LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Hej.
Chętnie przejmę czyjąś @ w zamian oddam wynik bety
Zabieraj moją @ w cholerę... Menda się przyczepiła i wcale nie chce ode mnie odejść. Jeszcze się że mną bawi w kotka i myszkę - przedwczoraj myślałam, że sobie polazła, a ona tylko się schowała! I wczoraj znowu wyskoczyła z nienacka. Zabieraj ią, bo złośliwa jest dla mnie i wcale już jej nie chcę.
Betę przyjmę z radością i otwartymi ramionami. Zaopiekuję się nią czule. Obiecuję!23cs -
Monia mi pani prof. kazała brać cały czas na noc codziennie i to w dodatku aspirin cardio bo mocniejsza a mam nadwage, nawet w czasie @ mam brać. Acard jest słabszy. Wg mojego endo też można brać przez cały cykl. I ja tak też robie.
Natomiast lekarz ekspert z naszegoBociana twierdzi ze po owulacji dopiero brac acard bo moze zaburzac owu.
Dobrze że wszystko ok. Będziesz brała coś na pęknięcie czy próbujecie spontanicznie bez leków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 17:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:Dreams a to kiedy będzie to badanie? Mam nadzieje że od razu wziął się za badanie a nie będzie czekał?
Dopiero jutro beda wyniki i to nas martwi czy to moze tak czekac? Maz pow.ze on juz nie bedzie powtarzal..jutro ma sie pytac kiedy to zostalo zbadane bo moze sie okazac ze moze nie ma juz co badac?;( . Kobieta z rejestracji poszla sie zapytac doktora kiedy beda a on pow. ze jutro bo dzis mial duzo badan nasienia i sie nie wyrobil ;((( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DreAms86 wrote:Dziewczyny, juz wiem o co chodzi (maz dzwonil)babka nam zle pow.jak tam bylismy. Badanie zostało od razu zrobione ale doktor nie przygotowal w formie papierowej dla pacjenta wyniku.
No to chyba dobrze, ze zrobione. Jakoś mi sie to dziwne wydało, ze przetrzymaliby do jutra. -
nick nieaktualny
-
A no wierzę DREAMS ze można się było zdenerwować, niby nic bo się wyjaśniło i wyszło ok, ale jednak .... niesmak pozostał.
Jestem ciekawa porównania między badaniem manualnym a komputerowym.
Trzymam kciuki, żeby wyszło dobrze -
Monia85 wrote:Mikka, jak tam u Ciebie? koniec @?
dzis juz raczej małe krwawienie ale @ poki co nie odpuszcza i nie wiem na kiedy moge sie zapisac na usg...bo mialam zrobic jakis tydzien po skonczeniu @ -pytanie kiedy się skonczy, a na 3 lutego widzialam wolny termin w luxmedzie...
Monia to dobrze że u Ciebie wszystko ok, teraz pozostaje..działac ))
ja mam takiego stresa przed usg...ale to chyba przez wspomnienia...boje sie teraz jakiegokolwiek usg...
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja dziś po wizycie u doktorka zalamalam się trochę bo podobno przez tą torbiel nie będzie owu i to może trwać kilka miesięcy nie ma wskazań żeby usuwać laparoskopowo jeżeli badania w szpitalu nic nie wykażą to doktorek radzi invitro bo szkoda czasu eh
Monia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:Ja jak mialam torbiel to dr przepisała mi tabletki antykoncepcyjne na dwa cykle - i żeby torbieli się pozbyć i żeby zresetować jajniki
-
Dotek...co to za h....e testy...a już myślałam...
No nic, próbujemy dalej
Mnie małpiszon zalewa nie nadążam za pociskami
Monia trzymam kciuki za owocne starania
Bas myślę, że antyki to najlepsze rozwiązanie... a zostając w temacie torbieli, to w tamtym tygodniu byłam na USG piersi i doktorek znalazł mi 2 torbiele w lewej piersi... nosz...mam wrażenie, że gdzie się nie ruszę to wszędzie coś nie tak....buuu...
Co do IVF to ja jestem już zdecydowana...
Po 3 latach bardzo intensywnych, obciążających fizycznie, psychicznie i finansowo, a zarazem bezowocnych starań powiedziałam DOŚĆ!!!
Wyczerpaliśmy już wszystkie możliwości, więc stwierdziliśmy, że nie ma na co czekać...
W następnym tyg. mam wizytę w klinic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:26
Bas1990, Marleni lubią tę wiadomość