LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hipisiątko wrote:w abovo jak już
z tego co wiem to Ovum to konkurencyjna klinika w Lublinie
dr Włach przyjmuje w 3 innych miejscach w Lublinie
1)szpital wojskowy ale na nfz i z terminami trudno
2) prywatna przychodnia Zagielmed na ul. Zana
3) prywatna przychodnia femmed na ul. Zana
Dzięki kochana, sprobuje się do niej gdzieś jednak zapisać, same dobre opinie słyszę na jej temathipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka też leczylam się w zeszłym roku u prof P. U nas mąż 1% prawidłowej morfologii ja niskie amh. 2 nie udane inseminacje niestety. Po tych nie udanych próbach prof polecił in vitro ale odradzal Lublin...Amh 0,9 - marzec 2016
1 IUI 19.08.2016
2 IUI 1.03.2017
AMH 0,69 - kwiecień 2017
3 IUI 15.05.2017
24.08.2017 laparoskopia diagnostyczna -
Ove, przejrzalam wątek i widzę, ze tez jestes u dr T-W, dalej masz takie problemy z umawianiem wizyt? jak ogolnie po takim czasie oceniasz metody?
ja tez mam trochę dosc problemow z umawianiem wizyt, chociaz teraz chodzę juz tylko do ab ovo do niej, w femmedzie zwykle były cyrki, a ab ovo babeczki z rejestracji mówiły, zeby dzwonic i mówic w ktorym dniu cyklu się jest i w ktorym ma byc wizyta, miejsce się zawsze znajdzie.
Ja leczę się od marca, z przerwami nie z mojej winy, ale wlasnie przez kombinacje z terminami wizyt...dwa cykle mi przez to przepadły.
Dziewczyny czy ktoras z Was rozważa Białystok i Kriomed?starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
@hipisiątko, jak często musisz jezdzic do Bociana i na czym polega roznica w leczeniu? mozesz napisac cos wiecej? chyba, ze wolisz na priv, bede wdzieczna
my dalismy sobie 3 miesiace, minąl juz jeden, jesli się przez ten czas nie uda, jedziemy do Bialegostoku, ale nie wiem ktora z klinik tam wybrac, są 3 dobre...starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
Aishha wrote:Iga66 wrote:My mamy zamiar podejść do IUI we wrześniu w Lublinie - w centrum medycznym chodzki lub w Ovu
Też myślimy o Chodzki. Super gość tam pracuje od badania nasieniaStarania od 3 lat... -
panipuchatkowa wrote:Ja chodzę do Femmedu do p. dr Tkaczuk. Dzięki niej jestem w 7 tyg. ciąży. Mam nadzieję że wszystko skończy się pomyślnie.Starania od 3 lat...
-
panipuchatkowa wrote:Ewunia, ja miałam stymulację clo i w pierwszym cyklu się udało.Starania od 3 lat...