LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja latam załatwiam różne rzeczy bo mam dziadzia w szpitalu i oczywiście wszędzie jest biurokracja i praca do 14 masakra jakaś :(a poza tym już mi się zbliża @ i różne humory mnie dopadają.Nastawiłam w końcu ogórki małosolne i zastanawiam się co jeszcze mam zrobić. O i mam weekend wolny więc może też bym się poopalałaneomi34
-
No wystałam się w nfz godzinę po to żeby się dowiedzieć, że nic nie załatwię a dokładnie refundacji takiej ortezy dla dziadzia bo ma złamany obojczyk i już mu jest potrzebna póki go nie wypiszą ze szpitala a to nastąpi dopiero w poniedziałek. Głupota. Do poniedziałku nie może tego używać bo po co
jutro ma być 14 stopni masakra jakaś
a jak robisz małosolne?neomi34 -
Dotek wrote:Beta dzisiaj 4,38...
Co tam u Was dziewczyny? Jakie plany na weekend? Mi jak słonko dopisze to będę się byczyć i opalać cały weekend:)
Bardzo bardzo mi przykro!!!
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
hej dziewczyny, mam pytanie;) głupie wiem i to przez moją skleroze;) jak byłam w szpitalu to ostatniego dnia mój doktorek powiedział żebym nie czekała na wypis ze szpitala bo on mi go wezmie na wizyte. Tylko że dzisiaj byłam na wizycie i zapomniałam o nim na śmierć, a on nic nie mówił. i co ja mogę teraz zrobić? mam jechać do szpitala, wydadzą jakiś odpis czy jak? potrzebne mi to jest do ubezpieczenia. normalnie jestem na siebie zła bo ja zawsze wszystko skrupulatnie dopytuje i załatwiam, a tu taka plama:/
-
Mirabelka30 wrote:hej dziewczyny, mam pytanie;) głupie wiem i to przez moją skleroze;) jak byłam w szpitalu to ostatniego dnia mój doktorek powiedział żebym nie czekała na wypis ze szpitala bo on mi go wezmie na wizyte. Tylko że dzisiaj byłam na wizycie i zapomniałam o nim na śmierć, a on nic nie mówił. i co ja mogę teraz zrobić? mam jechać do szpitala, wydadzą jakiś odpis czy jak? potrzebne mi to jest do ubezpieczenia. normalnie jestem na siebie zła bo ja zawsze wszystko skrupulatnie dopytuje i załatwiam, a tu taka plama:/
Najlepiej chyba by było zadzwonić do szpitala i dopytać, a w którym szpitalu leżałaś? -
Mirabelka30 wrote:w wojskowym też o tym myślałam, najlepiej to chyba do doktorka dzwonić, ale aż mi wstyd się przyznawać
ja jak leżałam w wojskowym to wyniki odbierałam w sekretariacie na oddziale ginekologii, także Ty pewnie też możesz je tam odebrać -
Mirabelka30 wrote:ale wyniki to ja mam , nie mam wypisu ze szpitala:) zresztą zadzwonię jutro zrobię z siebie wariata i zapytam
ja wypis dostałam razem z wynikami, tak mi się wydaje, że najlepiej zadzwonić, będziesz miała informacje z pierwszej rękiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:29
-
o matko, to podziwiam bo ja dziś ledwo żyję nic mi się nie chce a Ty cały dom na blask nono
ja zamawiam też od 27 bo mam tydzień ale planuję w Polsce dopiero pod koniec sierpnia polecę gdzieś kości wygrzać bo ja uwielbiam 30 stopni i słońce
neomi34 -
Do zielonej? nigdy tam jeszcze nie byłam ale ma koleżanke z Puław i mówiła że fajnie jest.
My to tylko do zakopca na 4 dni. Bo mam plan jeszcze do wawy pojechac do lekarza. A tam wizyta 300 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 20:37