LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytasz o fraxiparine? Na ulotce jest napisane że w temp poniżej 25 stopni. Ale ja trzymam w lodówce, raczej nie tracą swojej wartości. Teraz też od 4 dni biorę na wszelki wypadek
Teraz lekarze mają trudniej bo pacjentki rozeznane w sieci:)Kamilka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mam prośbę. Rzucicie okiem na mój wykres? A teraz dodam że na teście z tesco (10ml) mam cień kreski i co ja mam o tym myśleć. Czemu temp. tak nisko. Chyba pójdę zbadam progesteron i hcg dzisiaj. No i w szoku wzięłam 2 duphastony a nie 1 i się martwie czy nie zaszkodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 06:34
-
Dotek wrote:Hej dziewczyny mam prośbę. Rzucicie okiem na mój wykres? A teraz dodam że na teście z tesco (10ml) mam cień kreski i co ja mam o tym myśleć. Czemu temp. tak nisko. Chyba pójdę zbadam progesteron i hcg dzisiaj. No i w szoku wzięłam 2 duphastony a nie 1 i się martwie czy nie zaszkodzi.
może ciąża byc a niski progesteron!!
ale jak nie spadła poniżej krechy to jest dobrze.
trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Madziula na pewno nie zleje, pani dr ma dobre podejście do pacjenta:)
Noemi mniejwiecej takie objawy mam jak na wykresie, ale niepokoi mnie strasznie ta niska temperatura. Jutro przy okazji bety zbadam progesteron. Dziwne, w poprzednim cyklu miałam bardzo wysokie temperatury i ta sama ilość duphastonu, teraz takie niskie nie wiedzieć czemu .Kamilka lubi tę wiadomość
-
Hej. Robiłam badanie i moja beta dzisiaj w 29 dc wynosi 5,64... Jutro powtórzę i zobaczę czy spadła do 0 czy idzie w górę. Dopiero odpisuję bo byłam w pracy a tam nie mam internetu i telefonu więc jak w średniowieczu
W każdym bądź razie nie nastawiam się na wzrost bety. Temp. o stopień rano skoczyła, ale może być zafałszowany wynik bo źle spałam w nocy i ucho mam jakieś chore, zatkane i troche bolące. Chyba mi się woda nalała w basenie
Madziula nie martw się wizytą, będzie na luzie i bezstresowo.Kamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Hej. Robiłam badanie i moja beta dzisiaj w 29 dc wynosi 5,64... Jutro powtórzę i zobaczę czy spadła do 0 czy idzie w górę. Dopiero odpisuję bo byłam w pracy a tam nie mam internetu i telefonu więc jak w średniowieczu
W każdym bądź razie nie nastawiam się na wzrost bety. Temp. o stopień rano skoczyła, ale może być zafałszowany wynik bo źle spałam w nocy i ucho mam jakieś chore, zatkane i troche bolące. Chyba mi się woda nalała w basenie
Madziula nie martw się wizytą, będzie na luzie i bezstresowo.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek