LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny za odp. Ja to bym wolała szybko do domu bo nawet po ostatnich pobytach w szpitalu to wiem, że najciężej mi znieśc rozłąkę z córką. Co prawda mąż dzwonił i dawał jej tel. ale po kazdej rozmowie wyłam bo nie lubię jej zostawiac na dłużej...
Strasznie się boję tego usuwania...ze też musiało mi się jeszcze to przypałętać..."Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
Kamilka wrote:Hej.
Nie wiem kto potrzebował ostatnio do Dr Matuszek endo. Zwolniły się miejsca 8 lutego.
Miłego weekendu dziewczynki!!!!
Dotek tam się można dodzwonić tylko w czwartki i wtorki, czasem poniedziałek. Wtedy dzwoniłaś? -
Dotek wrote:Dzwoniłam w czwartek;)
może pani rejestratorka miała zły humor jej się odbierać nie chciało?
ostatnio dzwoniłam kilka razy i mi obiecała że na koniec lutego mnie zapisze bo na pewno coś będzie i żebym dzwoniła 2 lutego.
i zadzwoniłam i dopiero ten kwiecień i przypominam jej że moje nazwisko jest takie i obiecała mi pani koniec lutego to prawie się na mnie wydarła.... źże co ja sobie myślę, że na luty były zapisy w grudniu a nie w lutym!! tak to jest jak da się jakąś "władzę" takiemu człowiekowi....
w sumie mogłabym ją olać i zadzwonić na kom do prof, ale nie chciałabym tak wykorzystywać tego kontaktu, bo przecież w ciąży nie jestem (dziś przyszła @
także poczekam do kwietnia a może zadzwonię jeszcze i spytam, choć nie lubię się ta prosić.....04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualnyLady , dzis wieczorem sie odezwe bo wczoraj padlam po pracy.
Bylam dzis na monitoringu, jajo 24mm w fazie pekania, endo prawie 14mm. W poniedzialek ost.usg zeby potwierdzic ze na pewno peklo i nie zrobilo sobie zartow ,.
Dostalam skierowanie na hsg i juz sie boje ;( no i polip jesli nie zniknie to będę miec histerskopie ale to po hsg, dajemy mu jeszcze szanse na zniknięcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:04
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Kamilka szkoda że @ przyszła, a już myślałam że się uda.
Dreams to kciuki trzymam żeby jajo pękło:)
Stres juz mnie paralizuje przed hsg, ze bedzie bolec ,;((( -
nick nieaktualnylady_pink wrote:14 mm endo? Wow naprawdę grube to jest twój naturalny cykl? Ogólnie pękają ci pęcherzyki? Bo mi bez pregnylu to rosną krowy po 30 mm a hsg to pikuś - w czwartek miałam zabieg a w sobotę szalałam na weselu tylko że ja oczywiście pod narkozą miałam bo zawsze gdzie się da to wolę nie czuć bólu chodzisz do Tkaczuk? To jak od niej masz skierowanie to też będziesz mieć narkozę
Tak naturalny, no endo grubas podobno ten zaczal pekac przy 24mm a w pon.jeszcze potwierdzimy ze pekl na pewno. Nie chodze juz do Tkaczuk tylko do Stettnera tak jak Ty ok 22 napisze do Ciebie bo mam pytanie:). -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki wpadłam powiedzieć, że... przechodzimy na wyższy poziom
Zaczynamy przygodę z In Vitro
Czekam na @ i zaczynam stymulację
---
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i oczekująceMarleni, Kamilka, hewa81, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzięki lady:)
Jednak Artvimed Kraków Krótki protokół z antagonistą
A tak w ogóle widziałyście? Nasze AbOvo na przedostatnim miejscu :p
http://www.nasz-bocian.pl/node/55452Kamilka, hewa81, Dotek lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Marlenko
Będę informować na bieżąco
No i...pierwszy raz w życiu nie mogę doczekać się @Kamilka, lady_pink, Marleni, DreAms86, hewa81, Dotek lubią tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Hej dziewczynki wpadłam powiedzieć, że... przechodzimy na wyższy poziom
Zaczynamy przygodę z In Vitro
Czekam na @ i zaczynam stymulację
---
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i oczekujące
Powodzenia
Mocno trzymam kciuki
Życzę Ci wytrwałości i dużo siłymigot_ka, Kamilka lubią tę wiadomość
-
hewa81 wrote:KAMILKA,
Tule
Przykro mi, że jednak to choroba @ przesunęła
Ale cóż stara bida...
Ale za Was Kochane trzymam kciuki!!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
DreAms86 wrote:29.02 zapisalam sie na droznosc. Stresssssss mnie ogarnia .
Hi,
No mnie też to czeka, pewnie tak w okolicy 26.02. A Ty DREAMS w końcu gdzie robisz?? W szpitalu na Jaczewskiego?? Bo pamiętam że do Stettnera chodzisz. W gąszczu informacji już nie pamiętam czy pisałaś o tym czy nie.
Jeszcze trochę czasu jest, ale POWODZENIA
-
nick nieaktualnyhewa81 wrote:Hi,
No mnie też to czeka, pewnie tak w okolicy 26.02. A Ty DREAMS w końcu gdzie robisz?? W szpitalu na Jaczewskiego?? Bo pamiętam że do Stettnera chodzisz. W gąszczu informacji już nie pamiętam czy pisałaś o tym czy nie.
Jeszcze trochę czasu jest, ale POWODZENIA
Dzieki dziewczyny, jakos musze dac rade.
A wiecie moze czy hsg robi lekarz prowadzacy?czy kto sie trafi tego dnia w szpitalu? -
DreAms86 wrote:Tak, na Jaczewskiego a Ty Hewa tez? Do Stettnera chodzisz? Sorki ale juz sie gubie .
Dzieki dziewczyny, jakos musze dac rade.
A wiecie moze czy hsg robi lekarz prowadzacy?czy kto sie trafi tego dnia w szpitalu?
Ja też na Jaczewskiego, a chodzę do Dziducha.
Słyszałam, że robi ten co kieruje.