LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam się kłaść na rezonans, ale dopiero we wrześniu. ówił że też na 3 dni, ale ja będę miała jeszcze HSG więc nie wiem czy to nie przez to. Było tak żle? mi się podobało nawet - 3 dni odpoczynku oczywiście szpital nic przyjemnego, no ale bez tragedi.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
O matko ile napisałyście musiałam nadrabiać
Hipisiątko a co to za rezonans masz mieć? i co to za usg z przepływem o co kaman? dziewczyny Wy to miałyście??
ale to co żadnej stymulacji Ci nie przepisała? czemu taka oschła była?nie czaje czemu odsyła do innych lekarzy, bo oni się na tym znają tak?neomi34 -
Dotek wrote:Noemi pytałaś mnie o ogórki małosolne. A więc do dużego słoika wrzucam ogórki, czosnek, koperek, (chrzan jak mam w domu), zalewam gorącą ale nie wrzącą wodą z solą (na litr wody łyżka soli) i odstawiam na 2 dni A Ty jak robisz?
Idę na znanego lekarza, poczytam sobie o tym panu dr.
Hipisiątko a na co jest ten siofor?neomi34 -
rezonans się robi jak jest podejrzenie mikrogruczolaka przysadki - jak jest za wysoka prolaktyna ta z dobowego badania. Też się wybieram ale dopiero we wrześniu. Narazie mam siatkę leków i mam je brać Dziewczyny czy macie doświadczenie z lekami naprolac i Cyclodynon? oba na obniżenie prolaktyny.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyneomi34 wrote:ten Krzysztof Wiktor chyba z tego co widzę ma lepsze opinie.
Hipisiątko - która Cię tak potraktowała bo nie mogę nigdzie doczytać?
A tak ogólnie to cześć.hipisiątko lubi tę wiadomość