miłego dnia
a do kogo wybierasz się na monitoring???Marleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Dziewczyny w monitoringu mnie nigdy nie przebijecie
Ja idę w 9dc(dr Wiktor), 12dc(dr Tkaczuk), 14dc(dr Wiktor), 15dc(dr Tkaczuk), 16dc(dr Wiktor) i 19dc (dr Wiktor). Będę prześwietlona na wylot :D
Do dr Tkaczuk muszę iść w 12dc i 15dc, bo muszę ten pregyl wydębić. A do wiktora połaże bo mam za darmo, to niech przynajmniej dokładnie mierzy te pęcherzyki i mówi kiedy pękną
WOW,
to faktycznie, jak to wcześniej pisałaś: poświecisz pipą na lewo i prawo (tak to chyba szło)Marleni lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Dziewczyny w monitoringu mnie nigdy nie przebijecie
Ja idę w 9dc(dr Wiktor), 12dc(dr Tkaczuk), 14dc(dr Wiktor), 15dc(dr Tkaczuk), 16dc(dr Wiktor) i 19dc (dr Wiktor). Będę prześwietlona na wylot :D
Do dr Tkaczuk muszę iść w 12dc i 15dc, bo muszę ten pregyl wydębić. A do wiktora połaże bo mam za darmo, to niech przynajmniej dokładnie mierzy te pęcherzyki i mówi kiedy pękną
hehe masz tylko 6 raptem ja u Chołubka w jednym cyklu miałam 8 więc to dopiero wyczynMarleni, lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:O kurde, to jednak mnie pokonałaś Zaraz zadzwonie do luxmedu i zapisze sie jeszcze na 3 terminy i wtedy Cię wyprzedzę :D
nie ma sprawy byle by skutecznie bo zachodzimy w listopadzie
ja jednak chyba pozostanę przy 2 lub 3Marleni, hewa81 lubią tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:a do kogo wybierasz się na monitoring???
Wiesz co, ja nie mieszkam w Lublinie i na monitoring pójdę do lekarza w swojej miejscowości, bo nie bardzo opłaca mi się jeździć 80 km co 2 dzień, ale ginekologa prowadzącego mam z Lublina - póki co chodzę do P. Dziducha. Jeszcze nie mam wyrobionego zdania o nim, a żadna z tu obecnych Dziewczyn nie bardzo go zna. Staram się dopiero 7c. i dał mi czas do końca roku i potem dochodzenie w czym problem, ale ja powoli na własną rękę robię badania takie o których wiem że mogę zrobić. -
@ przyszła.... Więc zaczynamy od nowa zabawę, do końca roku musi się udać"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:@ przyszła.... Więc zaczynamy od nowa zabawę, do końca roku musi się udać
I uda się. Trzeba mocno w to wierzyć, bo niby wiara czyni cuda
Ale żeście się z Lady zgrały
-
Dzięki za wsparcie ale jakoś tym razem lepiej to przyjełam. Byłoby za pieknie jakby się udało za 1 IUI. Po pracy dzwonie i umawiam się do profesora będę go męczyc aż zajde w ciaze. a pisałam wcześniej tylko tak się rozpisałyscie ze nawet mojego wpisu nie zauważylyscie mam słaba siłę przebicia"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:Hehe każda się ze mną chce zgrać Zrobimy zbiorowe zapłodnienie :D
Ty też jesteś blisko, bo to Twój 8dc a mój 5 dc
Ale mi chodziło, żeście się zgrały w pisaniu posta w tym samym czasie i że akurat pisałaś do Memki
Ale z początkami cykli to też jakoś tak wyszłoMarleni, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Też tak czułam ze osiagacie szczyt dlatego nie przerywałam ja mam zioła jakieś do picia od zielarza, teściowa mi przywiozła i do tego kwas foliowy i wiesiolek i wszystko ładnie na usg wyszło i endo i pęcherzyk
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Wybaczam
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Skrócił do 26 dni ale pewnie dlatego ze pęcherzyk pękł wcześniej bo w 13dc a nie tak jak zwykle ok 15-16 dc. Od leków to już wogóle organizm wariuje. No niby wdzystko jest ok ale ciąży nie ma..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Ja z pęcherzykami nie mam problemu bo bez leków też sa ładne sądzę ze to problem z zagniezdzeniem... To plamienie nie podoba mi sie"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Czekamy na Ciebie Skarbie. ..