LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka30 wrote:Viowieczka w luxmedzie;) jesli robisz przed 14 jest tego samego dnia.ja zawsze robie o 7 przed pracą to na 12-13 juz jest wynik. Cena 24 zł.
dzięki, właśnie zastanawiało mnie, bo na stronie mają napisane, że wynik następnego dnia, ale byłam już w laboratorium i wynik ma być dzisiaj po 16 -
Robiłam sikańca - wyszła mi słaba druga kreska, to mój 27 dc, normalnie nie robiłabym testu, ale wczoraj lekko plamiłam, dzisiaj temperatura mi wzrosła i dodatkowo mam dzisiaj wesele, a okresu powinnam dostać jakoś koło wtorku, więc właściwie nie wiem po co zrobiłam ten test
-
Dziękuję , chyba jeszcze w to nie wierzę i nie dociera to do mnie. Zwłaszcza, że brzuch boli mnie jak na okres i cały czas mam wrażenie, że dostaję okresu i latam co chwilę sprawdzić czy nie krwawię. W poniedziałek powtórzę badanie i zobaczymy czy będzie przyrost.
Kamilka lubi tę wiadomość
-
viowieczka wrote:Dziękuję , chyba jeszcze w to nie wierzę i nie dociera to do mnie. Zwłaszcza, że brzuch boli mnie jak na okres i cały czas mam wrażenie, że dostaję okresu i latam co chwilę sprawdzić czy nie krwawię. W poniedziałek powtórzę badanie i zobaczymy czy będzie przyrost.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
viowieczka wrote:Dziękuję , chyba jeszcze w to nie wierzę i nie dociera to do mnie. Zwłaszcza, że brzuch boli mnie jak na okres i cały czas mam wrażenie, że dostaję okresu i latam co chwilę sprawdzić czy nie krwawię. W poniedziałek powtórzę badanie i zobaczymy czy będzie przyrost.
Brawo, brawo uważaj na siebie i oby tak dalej superneomi34